MIB Δημοσιεύτηκε January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2005 psaxno kapio free ellinogallinko leksiko, mporeite na mou dwsete kapio onoma i link? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (12 Ιαν. 2005 , 23:21) psaxno kapio free ellinogallinko leksiko, mporeite na mou dwsete kapio onoma i link? Υπάρχει Systran γαλλο-ελληνικό λεξικό.Το είδα στον παπασωτηρίου. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Μπορεις να δοκιμασεις το POLYLEX. Δεν εχω link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (13 Ιαν. 2005 , 07:41) Μπορεις να δοκιμασεις το POLYLEX. Δεν εχω link. μπράβο αυτό έχω στο σπίτι και δεν μπορούσα να θυμηθώ!Πολύ καλό και lite λεξικό.Και όχι μόνο γαλλικό! ;) Το είχα από τότε που αγόρασα τον υπολογιστή(πειρατικό δωράκι του καταστήματος :p ).Λογικά θα μπορείς να το βρείς ,όπως και το systran σε κάποιο π2π πρόγραμμα. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts