TiAiNO Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. θα το κοιταξω να σε καλά και πάλι Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo521 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Πουλαει κανεις το shark του ?? αν ναι ας στειλει ενα πμ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Θα μπορούσε κάποιος φίλος να μετρήσει και να γράψει τις διαστάσεις της μπαταρίας? Μήκος Πλάτος Πάχος ... Ευχαριστώ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 (edited) Με τα λύπης σας ενημερώνω ότι το κινητό έπεσε και μου έσπασε η οθόνη. Δουλεύει μεν η αφη αλλά και πάλι ξενέρωσα :( Η οθονη απο έξω έχει 60 και κατι ευρω :wacko: Edited November 12, 2017 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conkara Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Πουλαει κανεις το shark του για ανταλλακτικά? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω το δινω,στειλε μου πμ Μήπως το δίνεις ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts