Agent M Δημοσιεύτηκε January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2005 Καλησπέρα :) Υπάρχει κάποιο hard disk utility το οποίο ελέγχει και διορθώνει ή να απομονώνει bad tracks & sectors σε δίσκους πέρα από αυτό των Windows; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 8 Ιαν. 2005 , 15:55) Καλησπέρα :) Υπάρχει κάποιο hard disk utility το οποίο ελέγχει και διορθώνει ή να απομονώνει bad tracks & sectors σε δίσκους πέρα από αυτό των Windows; Ευχαριστώ προκαταβολικά. :) Φιλε μου, μπορεις να ψαξεις στο site της εταιρειας του σκληρου (πχ western digital, seagate ktl). Εχουν διαφορα προγραμματακια εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper ( 8 Ιαν. 2005 , 16:15) Φιλε μου, μπορεις να ψαξεις στο site της εταιρειας του σκληρου (πχ western digital, seagate ktl). Εχουν διαφορα προγραμματακια εκει. Φίλε μου σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου :) Κατέβασα το προγραμματάκι αλλά παρόλα αυτά εγώ θέλω κάποιο πρόγραμμα που να τσεκάρει τα χτυπημένα σημεία του σκληρού έτσι ώστε να μη μπορούν τα Windows να τα χρησιμοποιούν ;) To Data Lifeguard είναι για περιπτώσεις disaster :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Πρέπει να σου δίνει και δυνατότητα ελέγχου. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το hdtune. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 8 Ιαν. 2005 , 16:56) Πρέπει να σου δίνει και δυνατότητα ελέγχου. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το hdtune. Το δοκίμασα αλλά από τα λίγα που είδα δεν είχε τέτοια δυνατότητα :rolleyes: :o Το κατέβασα το άλλο προγραμματάκι που μου πρότεινες. Σε ευχαριστώ! :) Εντυπώσεις αργότερα :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts