ilie Δημοσιεύτηκε January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2016 Καλησπερα οπως βλεπετε τον τιτλο ειμαι αναμεσα σε αυτα τα2 κινητα. Εννοειται και το S6 ειναι τοπ και δεν συγκρινεται αλλα θα ηθελα να μου πειτε κι εσεις μια γνωμη. Θελω το κινητο για φωτογραφιες πιο πολυ αλλα να μπαινω και στο ιντερνετ και αν τυχει να κατεβασω και καμια εφαρμογη. Συνθθως τα παιχνιδια τα παιζω απο το ταμπλετ. Πιστευεται οτι αξιζει να δωσω αυτη τη μεγαλη διαφορα χρηματων για να παρω το S6 που οκ ειναι αριστο.. ή μπορω να κανω και την δουλεια μου με το πιο οικονομικο αλλα εξισου καλο J5? Επισης το J5 τραβαει HDR? Ευχαριστω για τον χρονο σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Αν έχεις τα χρήματα για το s6 μην το σκέφτεσαι καθόλου είναι το πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο σήμερα σε πολύ καλή τιμή πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πάρε το j5 κορυφή σε όλα.Αυτά τα 2 φοράνε super amoled απλά το s6 έχει μεγαλύτερη ανάλυση και ξεζουμιζει τη μπαταρία,για 5 ίντσες δεν βλέπεις διαφορα,είναι μόνο για να δικαιολογήσει τη τιμή αυτή η ανάλυση.hdr νομίζω δεν έχει άλλα λύνεται με μια εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilie Δημ. January 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Υπαρχει και το huawei p8 και p8 lite...ειναι καλα αυτα? Εχετε καποια αλλη προταση για κινητο με καλη καμερα? Η αληθεια ειναι οτι οσο φτηνοτερο τοσο καλτερο για την τσεπη μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχεις καταλάβει οτι συγκρίνεις τα άκρως αντίθετα από άποψη budget? Εφόσον δεν σου περισσεύουν πάρε το J5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Στα λεφτά αυτά 180 περίπου νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη κάμερα από το j5.Αν δώσεις πιο κάτω θα τα κλαις,γιατί θα κολλάει σα τρελό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το ότι απλά έχει λίγο μεγαλύτερη ανάλυση το s6 με ξεπερνά..... Δεν συζητώ για τι γενικότερο κλίμα του j5 να τα βάζει όλα κάτω αν και στοιχίζει μόνο 180-200€.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το ότι απλά έχει λίγο μεγαλύτερη ανάλυση το s6 με ξεπερνά..... Δεν συζητώ για τι γενικότερο κλίμα του j5 να τα βάζει όλα κάτω αν και στοιχίζει μόνο 180-200€.... Δεν συγκρίνω τα 2 κινητά μιλάω μόνο για την οθόνη.Και ναι για μένα άχρηστη είναι αυτή η ανάλυση.Για 5 ιντσουλες οθόνης μιλάμε.Εσύ πιστεύεις ότι βάζοντας τα διπλά δίπλα θα δεις διαφορά?Μόνο αν κολλήσειΣ το μάτι σου στα κινητά.Τα 2 κινητά δεν συγκρίνονται αλλά για τη χρήση που το θέλει δεν θα δει καθυστερήσεις στο j5 όλα γίνονται πολύ γρήγορα και ομαλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δεν συγκρίνω τα 2 κινητά μιλάω μόνο για την οθόνη.Και ναι για μένα άχρηστη είναι αυτή η ανάλυση.Για 5 ιντσουλες οθόνης μιλάμε.Εσύ πιστεύεις ότι βάζοντας τα διπλά δίπλα θα δεις διαφορά?Μόνο αν κολλήσειΣ το μάτι σου στα κινητά.Τα 2 κινητά δεν συγκρίνονται αλλά για τη χρήση που το θέλει δεν θα δει καθυστερήσεις στο j5 όλα γίνονται πολύ γρήγορα και ομαλά. Κανεις λαθος βαλε μια ταινια 1080p fhd η ενα βιντεο να δεις και θα δεις την διαφορα ειναι μεγαλη δεν ειναι μονο η αναλυση οθονης ειναι οτι εχουν και διαφορετικο πανελ οπως και οι καρτες γραφικων που φορανε ειναι η μερα με την νυχτα η συγκριση ειναι ανουσια σε ολο το hardware. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δεν συγκρίνω τα 2 κινητά μιλάω μόνο για την οθόνη.Και ναι για μένα άχρηστη είναι αυτή η ανάλυση.Για 5 ιντσουλες οθόνης μιλάμε.Εσύ πιστεύεις ότι βάζοντας τα διπλά δίπλα θα δεις διαφορά?Μόνο αν κολλήσειΣ το μάτι σου στα κινητά.Τα 2 κινητά δεν συγκρίνονται αλλά για τη χρήση που το θέλει δεν θα δει καθυστερήσεις στο j5 όλα γίνονται πολύ γρήγορα και ομαλά. Εγώ προσωπικά όταν έβαλα την οθόνη του s6 μια χαρά είδα διαφορά σε σχέση με αλλα fhd κινητά. Ποσο μάλλον σε σχέση με qHD... Τέλος το j5 έχει έναν 410 και 1,5gb ram. Όπως και να το κάνεις καλύτερο από συσκευές με λιγότερο bloat ανώτερο επεξεργαστή και 2gb ram δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ προσωπικά όταν έβαλα την οθόνη του s6 μια χαρά είδα διαφορά σε σχέση με αλλα fhd κινητά. Ποσο μάλλον σε σχέση με qHD... Τέλος το j5 έχει έναν 410 και 1,5gb ram. Όπως και να το κάνεις καλύτερο από συσκευές με λιγότερο bloat ανώτερο επεξεργαστή και 2gb ram δεν είναι. Έχει λίγο bloat σκέψου ότι εγώ με Α5 έχω σχεδόν 1 giga ram free πάντα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανεις λαθος βαλε μια ταινια 1080p fhd η ενα βιντεο να δεις και θα δεις την διαφορα ειναι μεγαλη δεν ειναι μονο η αναλυση οθονης ειναι οτι εχουν και διαφορετικο πανελ οπως και οι καρτες γραφικων που φορανε ειναι η μερα με την νυχτα η συγκριση ειναι ανουσια σε ολο το hardware. Ναι φίλε μου σε αυτό συμφωνώ αλλά δεν νομίζω ότι θα κάθεται να βλέπει 1080p ταινίες αλλά και να βλέπει είναι άριστη και η οθόνη του j5.Τέλος σε αυτά τα λεφτά το j5 είναι Τop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilie Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Παιδια το ξερω οτι συγκρινω τελειως διαφορετικα κινητα,ειδικα οσον αφορα την τιμη. Ομως ηθελα να μαθω αν πιστευετε οτι για την χρηση που το θελω αξιζει να δωσω τοσο μεγαλη διαφορα. Γενικα ποτε δεν εδινα πολλα λεφτα για κινητο απλα τωρα ηθελα να συνδιασω καλο κινητο και καλη καμερα. Η αληθεξα ειναι οτι με χαλαει που δεν εχει hdr το J5 γιατι θα εκανε τις φωτογραφιες πιο ζωντανες. Αν κατεβασω προγραμμα για hdr θα χαλαει πολυ την αναλυση ομως ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δεν ειναι μονο το HDR.Ειναι και το ois που δεν εχει,κατι που ειδικα σε νυχτερινες φωτο ειναι υπερχρησιμο. Την δουλεια σου θα την κανεις και με το J5,αλλα το θεμα ειναι πως θα την κανεις. Δεν εχει ουτε notification led κατι που για μενα ειναι υπερχρησιμο. Μετα ειναι οι αναβαθμισεις,η υποστηριξη και φυσικα το κλασσικο των mid range συσκευων που οταν περασει ενα 6μηνο χανουν πολυ απο την σπιρταδα που ειχαν οταν αγοραστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ πάλι θα σου προτείνω ότι έκανα κι εγώ: Πέρασα από S6 με απογοητευτική μπαταρία στο J5 με "απογοητευτική" κάμερα (υπό την έννοια ότι ήταν απλά οκ οι φωτογραφίες, αλλά τι να τις κάνω όταν έχω συνηθίσει σε πολύ καλύτερη ποιότητα...). Εν τέλει, κατέληξα (ξανα) στο LG G3 που στα λεφτά του έχει το καλύτερο vfm για την κάμερα που προσφέρει (σε Android πάντα. Σε Windows Phone παίζει και στα 200 ευρώ το πολύ καλό -και γενικά και φωτογραφικά- Lumia 640 XL). Ειδικά το G3 με 3gb RAM (32gb ROM) στα 300 ευρώ είναι λουκούμι. Και παίρνει και Android Marshmallow 6.0. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχει λίγο bloat σκέψου ότι εγώ με Α5 έχω σχεδόν 1 giga ram free πάντα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι φίλε μου σε αυτό συμφωνώ αλλά δεν νομίζω ότι θα κάθεται να βλέπει 1080p ταινίες αλλά και να βλέπει είναι άριστη και η οθόνη του j5.Τέλος σε αυτά τα λεφτά το j5 είναι Τop. Εννοειται πως ειναι τοπ το εχει η αδερφη και δεν χανω ευκαιρια οποτε μπορω να το επεξεργαζομαι...ειδικα με την μοροστινη καμερα το βραδυ ειναι απιστευτο Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ πάλι θα σου προτείνω ότι έκανα κι εγώ: Πέρασα από S6 με απογοητευτική μπαταρία στο J5 με "απογοητευτική" κάμερα (υπό την έννοια ότι ήταν απλά οκ οι φωτογραφίες, αλλά τι να τις κάνω όταν έχω συνηθίσει σε πολύ καλύτερη ποιότητα...). Εν τέλει, κατέληξα (ξανα) στο LG G3 που στα λεφτά του έχει το καλύτερο vfm για την κάμερα που προσφέρει (σε Android πάντα. Σε Windows Phone παίζει και στα 200 ευρώ το πολύ καλό -και γενικά και φωτογραφικά- Lumia 640 XL). Ειδικά το G3 με 3gb RAM (32gb ROM) στα 300 ευρώ είναι λουκούμι. Και παίρνει και Android Marshmallow 6.0. Κατσε γιατι εσυ κατι δεν μας λες καλα... Εδωσες το S6 γιατι ειχε απογοητευτικη μπαταρια και πηρες το G3 και ειναι λουκουμι;Σε ρωταω γιατι εγω εκανα το αναποδο απο εσενα(εδωσα G3 32gb και πηρα S6) και βρηκα την υγεια μου.Ανωτερο παντου το S6.Poso mallon sthn taxythta poy h diafora toyw einai kati poly parapanv apo aisuhth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Κατσε γιατι εσυ κατι δεν μας λες καλα... Εδωσες το S6 γιατι ειχε απογοητευτικη μπαταρια και πηρες το G3 και ειναι λουκουμι;Σε ρωταω γιατι εγω εκανα το αναποδο απο εσενα(εδωσα G3 32gb και πηρα S6) και βρηκα την υγεια μου.Ανωτερο παντου το S6.Poso mallon sthn taxythta poy h diafora toyw einai kati poly parapanv apo aisuhth. Άστο Πάνο θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε εδώ μέσα :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εννοειται πως ειναι τοπ το εχει η αδερφη και δεν χανω ευκαιρια οποτε μπορω να το επεξεργαζομαι...