Jump to content

alcohol 120%

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω ένα πρόβλημα .έχω κάνει μια εικόνα ενός παιχνιδιού με το alcohol 120%.είναι σε mds μορφή.όταν παω "οδηγός εγγραφείς" έχοντας βάλει μέσα το αδίο dvd μου το διαβάζει ως γεμάτο χωρίς ελεύθερο χωρο !.ενώ όταν βάζω dvd άλλης εταιρίας αρχίζει η αντιγραφή κανονικά!!

γιατι γινεται αυτο;μπορω να το κανω να τα διαβαζει κανονικα;

only crossfit...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (14 Ιαν. 2005 , 11:45)

έχω ένα πρόβλημα .έχω κάνει μια εικόνα ενός παιχνιδιού με το alcohol 120%.είναι σε mds μορφή.όταν παω "οδηγός εγγραφείς" έχοντας βάλει μέσα το αδίο dvd μου το διαβάζει ως γεμάτο χωρίς ελεύθερο χωρο !.ενώ όταν βάζω dvd άλλης εταιρίας αρχίζει η αντιγραφή κανονικά!!

γιατι γινεται αυτο;μπορω να το κανω να τα διαβαζει κανονικα;

Τι εννοείς? Ότι σου δίχνει μια συγκεκριμένη μάρκα απο δισκάκια ως γεμάτη και από άλλες εταιρίες στα διαβάζει κανονικά? Ή στο κάνει σε ένα συγκεκριμένο δισκάκι

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (14 Ιαν. 2005 , 21:22)

Τι εννοείς? Ότι σου δίχνει μια συγκεκριμένη μάρκα απο δισκάκια ως γεμάτη και από άλλες εταιρίες στα διαβάζει κανονικά? Ή στο κάνει σε ένα συγκεκριμένο δισκάκι

εχω 3 dvd traxdate.οταν τα βαζω τα διαβαζει σαν γεματα, ενω οταν βαζω αλλης μαρκας τα διαβαζει κανονικα! :worry:
only crossfit...

Και εμενα μου το εκανε αυτο το TEAC W58GA αλλα με ενα firmware update μετα διαβαζε κανονικα ολα τα δισκακια.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

το δικο μου ειναι NEC DVD RW ND-2500A.Πως θα το κανω firmware update; για να τα διαβαζει κανονικά;
only crossfit...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (15 Ιαν. 2005 , 15:14)

και εγώ έχω το NEC-2510A και μου διαβάζει όλα τα dvd κανονικότατα

isos na eftegai to sigekrimeno dvd giati oute kai to LG-4081B to diabaze

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (15 Ιαν. 2005 , 15:40)

το δικο μου ειναι NEC DVD RW ND-2005A.Πως θα το κανω firmware update; για να τα διαβαζει κανονικά;

Τσεκαρε ΕΔΩ να δεις αν ειναι διαθεσιμο νεο firmware για το συγκεκριμενο μοντελο. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

το βρεικα αλλα δεν ξερω πως θα το κατεβασω και αν χρειαζεται να κανω τιποτα πριν την εγκατασταση!

μαλλον απο εδω το κατεβαζουμε αλλα πιο απο ολα θα πρεπει να κατεβασω; :worry:

only crossfit...

Ok! το έλυσα αυτό το πρόβλημα. τώρα έχω άλλο όταν πάω να δημιουργήσω εικόνα η μορφή της εικόνας που δέχεται είναι μόνο mdf.ενώ έχω πάει αρχείο-επιλογές-shell extension και επιλέγω iso oμως δεν γινεται τιποτα! :(
only crossfit...