soublaki-3 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Τα πάντα Freak, τα πάντα. Ενοίκιο, κοντινές πόλεις, φαγητό, γυναίκες, τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostikasre Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Παιδιά να ρωτήσω,εμείς που είμαστε προχωρημένο εξάμηνο (9ο) μπορούμε να κάνουμε αίτηση για Erasmus σε κάποιο απ'τα προσεχή εξάμηνα;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Εχει ακούσει κανείς για το Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Σκεφτομαι να κανω αιτηση ωστε να παω erasmous,αν ολα πανε καλα,το Σεπτεμβρη-Οκτωβρη....Σκεφτομαι ή για Αγγλια ή για Γερμανια μιας και ξερω κουτσα στραβα τις γλωσσες ....Εχετε προσωπικες εμπειριες? Το προτεινετε γενικα ? Σε ποια αλλη χωρα θα μπορουσα να παω(αν εχετε ακουσει απο αλλους πχ) ?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Δεν έχω χρόνο να γράψω πολύ αναλυτικά, αλλά το Erasmus σ' το συνιστώ ανεπιφύλακτα και μάλιστα ανεξάρτητα από το σε ποια χώρα θα πας. Τώρα από τις δύο χώρες που σκέφτεσαι, εγώ θα διάλεγα Γερμανία με κλειστά μάτια: πιο οργανωμένη, πιο φτηνή και πιο "κεντρική", ώστε να μπορείς εύκολα να ταξιδέψεις και σε πολλές άλλες χώρες και να δεις πράγματα! ;-) Παράθεση Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tapapakiastisira Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Γνωριζει κανεις αν και ποια τμηματα του Πανεπιστημιου Πειραια δινουν τη δινατοτητα για eramus?:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christina_my Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Νομίζω όλα! Εγώ πήγα στο 3ο εξάμηνο του Μεταπτυχιακού "Ασφάλεια Ψ.Σ." για διπλωματική εργασία. Θα συμβούλευα ότι η πιο κατάλληλη περίοδος είναι στις προπτυχιακές σπουδές γτ προσωπικά δε σήκωσα κεφάλι, και μετα βίας είδα λίγο την πόλη. Απευθύνσου στο γραφείο - ανοργανωσιά σ όλο της το μεγαλείο, γι αυτό φρόντισε να έχεις καλή ενημέρωση πρώτα. Αν μπορώ να βοηθήσω πες μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts