teorizo Δημοσιεύτηκε January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2005 ας βάλουμε εδω τα καλύτερα τραγουδια απο τον αγαπημενο μας τραγουστη! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 anastacia -outta love -left outside alone -one day in your life -sick and tired -i do -freak of nature -paid my dyes -who's gonna stop the rain(apla telio) kai alla Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρβανιτάκη: -Αχ Στην Αρχη Των Τραγουδιών -Ζωή Κλεμμένη (και άλλα ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ! :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Τώρα εγώ τι να γράψω; Ο αγαπημένος μου τραγουδιστής δεν έχει δικά του τραγούδια, έχει τραγούδια μαζί με τα άλλα μέλη των Metallica αλλά εσύ είπες τραγουδιστές, όχι συγκροτήματα/μουσικούς :confused: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Φαντάζομαι ότι είναι OK να βάλεις και συγκροτήματα Εμένα το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι SENTENCED και το αγαπημένο τραγούδι μου είναι το Excuse Me While I Kill Myself Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 εχμ τι θα καταφέρουμε αν γεμίσουμε σελίδες με λίστες απο τραγούδια από διάφορους τραγουδιστές; Θα έχει μεγάλη διαφορά από το mp3 προτάσεις; :worry: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 αν νομιζεις οτι δεν αξιζει να ειναι ανοιχτω τοτε κλειστο. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 πολυ δυσκολο γιατι μου αρεσουν πολλοι r.marx-im waiting righting here for u scorpions-still loving u,holiday,always somewhere,send me an angel. o connor-nothing compares to u queen-so much go on t.braxton-un brake my heart b.tyller-total eclipse of the heart kirka-losing you δε ξερω ειναι πολλα ακομα που δε μου ερχοντε στο μυαλο ειναι τοσα πολλα αυτα που με ταξιδευουν μεσα στις αναμνησεις και στο χρονο που πραγματικα σιγουρα δεν ειναι ενας ο αγαπημενος μου καλλιτεχνης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts