Jump to content

PPC - MOBILE - Υποστήριξη Ελληνικών

Terminator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνώμη γιά την ασχετοσύνη που με διακατέχει σχετικά με τα ppc, αλλά

θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν ppc που να είναι και mobile (χωρίς extra εξοπλισμούς) και ταυτόχρονα να μπορούν να στέλνουν μηνύματα στα ελληνικά? Επίσης εαν υπάρχουν (χλωμό το βλέπω) μπορείτε να μου αναφέρετε μοντέλα και τιμές?

Θα ήμουν υπερβολικά υπόχρεος σε όποιον έκανε μιά μικρή ανάλυση στο τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι "μικροί υπολογιστές". Συγνώμη εαν σας κούρασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από τον Terminator

Συγνώμη γιά την ασχετοσύνη που με διακατέχει σχετικά με τα ppc, αλλά

θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν ppc που να είναι και mobile (χωρίς extra εξοπλισμούς) και ταυτόχρονα να μπορούν να στέλνουν μηνύματα στα ελληνικά? Επίσης εαν υπάρχουν (χλωμό το βλέπω) μπορείτε να μου αναφέρετε μοντέλα και τιμές?

Θα ήμουν υπερβολικά υπόχρεος σε όποιον έκανε μιά μικρή ανάλυση στο τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι "μικροί υπολογιστές". Συγνώμη εαν σας κούρασα.

υπάρχουν αρκετά και όλα στέλνουν μηνύματα στα ελληνικά με το γνωστό κόλπο copy/paste.

μοντέλα: xda, mda, qtec1010, οποιοδήποτε PPC 2002,2003 με κάρτα cf gsm/gprs. οποιοδήποτε iPAQ (36,37,38,39,54) με το gsm.gprs pack...

περιμένουμε ακόμα το xda II, mda II, i700, iPAQ 6000

:o

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)