ειδικα με την μοροστινη καμερα το βραδυ ειναι απιστευτο Γιαυτό σου λέω μη δίνει τώρα 500 ευρώ νομίζοντας πως το j5 είναι χάλια για τη σύγκριση που μας βάζει να κάνουμε.Σε όλους μας αρέσει το s6.Αλλά και με το j5 την κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Παιδιά δεν αμφισβήτησα ότι το S6 είναι κινητάρα, ούτε το συνέκρινα με το G3 και έβγαλα καλύτερο το G3 σαν επιδόσεις. ΓΕΝΙΚΑ και σαν value for money (λόγος επιδόσεων/τιμής), θεωρώ πως το G3 είναι καλύτερη επιλογή από το S6. J5: Τέλεια αυτονομία, μέτρια κάμερα, midrange επιδόσεις, 180 ευρώ. G3: Μέτρια αυτονομία, πολύ καλή κάμερα, highend επιδόσεις (κατ' εμέ, κανένα κόλλημα σε casual gaming), 300 ευρώ S6: Κάτω του μετρίου αυτονομία, άριστη κάμερα, επιδόσεις αξεπέραστες (και αχρείαστες στον topic starter μας :P ), 420 ευρώ Και επειδή είναι καθαρά υποκειμενικά κάποια από τα κριτήρια, για τις μπαταρίες τους έβγαζα με 3:30 ώρες SOT στο J5 3μιση μέρες, στο G3 2 μέρες και 3-4 ώρες, και στο S6 1 μέρα και 10 ώρες. Εξ' ού: λουκούμι. :) Edited January 6, 2016 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Παιδιά δεν αμφισβήτησα ότι το S6 είναι κινητάρα, ούτε το συνέκρινα με το G3 και έβγαλα καλύτερο το G3 σαν επιδόσεις. ΓΕΝΙΚΑ και σαν value for money (λόγος επιδόσεων/τιμής), θεωρώ πως το G3 είναι καλύτερη επιλογή από το S6. J5: Τέλεια αυτονομία, μέτρια κάμερα, midrange επιδόσεις, 180 ευρώ. G3: Μέτρια αυτονομία, πολύ καλή κάμερα, highend επιδόσεις (κατ' εμέ, κανένα κόλλημα σε casual gaming), 300 ευρώ S6: Κάτω του μετρίου αυτονομία, άριστη κάμερα, επιδόσεις αξεπέραστες (και αχρείαστες στον topic starter μας :P ), 420 ευρώ Και επειδή είναι καθαρά υποκειμενικά κάποια από τα κριτήρια, για τις μπαταρίες τους έβγαζα με 3:30 ώρες SOT στο J5 3μιση μέρες, στο G3 2 μέρες και 3-4 ώρες, και στο S6 1 μέρα και 10 ώρες. Εξ' ού: λουκούμι. :) Δεν υπάρχει περίπτωση το g3 να έχει καλύτερη μπαταρία από το s6 ειδικά αμα έχεις lollipop το είχα κατα διαστήματα 4 φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση το g3 να έχει καλύτερη μπαταρία από το s6 ειδικά αμα έχεις lollipop το είχα κατα διαστήματα 4 φορές Εγω εβγαζα 4 ωρες οθονη με το G3 αλλα με lion rom 5.5 ή Cloudy 2.5 και gabriel kernel και Greenify και Amplify και μοντ για την φωτεινοτητα.Ετσι ναι ειχα καλη αυτονομια. Δεν ξερω Βαγγελη μαλλον εμεις θα ειχαμε αλλο G3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγω εβγαζα 4 ωρες οθονη με το G3 αλλα με lion rom 5.5 ή Cloudy 2.5 και gabriel kernel και Greenify και Amplify και μοντ για την φωτεινοτητα.Ετσι ναι ειχα καλη αυτονομια. Δεν ξερω Βαγγελη μαλλον εμεις θα ειχαμε αλλο G3... Πάνο είχα βγάλει και 4.30 με crash rom και xposed greenify amplify και κλειστά location συνχρονισμους,με τίποτα δεν πιάνει το g3 τους χρόνους του s6 όπως κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το g4 απαράδεκτα στην μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts