architect_duth Δημοσιεύτηκε January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2005 Πολλές φορές έχω "πατήσει" την "Αγία Τριάδα" των windows (Ctrl+Alt+Del)...Πριν λίγες μέρες αγόρασα την SAPPHIRE ATI RADEON 9550 256MB και έβγαλα την παλιά κάρτα NVIDIA GeFORCE 4. Λοιπόν...από εκείνη τη στιγμή παρατηρώ ότι στο TAB "ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ" της Αγίας Τριάδας στο δεύτερο ιστορικό που είναι το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΧΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΣΕΛΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ δείχνει ότι χρησιμοποιώ περίπου 500 και βάλε MB από τα 1245 που αναφέρει ότι είναι η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΜΝΗΜΗΣ. Γιατί μου δείχνει τόσο πολύ??? Παλιά έδειχνε πολύ λιγότερο σίγουρα!!! Έχει αυτό να κάνει με τη RAM? ( :o ) Έχω 512MB RAM. Ευχαριστώ! Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MacGyver Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Εκτός από τη φυσική μνήμη μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέρος του σκληρού σου σαν επέκταση της μνήμης. Αυτό είναι το page file. Το μέγεθός του μπορεί να φτάσει μιάμισι φορά το μέγεθος της φυσικής σου μνήμης και για τα 512ΜΒ φυσικής μνήμης η τιμή που αναφέρεις είναι το άθροισμα φυσικής μνήμης και αρχείου page file. Δεν σε ενοχλεί εκτός κι αν έχεις πολύ λίγο χώρο στο σκληρό. Παράθεση Χρησιμοποιήστε τα πάντα προς όφελός σας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts