zaf123 Δημοσιεύτηκε January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2005 υπολογιστη...παρατηρω οτι εδω και τρεις μερες τοpc δεν μου τα λεει καλα..εχω ελεγξει για τυχον spyware kai ιους αλλα δεν βρισκει τιποτα...καμια ιδεα κανεις...κατι που με παραξενεψε ειναι οταν κλιενω την συνδεση απο το νετ κολλαει το παραθυρο και το κλεινω χειροκινητα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Όταν λες ότι έψαξες για spyware και ιούς με ποια προγράμματα εννοείς; Αυτά πρέπει πάντα να αναφέρονται για να δοθούν οι εναλλακτικές λύσεις... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. January 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 ad-ware,spybot,mcfee 9.0,avg 7.0........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranda Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Dokimase me spysweeper Παράθεση Οδηγίες για τη «Νόσο των πτηνών» http://img101.imageshack.us/img101/6465/g7su.th.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Το ίδιο θα σου συνιστούσα κι εγώ... Μόλις χθες το χρησιμοποίησα σ'ένα laptop που διέθετε Norton Internet Security, Spybot και Adaware και παρ'όλα αυτά βρήκε ουκ ολίγα "σκουπίδια"... Spysweeper Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf123 Δημ. January 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 καλησπερα...εχω windows xp sp2 και εδω και μια βδομαδα κολλαει το παραθυρακι του internet οταν προσπαθω να κανω disconnect...εχω ελεγξει για spyware με adware,spybot,spysweeper to παλιο γιατι το καινουργιο δεν μπορεσα να το τρεξω,boostbazzoka.....το μονο που βρηκα σημερα ηταν ενα αρχειο winad το οποιο και απεγκατεστησα....πριν απο αυτο για ορισμενο διαστημα δεν μπορουσε να κατεβασει συγκεκριμενες σελιδες οπως π.χ. to site mycosmos....εχει καποιος να προτεινει κατι.....χρησιμοποιω ιντερνετ explorer....ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts