Phoenix Δημοσιεύτηκε January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 12, 2005 Λοιπον θελω νεο πισι, αλλα εχω μπλεχτει με τις βασεις... οι 775 δεν ειναι οι νεες; οι 478 ειναι οι παλιες; διαβαζα το ραμ για τις ψυκτρες, αλλα οι πιο νεες βασεις που εχει ειναι οι 478. δλδ καλυτερες ψυκτρες για τους νεους 775 δεν;; οι μαμα ψυκτρες ειναι καλες; ειναι αθορυβες; οι εγκαταστατες βαζουν σιλικονη ή αν το παρω τοποθετιμενο θα πρεπει να την βγαλω και να βαλω μονος μου; βασικα θελω να μην ζεστενεται πολυ γιατι θα δουλευει πολυ σε φουλ φορτιο αλλα και να μην κανει φορυβο γιατι θα ειναι ανοιχτο και το βραδυ διπλα στο κρεβατι μου ειναι το γραφειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 :down: :up: :down: :up: Φίλε μου καλησπέρα. τον ίδιο προβληματισμό είχα και εγώ πριν από τρεις μήνες. Ο υπολογιστής μου έχει P4 2,4GHZ, 533 FSB σε μητρική GIGABYTE 8IPE 1000 και λόγο εργασίας δουλεύει ασταμάτητα 25 ώρες το 24ωρο. με την ψύκτρα της ''μαμάς του'', σύμφωνα πάντα με το BIOS μετά από 24 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας η θερμοκρασία του επεξεργαστή έφτανε στους 40 C. Οχι κάτι σοβαρό σε σχέση με την θερμοκρασία που φτάνουν τώρα οι Ρ4 3.00Ghz >. Ψάχνωντας στο e-shop βρήκα το προϊόν που γράφω Silent Tower . το αγόρασα, αν θυμάμαι καλά 40 € και ηρέμησε το κεφάλι μου. Η θερμοκρασία πλέον του ίδιου επεξεργαστή μετά από 48 ώρες συνεχόμενου ripping (DVD) φτάνει μόνο στην ''εξεφτελιστική'' τιμή των 30 C. Κρύο δουλεύει το εργαλείο. Σοβαρά τώρα πιστέυω ότι είναι μια καλή λύση. Από μια ματιά που έριξα όμως στο e-shop δεν το βρήκα, αλλά επίσης και λόγω τσουνάμι το site της thermaltake δεν λειτουργεί.Το βρήκα όμως στο link που προανέφερα. Υπόψιν δεν πρόσεξα εάν το αναφέρει αλλά σύμφωνα με το βιβλιαράκι που έχω μπροστά μου κάνει για : AMD K7, AMD K8, P4 και LGA 775. Η συσκευασία του περιλαμβάνει τα πάντα από κόλλα, βάσεις για όλων των ειδών τους επεξεργαστές μέχρι και εφεδρικές βίδες. Θόρυβοσ μηδέν. :lol: Άσχετο αλλά επειδή φοβόμουνα και το δίσκο μου να μην τα παίξει πήρα και ένα ωραίο συρταράκι της AKASA με δύο μικρά ανεμιστηράκια και το έβαλα κάτω από το δίσκο. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. January 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Ευχαριστω, αλλα γιατι το :down: ;; επισεις θα εχω 2 HDD σε sata-raid λες να βαλω κι εκει κατι ε; ψυκτρα ή ανεμιστηρα; EDIT: λεει: Compatibility Intel P4 Socket T Intel P4 478 up to 3.2GHz AMD A64 / A64 FX AMD Athlon XP up to 3400+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Phoenix (13 Ιαν. 2005 , 00:11) Ευχαριστω, αλλα γιατι το :down: ;; επισεις θα εχω 2 HDD σε sata-raid λες να βαλω κι εκει κατι ε; ψυκτρα ή ανεμιστηρα; Το :down: έτσι το έβαλα. Δεν γνωρίζω σε τί θερμοκρασίες λειτουργούν οι SATA δίσκοι. Πιστέυω κανένας δεν θα φτάνει τους 75 C που έφτανε το Western Digital (ATAPI) 60 GB που χρησιμοποιώ για ripping. Πάντως αυτό το συρταράκι που μπήκε από κάτω από το δίσκο των έσωσε στην κυριολεξία. Δεν έχω το χαρτάκι του να σου πω κριβώς πως λέγεται. κοίτα λίγο στο e-shop. είναι κίτρινο της εταιρείας AKASA και θα το βρεις στο Υπολογιστές - CASE MODING. Την τιμή την θυμάμαι 15€. Συγνώμη που προτείνω το συγκεκριμένο site αλλά εδω στην επαρχεία είναι ένα από τα λίγα που εμπιστεύομαι. :) Μέσα στο κουτάκι του τα έχει όλα. Οδηγίες, βάσεις, κόλλα τα πάντα. Μπροστά μου έχω τώρα το χαρτάκι που γράφει compatibility για αυτά που σου ανέφερα πριν. Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. January 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Οκ το εχει και μεσα στο αρθρο οτι κανει για 775 :up: αλλα θελει ειδικες βασεις με τρυπες στημ μητρικη. θα τις εχει τις τρυπες η μητρικη;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. January 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 εχεις τον stock ανεμιστηρα ε; στα ποσα volt; λεει οτι στα 12 κανει θοριβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts