emperor4her Δημοσιεύτηκε January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2016 καλησπέρα, ψάχνω ενα freeware πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο που θέλω να έχει τις εξης δυνατότητες: 1. Περιστροφή 2. Να αλλάξω τον ήχο και να τον αντικαταστησω για παράδειγμα με τραγουδι 3. Split video Το θέμα είναι οτι θα προτιμούσα να μην γίνεται reencoded (αν το είπα σωστα) και να μου επιτρέπει να ξανααποθηκευσω το βίντεο στην αρχική ανάλυση. Αν έχει φυσικά και περισσοτερες επιλογές καλοπροερετες.. απλα ψάχνω κάτι απλο σχετικα στη χρηση, οχι κατι αντιστοιχούν του Photoshop για τις φωτογραφίες.. Εχετε κατι υποψην?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Κάτι σε free για να κάνεις όλα αυτά δε ξέρω αν θα βρεις, ούτε και αν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Ωστόσο αν ψαχτείς, ίσως να μπορούσες να κάνεις δουλειά με κάποια σουίτα της Nero ή με το Camtasia (κανένα από αυτά δεν είναι δωρεάν). Αν θελήσεις να ανέβεις επίπεδο μπορείς να ψαχτείς με Edius, Vegas, Premiere. Ευτυχώς στο Google πλέον μπορείς να βρεις ότι θέλεις (οδηγίες για το πως θα κάνεις τι κλπ). Φυσικά θα μπορούσες ίσως να χρησιμοποιήσεις και το Movie Maker των windows (αν το έχει η έκδοση που έχεις) αλλά δε νομίζω να κάνεις αξιόλογη δουλειά. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. January 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Κάτι σε free για να κάνεις όλα αυτά δε ξέρω αν θα βρεις, ούτε και αν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Ωστόσο αν ψαχτείς, ίσως να μπορούσες να κάνεις δουλειά με κάποια σουίτα της Nero ή με το Camtasia (κανένα από αυτά δεν είναι δωρεάν). Αν θελήσεις να ανέβεις επίπεδο μπορείς να ψαχτείς με Edius, Vegas, Premiere. Ευτυχώς στο Google πλέον μπορείς να βρεις ότι θέλεις (οδηγίες για το πως θα κάνεις τι κλπ). Φυσικά θα μπορούσες ίσως να χρησιμοποιήσεις και το Movie Maker των windows (αν το έχει η έκδοση που έχεις) αλλά δε νομίζω να κάνεις αξιόλογη δουλειά. Κοιτα, εχω βρει καποια πραγματακια, παραδειγμα το boilsoft video spliter κανει αυτο ακριβως που θελω για το split των βιντεο. δεν μπορει να μην υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να πειραξω τον ηχο δωρεαν.. δεν θελω εξεζητημενα πραγματα, απλα πχ τραβαω ενα βιντεο κανοντας σκι, και αντι να ακουγεται αυτος ο αερας απο πισω να βαλω ενα κομματι να παιζει.. αυτη τη στιγμη το κανω αυτο απο ενα προγραμματακι απο το playstore στο κινητο μου (add audio to video λεγεται) απλα για να γλυτωσω τ διαδικασια να το μεταφερω στο κινητο κλπ.. Movie Maker δεν εχω στα win 10.. αλλα και παλι αν θυμαμαι καλα, νομιζω το κανει reencode.. θελω να παραμεινει με την αναλυση που ειναι, τα καρε κλπ, γιατι πολλα βιντεο τα τραβαω σε 1080p, 120fps.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts