George_Kont Δημοσιεύτηκε January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2005 Καλημέρα. Εδώ και δύο ημέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το PIONERR DVD-RW (DVR-K12RA). Είναι ''επάνω'' σε laptop το ACER ASPIRE 1610 (1613 LMi). Δεν έχω πειράξει τίποτα, το συγκεκριμένο Laptop το έχω μόνο για mp3 (μουσική για ραδιοφωνικό σταθμό και καφέ). Εκεί που έκανα τα mp3 μου και έγραφα τα dvd μου ξαφνικά δεν διαβάζει τίποτα και όταν βάζω cd ή dvd ακούγεται σαν τρακτέρ. Δεν φαίνεται για πρόβλημα λειτουργικού αλλά για HARAWARE. Να το πάω πίσω στο πλαίσιο για επισκευή?? Είναι ακόμα στην εγγύηση. Το έχω οκτώ (8) μήνες. :confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος George_Kont (10 Ιαν. 2005 , 06:50) Καλημέρα. Εδώ και δύο ημέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με το PIONERR DVD-RW (DVR-K12RA). Είναι ''επάνω'' σε laptop το ACER ASPIRE 1610 (1613 LMi). Δεν έχω πειράξει τίποτα, το συγκεκριμένο Laptop το έχω μόνο για mp3 (μουσική για ραδιοφωνικό σταθμό και καφέ). Εκεί που έκανα τα mp3 μου και έγραφα τα dvd μου ξαφνικά δεν διαβάζει τίποτα και όταν βάζω cd ή dvd ακούγεται σαν τρακτέρ. Δεν φαίνεται για πρόβλημα λειτουργικού αλλά για HARAWARE. Να το πάω πίσω στο πλαίσιο για επισκευή?? Είναι ακόμα στην εγγύηση. Το έχω οκτώ (8) μήνες. :confused: ώχ φίλε έχω ένα παρόμοιο PIONEER-DVD-RW πάνω σε ένα Acer-1682wlmi και αρχίζει να μην ανοίγει και τόσο εύκολα..Τι να πώ,μου το είπαν και όταν το αγόραζα οτί είναι πολύ ευαίσθητα και τα λοιπά..αλλά μάλλον παρά-είναι ευαίσθητα. Αν έχεις ακόμη την εγγύηση δε νομιζω να έχεις πρόβλημα.Πρόσεχε όμως πριν το πάς , να έχεις καταγράψει τα στοιχεία του φορητού σου,γιατί έχουν αναφερθεί περιπτώσεις με το σέρβις της Acer που χάνουν...και τα αβγά και τα καλάθια.Να σου ζητηθεί να πληρώσεις οτιδήποτε δεν το νομίζω.Η εγγύηση σε καλύπτει. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (10 Ιαν. 2005 , 09:23) ώχ φίλε έχω ένα παρόμοιο PIONEER-DVD-RW πάνω σε ένα Acer-1682wlmi και αρχίζει να μην ανοίγει και τόσο εύκολα..Τι να πώ,μου το είπαν και όταν το αγόραζα οτί είναι πολύ ευαίσθητα και τα λοιπά..αλλά μάλλον παρά-είναι ευαίσθητα. Αν έχεις ακόμη την εγγύηση δε νομιζω να έχεις πρόβλημα.Πρόσεχε όμως πριν το πάς , να έχεις καταγράψει τα στοιχεία του φορητού σου,γιατί έχουν αναφερθεί περιπτώσεις με το σέρβις της Acer που χάνουν...και τα αβγά και τα καλάθια.Να σου ζητηθεί να πληρώσεις οτιδήποτε δεν το νομίζω.Η εγγύηση σε καλύπτει. Σε ευχαριστώ φίλε. Το μελέτησα το θέμα. Εάν προσέξεις το ματάκι το dvd είναι λίγο πιο πάνω. Ετσι όταν βιαστηκά βάζεις ένα δίσκο μέσα και ειδικά λοξά τότε βρίσκει. Ευχαριστώ και πάλι για την οδηγία. Θα το πάω ο ίδιος αφού καταγράψω τα στοιχεία. Και ειδικά εάν τους πώ ότι είμαι από βόλο ε???? το έχασα το laptop???? :cry: :cry: :cry: Να είσαι καλά.. :rolleyes: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts