teorizo Δημοσιεύτηκε January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2005 έχω ένα πρόβλημα .έχω κάνει μια εικόνα ενός παιχνιδιού με το alcohol 120%.είναι σε mds μορφή.όταν παω "οδηγός εγγραφείς" έχοντας βάλει μέσα το αδίο dvd μου το διαβάζει ως γεμάτο χωρίς ελεύθερο χωρο !.ενώ όταν βάζω dvd άλλης εταιρίας αρχίζει η αντιγραφή κανονικά!! γιατι γινεται αυτο;μπορω να το κανω να τα διαβαζει κανονικα; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (14 Ιαν. 2005 , 11:45) έχω ένα πρόβλημα .έχω κάνει μια εικόνα ενός παιχνιδιού με το alcohol 120%.είναι σε mds μορφή.όταν παω "οδηγός εγγραφείς" έχοντας βάλει μέσα το αδίο dvd μου το διαβάζει ως γεμάτο χωρίς ελεύθερο χωρο !.ενώ όταν βάζω dvd άλλης εταιρίας αρχίζει η αντιγραφή κανονικά!! γιατι γινεται αυτο;μπορω να το κανω να τα διαβαζει κανονικα; Τι εννοείς? Ότι σου δίχνει μια συγκεκριμένη μάρκα απο δισκάκια ως γεμάτη και από άλλες εταιρίες στα διαβάζει κανονικά? Ή στο κάνει σε ένα συγκεκριμένο δισκάκι Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 kati den ekanew swsta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (14 Ιαν. 2005 , 21:22) Τι εννοείς? Ότι σου δίχνει μια συγκεκριμένη μάρκα απο δισκάκια ως γεμάτη και από άλλες εταιρίες στα διαβάζει κανονικά? Ή στο κάνει σε ένα συγκεκριμένο δισκάκι εχω 3 dvd traxdate.οταν τα βαζω τα διαβαζει σαν γεματα, ενω οταν βαζω αλλης μαρκας τα διαβαζει κανονικα! :worry: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 e tote mallon den tha prepei na ksanaxrisimopoieiseis tin sigekrimeni marka DVD-+R.logiko einai na min diabazei orismenes markes(emena to NEC-2510A den diabazei ta creation dvd) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 και εγώ έχω το NEC-2510A και μου διαβάζει όλα τα dvd κανονικότατα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Και εμενα μου το εκανε αυτο το TEAC W58GA αλλα με ενα firmware update μετα διαβαζε κανονικα ολα τα δισκακια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 το δικο μου ειναι NEC DVD RW ND-2500A.Πως θα το κανω firmware update; για να τα διαβαζει κανονικά; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (15 Ιαν. 2005 , 15:14) και εγώ έχω το NEC-2510A και μου διαβάζει όλα τα dvd κανονικότατα isos na eftegai to sigekrimeno dvd giati oute kai to LG-4081B to diabaze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (15 Ιαν. 2005 , 15:40) το δικο μου ειναι NEC DVD RW ND-2005A.Πως θα το κανω firmware update; για να τα διαβαζει κανονικά; Τσεκαρε ΕΔΩ να δεις αν ειναι διαθεσιμο νεο firmware για το συγκεκριμενο μοντελο. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 το βρεικα αλλα δεν ξερω πως θα το κατεβασω και αν χρειαζεται να κανω τιποτα πριν την εγκατασταση! μαλλον απο εδω το κατεβαζουμε αλλα πιο απο ολα θα πρεπει να κατεβασω; :worry: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Ok! το έλυσα αυτό το πρόβλημα. τώρα έχω άλλο όταν πάω να δημιουργήσω εικόνα η μορφή της εικόνας που δέχεται είναι μόνο mdf.ενώ έχω πάει αρχείο-επιλογές-shell extension και επιλέγω iso oμως δεν γινεται τιποτα! :( Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts