Jump to content

LG G Flex 2 vs Huawei P8 vs Xiaomi Mi4c 3GB

jlamprou99
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το flex εννοειται.... τα χεις δει και τα 3 απο κοντα????

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

δεν εχω δει κανενα από κοντα, κ εγω μαλλον για flex αλλα φοβάμαι λιγο το throttling και μου τη σπαει που δεν εχει πολλες rom(εχω συνηθησει από το xperia sp μου που το εχω αλλαξει τα φωτα με rom κ kernels) Edited by jlamprou99

σωστος... :lol: για meizu mx4 pro τι λες; η να περιμενω για xiaomi Redmi note 3 pro? δεν θελω mediatek με τπτ!

μην ασχολεισαι με το 4 pro με λιγα ακομα περνεις το mx5 πιο μαζεμενο, 2καρτο, amoled, καλυτερες επιδοσεις, μπαταρια, καμερα.... γιατι δεν θες mtk???

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Το flex 2,άσε το στην άκρη.

Εχει κάποια θέματα σε αρκετές συσκευές με την οθόνη.

Επίσης ποτέ ξανά συσκευή με τον 810.

Θα προτιμούσα το xiaomi αν υπήρχε αντιπροσωπεία εδώ.

Οπότε,huawei.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μην ασχολεισαι με το 4 pro με λιγα ακομα περνεις το mx5 πιο μαζεμενο, 2καρτο, amoled, καλυτερες επιδοσεις, μπαταρια, καμερα.... γιατι δεν θες mtk???

Δεν θελω mtk γιατι είναι πολύ πισω τεχνολογικα(εκτος τον helio x20), η οθονη του mx5 είναι ντιπ για τον ******(όπως λενε κ στο χωριο μου)!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το flex 2,άσε το στην άκρη.

Εχει κάποια θέματα σε αρκετές συσκευές με την οθόνη.

Επίσης ποτέ ξανά συσκευή με τον 810.

Θα προτιμούσα το xiaomi αν υπήρχε αντιπροσωπεία εδώ.

Οπότε,huawei.

Εχει πολύ κακο gpu ο kirin ρε ****το και θελω το κινητο μου να είναι future proof, για xiaomi δεν με νοιαζει αντιπροσωπια(αμα παρω θα περιμενω το xiaomi note 3 pro με τον SD650 TOYMPANAKI)! για τον 810 εχεις δικια σου εμπειρια ή από σαιτ κτλ? Νομιζω ότι τα περισσοτερα προβλήματα του flex 2 λυθηκαν με το update 5.1.1... αλλα και να μη λυθηκαν θα του κατεβασω μονος μου τα ghz και θα βαλω δικο μου thermal config...;) Αααα και για την οθονη... υπαρχει η εγγυηση, είμαι πολύ μιγας, αμα δω τπτ θα τους το πεταξω στο κεφαλι!

Edited by jlamprou99

μιγάς, σαν τον Καρεμπέ ένα πράμα με μαλλί σφουγγαρίστρα κ χρωματακι καρβουνί? :X :lol: :rotfl: :lol:

Ποιος ο λόγος να πειράζεις συχνότητές επεξεργαστών...οτι είναι προβληματικό εξ αρχής,παραμένει έτσι κι αλλιώς.

Τόσος ντόρος έγινε για τον 810.

Απλά οι κατασκευαστές με αναβαθμίσεις υποχρονισαν τον επεξεργαστή για λιγότερες θερμοκρασίες.ε και?

Προτίμησε xiaomi.

μιγάς, σαν τον Καρεμπέ ένα πράμα με μαλλί σφουγγαρίστρα κ χρωματακι καρβουνί? :X :lol: :rotfl: :lol:

Τρελοςς :lol: :lol: :p

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιος ο λόγος να πειράζεις συχνότητές επεξεργαστών...οτι είναι προβληματικό εξ αρχής,παραμένει έτσι κι αλλιώς.

Τόσος ντόρος έγινε για τον 810.

Απλά οι κατασκευαστές με αναβαθμίσεις υποχρονισαν τον επεξεργαστή για λιγότερες θερμοκρασίες.ε και?

Προτίμησε xiaomi.

Σε ξερω εσενα, εισαι ο τυπος που δεν γουσταρει τους snapdragon:p αλλα όταν λες xiaomi ενοοεις note 3 pro(SD650) ή Mi4c? Μαλλον για flex παω... το χρησιμοποιησα από κοντα στο public και το ερωτευτηκα, κι ας εχει κανα lag... είμαι με 3χρονια Xperia SP(το εχω αλλαξει τα φωτα με rom kernels κτλ) και τρωω το lag, να φανταστείς με παιρνουν τηλεφωνω και γαμιετε ο ΔΙΑΣ:p

Όχι καμία σχέση,εννοείται ότι μου αρέσουν οι snapdragon επεξεργαστές απλά η Qualcomm τα έκανε μαντάρα με τον 810.

Ότι κι αν επιλέξεις απο τα δυο αυτά xiaomi θα μείνεις ευχαριστημένος

Όχι καμία σχέση,εννοείται ότι μου αρέσουν οι snapdragon επεξεργαστές απλά η Qualcomm τα έκανε μαντάρα με τον 810.

Ότι κι αν επιλέξεις απο τα δυο αυτά xiaomi θα μείνεις ευχαριστημένος

Ετσι το πα μην ψαρωνεις... τα αγορασα το flex σμρ τλκ, αληθινο flagship killer με αυτην την τιμη, περασα δικο thermal config, εβαλ pure stock rom συν τα καλούδια της lg και κτυπησα 5700+ στο παλιο το antutu και το κινητο ουτε που ζεσταθηκε, ακομη και στην χρηση του με συνδεδεμενο το φορτιστη... οποτε ALL GOOD N SMOOOTH