Jump to content

Πληροφορίες για Erasmus

wael
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω,εμείς που είμαστε προχωρημένο εξάμηνο (9ο) μπορούμε να κάνουμε αίτηση για Erasmus σε κάποιο απ'τα προσεχή εξάμηνα;:worry:

• 1 month later...
  • 1 year later...
Σκεφτομαι να κανω αιτηση ωστε να παω erasmous,αν ολα πανε καλα,το Σεπτεμβρη-Οκτωβρη....Σκεφτομαι ή για Αγγλια ή για Γερμανια μιας και ξερω κουτσα στραβα τις γλωσσες ....Εχετε προσωπικες εμπειριες? Το προτεινετε γενικα ? Σε ποια αλλη χωρα θα μπορουσα να παω(αν εχετε ακουσει απο αλλους πχ) ??
:w00t:

Δεν έχω χρόνο να γράψω πολύ αναλυτικά, αλλά το Erasmus σ' το συνιστώ ανεπιφύλακτα και μάλιστα ανεξάρτητα από το σε ποια χώρα θα πας. Τώρα από τις δύο χώρες που σκέφτεσαι, εγώ θα διάλεγα Γερμανία με κλειστά μάτια: πιο οργανωμένη, πιο φτηνή και πιο "κεντρική", ώστε να μπορείς εύκολα να ταξιδέψεις και σε πολλές άλλες χώρες και να δεις πράγματα! ;-)
Who cares?... It won't work anyway!!!

• 3 years later...
Νομίζω όλα! Εγώ πήγα στο 3ο εξάμηνο του Μεταπτυχιακού "Ασφάλεια Ψ.Σ." για διπλωματική εργασία. Θα συμβούλευα ότι η πιο κατάλληλη περίοδος είναι στις προπτυχιακές σπουδές γτ προσωπικά δε σήκωσα κεφάλι, και μετα βίας είδα λίγο την πόλη. Απευθύνσου στο γραφείο - ανοργανωσιά σ όλο της το μεγαλείο, γι αυτό φρόντισε να έχεις καλή ενημέρωση πρώτα. Αν μπορώ να βοηθήσω πες μου!