MIB Δημοσιεύτηκε February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 9, 2016 Ας μπω κατευθείαν στο θέμα. Έκανα συνδρομή στην RESHIP.COM, για να αγοράζω απο το αμερικάνικο amazon (και όχι μόνο) . Γενικά από ότι κατάλαβα, αγοράζεις απο την reship.com μιά θυρίδα σε ένα αμερικάνικο αεροδρόμειο και μετά αυτοί σου τα στέλνουν με όποιο τρόπο θέλεις. Ε λοιπόν πήγα στο account μου και είδα τις πληροφορίες της θυρίδας μου ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Suite #K16**** 13820 NE Airport Way Portland, Oregon, 97230 Αυτό βασικά βάζω σαν διεύθυνση αποστολής στο amazon και το παραλαμβάνουν αυτοί για μένα. ΣΩΣΤΑ? έτσι δεν λειτουργεί; Ε , πήγα κι εγώ να βάλω πληροφορίες αλλά στα πεδία του AMAZON δεν ξέρω τι να βάλω Full name: βαζω το όνομα μου Address line 1: 13820 NE Airport Way Address line 2: Suite #K16**** City: Oregon State/Province/Region: Oregon/Portland/13820 NE Airport Way εδω μου βγάζει error! ZIP: 97230 Country: USA Phone number: το δικό μου; Γενικά σωστά τα συμπληρώνω; κάνω κάτι λάθος!? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Εγώ θα τα συμπλήρωνα έτσι: City: Portland State/Province/Region: Oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Τι χρέωση εχει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Υπέρογκες από όσο είδα σε 2-3 δοκιμές που έκανα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
regged Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Αξίζει η υψηλή χρέωση την επιλογή για αγορά από το Amazon US δηλαδή; Παράθεση regged - always Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts