Jump to content

Δίλημμα για το πια Συσκευή

mike_rx7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μεταξυ των redmi note 3 3/32 - doogee f5 - ulefone power πιο πιστευετε ειναι καλυτερο?

απο μια αποψη παιρνεις τη μαρκα και ξενοιαζεις.

το ule δεν το ξερω,αλλα ενα αλλο ule Που ειχα αστερι βγηκε

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

+1 μην συγκρινουμε τα xiaomi με doogee, umi, ule κτλ απο την στηγμη που ειναι σχεδον στα ιδια χρηματα πας καρφι σε xiaomi

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Λοιπον παιδια μετα απο 2 μηνες ψαξιμο και μετα τη ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ εδω μεσα προχθες εβαλα και εγω την παραγγελια μου.

Πειρα για μενα το Xiaomi Redmi note 2 to 32GB και για τη γυναικα το REDMI 3. Τα πειρα απο Κινα και περιμενω να μου δωσουν αυριο το tracking number της DHL.

Αν και ειχα την επιλογη τα παρω και αυτα τα 3 (Redmi note 3 16GB, Redmi note 3 32GB, Redmi note 3 Pro 16Gb) δεν πειρα κανενα απο αυτα και τεκμηριωνω γιατι.

Το Redmi Note 3 το 16GB διαβαζω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα ταχυτητας με το note 2 αλλα αν και η καμερα ειναι η ιδια τα review που διαβασα αλλα λενε ουσιαστικα οτι ειναι και χειροτερη. Επισης δεν δικαιολογει τα λεφτα του και Μονο πλεονεκτημα το finger print ενω στο note 2 οτι παιρνει 2 σιμ και sd ταυτοχρονα και λεφτα τσαμπα το εργαλειο.

Το Redmi Note 3 το 32GB διαβαζω οτι ειναι λιγο καλυτερο σε ταχυτητα απο το note 2 αλλα αν και η καμερα ειναι η ιδια τα review που διαβασα αλλα λενε ουσιαστικα οτι ειναι και χειροτερη. Ουτε αυτο Επισης δεν δικαιολογει τα λεφτα του και Μονο πλεονεκτημα το finger print και λιγο καλυτερο σε ταχυτητα ενω στο note 2 οτι παιρνει 2 σιμ και sd ταυτοχρονα και λεφτα τσαμπα το εργαλειο.

Το Redmi Note 3 Pro το 16GB διαβαζω οτι ειναι πολυ καλυτερο σε ταχυτητα απο το note 2 και note 3 και σε καμερα σκιζει. Ουτε αυτο Επισης δεν δικαιολογει τα λεφτα του ακομη αφου οσο καλο και νανε με περαν των $200 περνεις και το MEIZU Mx4 pro που Γ@μει το εργαλειο. Απλα ειναι ΜΧ4 ειναι single sim και δεν μου κανει. Επισης το Note 3 με τετοιες δυνατοτητες και 16GB μνημη που πας? Επισης αλλο μεγαλο + ειναι οτι καταλαβαν την μαλ@κια που εκαναν με το Note 3 και πλεων η 2η θεση Sim μπορει να χρησιμοποιηθει και για Sd καρτα.

Το Redmi Note 3 Pro το 32GB δεν το ειχαν καν στοκ και απλα δεν ασχοληθηκα ουτε με αυτο γιατι με περαν των $230 απλα δεν αξιζει για μενα. Θα δοκιμασω το redmi note 2 και αν το βαρεθω τσιμπαω ενα note 3 pro 32Gb αν δεν θα εχει βγει καλυτερη εκδοση απο αυτην ή απο άλλο κατασκευαστη μεχρι τοτε!

Εν ολιγης αυτα και παλι

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!