Tinkerbell Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 το ποιός είναι ο ιδανικός σύντροφος,είναι εντελώς υποκειμενικό. πιστεύω πάνω κάτω όλοι τα ίδια ζητάμε(να είναι όμορφος,καλός,ευγενικός κλπ) για μένα πρέπει να έχει έξυπνο χιούμορ,να είναι χύμα,άντρας σε εμφάνιση και συμπεριφορά(ναι ναι,υπάρχουν άντρες που είναι κότες σε μερικά πράγματα) να μην είναι trendy,να ακούμε την ίδια μουσική κι αν όχι την ίδια να μην ακούει σίγουρα ελληνικά(εξαιρούνται ροκ και hip hop)και ξενέρωτα γενικώς,να είναι μελαχρινός με ωραία χαρακτηριστικά και αδύνατος-όχι κόκκαλο απλά φυσιολογικός-να μην είναι ειρωνικός,μ'αρέσει πολύ να έχει piercing και tattoos,εεεε αυτά τα λίγα.. ο ιδανικός εξωτερικά είναι o Johnny Depp.αλλά μου τον πήρε η Vanessa :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Tinkerbell εγω το εγραψα το κειμενο σου η εσυ ?? με μπερδεψες δεν μπορει να μοιαζουμε τοσο πολυ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 Tinkerbell εγω το εγραψα το κειμενο σου η εσυ ?? με μπερδεψες δεν μπορει να μοιαζουμε τοσο πολυ !!!! lmao!!! εε είμαστε σωστές πάντως,αυτοί οι άντρες μετράνε ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 δεν χρειαζεται ομορφια και ολα τα αλλα εξωτερικα επιφανιακα που ζητανε οι πιο πολλοι.. η εσωτερικη ομορφια ειναι οτι καλυτερο για μενα , αυτο να εχει μια γυναικα και ολα τα αλλα ειναι περριτα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 lmao!!! εε είμαστε σωστές πάντως,αυτοί οι άντρες μετράνε ;) να σου πω ετσι οπως τον ψαχνεις τον βρηκες ? εγω γιατι δεν βρησκω ποτε εναν τετοιο και παντα πεφτω σε φλωρους ? :cry: εναν σαν τον αδερφο της Ζωης στο fame story θελω οποιος το ειδε χθες θα καταλαβει.. που πηγαν αληθεια βρε Tinkerbell αυτοι οι αντρες ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 εναν σαν τον αδερφο της Ζωης στο fame story θελω οποιος το ειδε χθες θα καταλαβει.. χωρις καμια παρεξηγηση powerz τετιους πολλους μπορεις να βρεις στην πλατεια Βαθης η Πλατεια Τιρανων ( ομονια ) :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 να σου πω ετσι οπως τον ψαχνεις τον βρηκες ? εγω γιατι δεν βρησκω ποτε εναν τετοιο και παντα πεφτω σε φλωρους ? :cry: εναν σαν τον αδερφο της Ζωης στο fame story θελω οποιος το ειδε χθες θα καταλαβει.. που πηγαν αληθεια βρε Tinkerbell αυτοι οι αντρες ? :( πολύ καλός ο χθεσινός ε!! χεχε εγώ τον έχω βρει! ;) εξαρτάται και από τις παρέες σου..στη δικιά μου έτσι είναι και πάνω απ'όλα καλά παιδιά και όχι ψωνάρες-trendy.σαν κάτι άλλους μη τα λέμε τώρα...κάνε καμιά βολτίτσα κέντρο Παρασκευή-Σάββατο και θα δείς άπειρους ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 χωρις καμια παρεξηγηση powerz τετιους πολλους μπορεις να βρεις στην πλατεια Βαθης η Πλατεια Τιρανων ( ομονια ) :p υπάρχουν και Έλληνες τέτοιοι! :D Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 χωρις καμια παρεξηγηση powerz τετιους πολλους μπορεις να βρεις στην πλατεια Βαθης η Πλατεια Τιρανων ( ομονια ) :p μωρε δεν πα να λες εσυ εμενα αυτοι μου αρεσουνε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 πολύ καλός ο χθεσινός ε!! χεχε εγώ τον έχω βρει! ;) εξαρτάται και από τις παρέες σου..στη δικιά μου έτσι είναι και πάνω απ'όλα καλά παιδιά και όχι ψωνάρες-trendy.σαν κάτι άλλους μη τα λέμε τώρα...κάνε καμιά βολτίτσα κέντρο Παρασκευή-Σάββατο και θα δείς άπειρους ;) μονο καλος !? απαιχτος μιλαμε ολα τα λεφτα ο τυπος !! ;) να μου γνωρισεις την παρεα σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 μονο καλος !? απαιχτος μιλαμε ολα τα λεφτα ο τυπος !! ;) να μου γνωρισεις την παρεα σου :p lol :D χωρίς πλάκα,βγές Ψυρρή και θα με θυμηθείς ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts