haris_led Δημοσιεύτηκε January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2005 Γειά σας παιδιά έχω ένα bluetooth ακουστικό για κινητά! Θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε πως θα μπορέσω να ακούω μέσω του ακουστικού αυτού, τον ήχο που βγάζει το pc μου! Έχω αντάπτορα στο pc και θέλω να μεταδίδει τον ήχο που θα άκουγα από τα ηχεία, στο ακουστικό! Γίνεται? Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Όχι δε γίνεται Είναι μικρό το bandwidth Άρη! :p Κάτσε να έρθει το Bluetooth EDR και όλο και κάτι θα γίνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 13, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (13 Ιαν. 2005 , 03:32) Όχι δε γίνεται Είναι μικρό το bandwidth Άρη! :p Κάτσε να έρθει το Bluetooth EDR και όλο και κάτι θα γίνει Χάρη με λένε ρε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Δεν είναι και τόσο μικρό το bandwidth, θεωρητικά πρέπει να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts