Jump to content

Αλλαγή μητρικής και επεξεργαστή

emko
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρόνια πολλά σε όλους.

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου από Ρ3 σε Ρ4. Μπορεί κανείς να μου πει αν χρειάζεται να γίνει επανεγκατάσταση των Windows (XP Pro English) ή θα μπορούν να τρέξουν με την νέα μητρική και την νέα CPU;

Έχω αρκετά προγράμματα εγκατεστημένα και δεν ήθελα να αποφύγω επανεγκαταστάσεις λειτουργικού και προγραμμάτων. σημειωτέο ότι υπάρχουν δύο σκληροί, ένας 15 ΜΒ με το λειτουργικό και ένας 120 ΜΒ για αποθήκευση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.

λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα...

αλλά θα σου συνιστούσα να ξαναπεράσεις το λειτουργικό από την αρχή για περισσότερη σταθερότητα και σιγουριά...

αυτά...

Occupational Therapist

εμκο... ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ πως με το που βάλεις τη νέα μητρική+σιπιγιού... θα κάνεις φορμάτ και θα ξαναπεράσεις τα εξπί...

Παιδιά, η σωστή διαδικασία υποθέτω πως είναι όντως φορμάτ και επανεγκατάσταση των ΧΡ. Μόνο που η διαδικασία αυτή είναι θέλει να ξανακατεβάσεις όλα τα updates και SP των windows καθώς και των antivirous και φυσικά επανεγκατάσταση και update των προγραμμάτων κάτι που θα ήθελα να αποφύγω λόγω περιοριμένου χρόνου. Αν λοιπόν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση μητρικής/CPU και έτρεξε το σύστημα με την παλιά εγκατάσταση των ΧΡ θα με βοηθούσε με την εμπειρία του.

λογικά τα εξπί θα παίζουν και πάλι, απλά στο 1ο άνοιγμα θα βρίσκουν συνεχώς νέα εξαρτήματα και θ'αλλάζουν τους ντράιβερς. οπότε θα την παλέψεις και χωρίς φορμάτ, αφού δε σε παίρνει ο χρόνος. αλλά φυσικά με την 1η ευκαιρία, φόρμαρε το σκληρό :o