spartak Δημοσιεύτηκε January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2005 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά! Ο υπολογιστής μου εδώ και λίγες μέρες αρνείται να μπει σε safe mode για κάποιο λόγο. Το μήνυμα που παίρνω είναι: NO HPA ENABLED DEVICE Καμμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrini Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Δεν εχω δει ξανα αναλογο προβλημα αλλα το ΗΡΑ ειναι το high-Performance Addressing (HPA) που χρησιμοποιείτε σε passive-matrix display στις οθονες. Πείραξες τίποτα στα setting της οθόνης ή στο bios?? Εντελώς ξαφνικά στο κάνει αυτό? Παράθεση Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Δεν πείραξα τίποτα. Τουλάχιστον όχι εγώ. Δεν ξέρω αν κάποιο από τα προγράμματα που εγκατέστησα το έκανε.... Είχα και κάμποσο καιρό(2 μήνες περίπου) να μπω σε safe mode οπότε μπορεί να είναι διάφορα προγράμματα που εγκατέστησα από τότε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts