machos Δημοσιεύτηκε January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2005 Το κουτι μου δεν εχει αντιγραφεα cd kai dvd εχει ενα προγραμμα sonicRecordDX ετσι βαζεις το δισκακι στην υποδοχη το γραφει μεσα του το βγαζεις βαζεις ενα αδειο και το αντιγραφεις εγραψα λοιπον ενα χθες αλλα δεν το παιζει και ουτε καν το ανοιγει συμπεριφερετε σαν να ειναι ο δισκος(DVD) αδειος στο dvd player ομως παιζει οκ, τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αφού δεν έχει αντιγραφέα πως το έγραψε? "Διάβασα χθες κάτι αλλά δεν έχω μάτια και δεν κατάλαβα τι εννοούσε" σαν να μας λες... ;) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Μπορείς να επαναδιατυπώσεις, δεν βγάζω νόημα από αυτά που γράφεις. έχεις recorder ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Το κουτι μου δεν εχει αντιγραφεα cd kai dvd εχει ενα προγραμμα sonicRecordDX ετσι βαζεις το δισκακι στην υποδοχη το γραφει μεσα του το βγαζεις βαζεις ενα αδειο και το αντιγραφεις εγραψα λοιπον ενα χθες αλλα δεν το παιζει και ουτε καν το ανοιγει συμπεριφερετε σαν να ειναι ο δισκος(DVD) αδειος στο dvd player ομως παιζει οκ, τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω :confused: :worry: :blink: :wacko: Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Ε;;;;;;;;;;; :wacko: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος machos (13 Ιαν. 2005 , 16:10) Το κουτι μου δεν εχει αντιγραφεα cd kai dvd εχει ενα προγραμμα sonicRecordDX ετσι βαζεις το δισκακι στην υποδοχη το γραφει μεσα του το βγαζεις βαζεις ενα αδειο και το αντιγραφεις εγραψα λοιπον ενα χθες αλλα δεν το παιζει και ουτε καν το ανοιγει συμπεριφερετε σαν να ειναι ο δισκος(DVD) αδειος στο dvd player ομως παιζει οκ, τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω :p :lol: :lol: :lol: :lol: :blink: :wacko: Εσύ ο ίδιος ήθελα νά'ξερα βγάζεις νόημα από τα λεγόμενά σου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 αργά και καθαρά.....και εμείς θα βοηθήσουμε μετά Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Νομίζω κατάλαβα τι εννοεί. Το παλικάρι έχει cd-r drive αλλά όχι ΚΑΙ dvd/cd drive. Έβαλε λέει ένα cd, έφτιαξε ένα image στο pc του, και μετά έβαλε ένα άδειο cd και έκαψε το image. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts