ccypruss000 Δημοσιεύτηκε January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2016 (edited) Την καλησπερα μου σε ολους ες σας λογο του οτι ειμαι Κυπριος και μενω στην Κυπρο φυσικα και οι τιμες εδω ειναι αστα να πανε καλυτερα να μην ξερετε ποσο πανε αλλα θα σας πω. LG G3: Απο Public cyprus 348.99 (16GB) 399,00 (32GB) Απο Stephanis: € 396.00 (Κατοχος καρτας: € 349.00) Απο Electroline: €359.00 LG G4: Απο Public cyprus 569.00 (32GB) Απο Stephanis: € 599.00 (Κατοχος καρτας: € 575.00) Απο electroline: €579.00 Ποιο λετε να παρω ρε παιδια G3 ή G4 ; Αν παρω το G3 θα περνει μελλοντικες ενημερωσεις ; Σκεφτομαι να πω σε μια θεια μου στην Αγγλια να μου το φερει οταν θα ερθη με το καλο επειδη μου ειπε να σκεφτω τι δωρο θελω και εγω δεν θελω να χασω την ευκαιρια φυσικα. Στην αγγλια τι τιμες παιζονται ; Edited January 3, 2016 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Αν η θεια δεν εχει προβλημα να τα σκασει για το δωρο τοτε μην το σκεφτεσαι g4 με διαφορα Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Αν η θεια δεν εχει προβλημα να τα σκασει για το δωρο τοτε μην το σκεφτεσαι g4 με διαφορα Ναι αλλα ποσο κανουν εκει στην αγγλια ομως δεν ξερω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ιδια τιμη με τα καταστηματα του σκρουτζ εχει...απο 420 εως 450 με βαση το αγγλικο αμαζον Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Αν στο φέρει η θεια, το g4. Αν το πάρεις εσύ, το g3 είναι αξιόλογη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ιδια τιμη με τα καταστηματα του σκρουτζ εχει...απο 420 εως 450 με βαση το αγγλικο αμαζον Το Amazon ειναι αγγλικο καταστημα παιδια οπως ειναι το pcworld π.χ. ; Επισης εχω και ακομα μια απορια το unlocked τι ειναι ; Σε καποιο αγγλικο αξιολογο καταστημα στην αγγλια οπως το pcworld δεν το βρισκουμε ; Δεν ξερω ποια καταστηματα υπαρχουν στην αγγλια με αυτα για να μπορω να σας πω απο το ταδε π.χ. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν στο φέρει η θεια, το g4. Αν το πάρεις εσύ, το g3 είναι αξιόλογη συσκευή Δεν ξερω ποιο απ τα δυο θα γινει σε κανενα μηνα που θα ερθη η θεια θα ξερω αλλιως θα φυλαξω χρηματα για το g3 ή περισσοτερα για το g4. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) G4!!! Γιατι ομως από παμπλικ ενώ υπάρχουν τόσα σκρουτζομαγαζα με μισή τιμή ;;; Εγώ το πήρα καινούριο στα 443€ απο sevenspots (ελλαδα. Δεν το είχε ετοιμοπαραδωτο και το παρήγγειλα. Δεν ξέρω αν στέλνει και Κύπρο αν παραγγειλεις). Δεν ξέρω τις τιμές Αγγλίας... Τώρα είδα ότι λες για την θεια σου!!! Όπως κ να έχει.... G4!!!! Edited January 4, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το Amazon ειναι αγγλικο καταστημα παιδια οπως ειναι το pcworld π.χ. ; Επισης εχω και ακομα μια απορια το unlocked τι ειναι ; Σε καποιο αγγλικο αξιολογο καταστημα στην αγγλια οπως το pcworld δεν το βρισκουμε ; Δεν ξερω ποια καταστηματα υπαρχουν στην αγγλια με αυτα για να μπορω να σας πω απο το ταδε π.χ. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξερω ποιο απ τα δυο θα γινει σε κανενα μηνα που θα ερθη η θεια θα ξερω αλλιως θα φυλαξω χρηματα για το g3 ή περισσοτερα για το g4. Το Amazon είναι από τα μεγαλύτερα πολυκατάστημα παγκοσμίως. Οπότε όταν εννοείς αξιόλογο τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Βρήκα και στο merimobiles το lg g3 με 250 ευρώ. Αλλά δεν είναι ή ευρωπαϊκή έκδοση. Δεν έχει την 800αρα μπάντα του 4G. Νομίζω το 2G και το 3G παίζουν κανονικά...Αν δεν εχεις πρόβλημα κοίταξε το... http://merimobiles.com/lg-g3-f400s-5-5-4g-lte-32gb.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Βρήκα και στο merimobiles το lg g3 με 250 ευρώ. Αλλά δεν είναι ή ευρωπαϊκή έκδοση. Δεν έχει την 800αρα μπάντα του 4G. Νομίζω το 2G και το 3G παίζουν κανονικά...Αν δεν εχεις πρόβλημα κοίταξε το... http://merimobiles.com/lg-g3-f400s-5-5-4g-lte-32gb.htm Για το G4 ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Για το G4 ; από το kaizershop που συμμετέχει και στο skroutz.gr. 418 Ευρώ + 19.90 έξοδα αποστολής για Κύπρο (= 438 Ευρώ σύνολο). http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/lg-68/lg-h815-g4-32gb-leather-black-eu?search=lg%20g4 έχει και με καφέ δέρμα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 από το kaizershop που συμμετέχει και στο skroutz.gr. 418 Ευρώ + 19.90 έξοδα αποστολής για Κύπρο (= 438 Ευρώ σύνολο). http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/lg-68/lg-h815-g4-32gb-leather-black-eu?search=lg%20g4 έχει και με καφέ δέρμα εδώ. Πως το κανω δηλ και για αγορα και για αποστολη γι κυπρο ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Πως το κανω δηλ και για αγορα και για αποστολη γι κυπρο ; Συγγνωμη σου έδωσα links από άλλο κατάστημα παραπάνω. Το σωστό κατάστημα είναι το kaizerstore.gr και όχι το kaizershop.gr. Δες τα σωστά links παρακάτω: http://kaizerstore.gr/lg-g4-h815-leather-black-eu?filter_name=Lg%20g4 Για παραγγελία προσθέτεις το προϊόν στο καλάθι και κάνεις ολοκλήρωση παραγγελίας. Μπορείς να φτιάξει λογαριασμό ή να συνεχίσεις χωρις δήλωση λογαριασμου. Στη διεύθυνση βάλε για χώρα Κύπρο και την πόλη σου. Μπορείς να κοιτάξεις και το παρακάτω site (kaizer.gr, διαφορετικό από το kaizerstore.gr) που και αυτό λέει έξοδα αποστολής για Κυπρο +24,00 ευρω (δες εδώ) http://www.kaizer.gr/component/eshop/catalog/item/1-kinita-tilefona/1072-lg-g4-h815-32gb-lte-leather-black-eu.html http://www.kaizer.gr/component/eshop/catalog/item/1-kinita-tilefona/1074-lg-g4-h815-32gb-lte-leather-brown-eu.html Σε κάθε περίπτωση επικοινώνησε με mail ή τηλ για να σιγουρευτείς ότι στέλνουν Κύπρο και με ποιο τρόπο και τι κόστος... Edited January 6, 2016 by tsahmatsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgre Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) https://www.fastcardtech.com/LG-G4-F500.html LG G4 F500- 4G LTE MSM8992 Snapdragon 808 Hexa Core 5.5 inch IPS Quad 2K Screen Android 5.1 3G RAM 32G ROM 16.0 MP Camer Item#:15579 | Package weight:1.200kg | Was: 406.80 Today's Price: US$ 269.00 Ειναι η κορεατικη εκδοση με την 800 μπαντα.Ετσι με απαντησαν οταν τους ρωτησα. Εγω το εχω παραγγειλη και το περιμενω. Edited January 7, 2016 by nikgre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 https://www.fastcardtech.com/LG-G4-F500.html LG G4 F500- 4G LTE MSM8992 Snapdragon 808 Hexa Core 5.5 inch IPS Quad 2K Screen Android 5.1 3G RAM 32G ROM 16.0 MP Camer Item#:15579 | Package weight:1.200kg | Was: 406.80 Today's Price: US$ 269.00 Ειναι η κορεατικη εκδοση με την 800 μπαντα.Ετσι με απαντησαν οταν τους ρωτησα. Εγω το εχω παραγγειλη και το περιμενω. Αυτό το το site δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό έχει αναφερθεί και από άλλους εδώ στο φόρουμ, αλλα αν ψάξει κάποιος κριτικες στο διαδικτυο θα δει ότι οι περισσότεροι τους αποκαλούν scammers. Ας περιμένουμε πρωτα να έρθει ή παραγγελία σου και μετα βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgre Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) εχω ξαναπαρει απο αυτους.Ενα MEIZU M1 NOTE.Μια χαρα ειναι το μαγαζακι.Τωρα τι να πω αν χαλασαν.Δεν το νομιζω αν και ποτε δεν ξερεις.Παντος απο το tracking number ειναι στον δρομο. Edited January 7, 2016 by nikgre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εντάξει, καλως να σου έρθει τότε! Από το λινκ που έστειλες διαπιστωσα ότι έχει μικρότερη μπαταρία από το ευρωπαϊκό, 2900 mah αντί για 3000 mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgre Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 δεν το νομιζω γιατι απο οτι ξερω ειναι στανταρ.αλλα μπορεις να την αλλαξεις και μονος σου απο το ebay.Φτηνη ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικα παιδια εχω αγορασει το ασπρο χρυσο δερματινο :) απο την ΜΤΝ στα 419 ευρω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Τελικα παιδια εχω αγορασει το ασπρο χρυσο δερματινο :) απο την ΜΤΝ στα 419 ευρω. Καλορίζικο ! Να το χαρείς είναι φοβερό κινητό !!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Καλορίζικο ! Να το χαρείς είναι φοβερό κινητό !!!:) Σε ευχαριστω πολυ. Εχω και καποια ερωτηματα: 1) Εκανα ενημερωση και δεν πειρα την εκδοση M ακομα γιατι ; 2) Θα το συνδεσω με τον υπολογιστη και θα κατεβασω το προγραμμα: LG Bridge και θα την παρω απο εκει ; 3) Ποσες ωρες θα πρεπει να το φορτησω για την πρωτη φορτωση του ; 4) Λεει MADE IN KOREA στο κουτακι και το σν του ειναι 511KPN785893 πως το ελεχο στο ιντερνετ για να δω αν οντος ειναι αυτη η παρτιδα + για την τελευταια ενημερωση ; 5) Αγορασα και την θηκη αλλα δυσκολευομαι να το κουμποσω πανω το κινητο κανενα βιντεο για βοηθεια με απλα ελληνικα βηματα εχουμε ; 6) Τις εφαρμογες Insomnia και myphone.gr γιατι δεν τις βρισκω στο play store ; 7) Ποια αλλα προγραμματα προτεινεται και εχετε εσεις ; :) Να παρω μια γευση μιας και εχω και 32GB memory και την εχω βαλει και αυτην μεσα. Οτι αλλο εχω θα σας ρωτησω. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Σε ευχαριστω πολυ. Εχω και καποια ερωτηματα: 1) Εκανα ενημερωση και δεν πειρα την εκδοση M ακομα γιατι ; 2) Θα το συνδεσω με τον υπολογιστη και θα κατεβασω το προγραμμα: LG Bridge και θα την παρω απο εκει ; 3) Ποσες ωρες θα πρεπει να το φορτησω για την πρωτη φορτωση του ; 4) Λεει MADE IN KOREA στο κουτακι και το σν του ειναι 511KPN785893 πως το ελεχο στο ιντερνετ για να δω αν οντος ειναι αυτη η παρτιδα + για την τελευταια ενημερωση ; 5) Αγορασα και την θηκη αλλα δυσκολευομαι να το κουμποσω πανω το κινητο κανενα βιντεο για βοηθεια με απλα ελληνικα βηματα εχουμε ; 6) Τις εφαρμογες Insomnia και myphone.gr γιατι δεν τις βρισκω στο play store ; 7) Ποια αλλα προγραμματα προτεινεται και εχετε εσεις ; :) Να παρω μια γευση μιας και εχω και 32GB memory και την εχω βαλει και αυτην μεσα. Οτι αλλο εχω θα σας ρωτησω. 1) μπορεί η MM να μην έχει έρθει ακόμα για την συσκευή σου. Έρχεται ανα κύματα 2) Ναι ρίξε μια ματιά κ ετσι! 3) εδώ οι απόψεις είναι διαφορετικές.... Όταν το κινητό φορτίσει στο 100% η γνώμη μου είναι να το αφήσεις μισή ωρίτσα παραπάνω και να το βγάλεις γιατί αν φτάσει στο 100% σταματάει να τραβάει ρεύμα έτσι κ αλλιώς !!! Άλλοι λένε ότι η πρώτη φόρτιση πρέπει να διαρκέσει 12 ώρες. Εγώ το θεωρώ περιττό ! Ο Τι νομίζεις κανεις!! 4) κατέβασε από το play store την εφαρμογή lg phone from. 5) πρέπει να βγάλεις το πίσω καπάκι για να κουμπωσει η θήκη. 6) δεν ξέρω πώς να αλλάξεις γλώσσα !! Το insomnia το έχουν αφαιρέσει για κάποιο λόγο από το play store. Όσο για το myphone.gr Δεν είχε ποτέ app!!! Αν το θες σε app Μια είναι η λύση..... Να κατεβάσεις την εφαρμογή tapatalk και να μπαίνεις από κει. Κανείς πρώτα δωρεάν έναν λογαριασμό στο tapatalk και μετά μπαίνεις στο φορουμ με τα στοιχεία που έχεις στο φορουμ του myphone. 7) δεν υπάρχουνε συγκεκριμένα προγραμματα που πρέπει να έχει κανείς !! Edited January 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 1) μπορεί η MM να μην έχει έρθει ακόμα για την συσκευή σου. Έρχεται ανα κύματα 2) Ναι ρίξε μια ματιά κ ετσι! 3) εδώ οι απόψεις είναι διαφορετικές.... Όταν το κινητό φορτίσει στο 100% η γνώμη μου είναι να το αφήσεις μισή ωρίτσα παραπάνω και να το βγάλεις γιατί αν φτάσει στο 100% σταματάει να τραβάει ρεύμα έτσι κ αλλιώς !!! Άλλοι λένε ότι η πρώτη φόρτιση πρέπει να διαρκέσει 12 ώρες. Εγώ το θεωρώ περιττό ! Ο Τι νομίζεις κανεις!! 4) κατέβασε από το play store την εφαρμογή lg phone from. 5) πρέπει να βγάλεις το πίσω καπάκι για να κουμπωσει η θήκη. 6) δεν ξέρω πώς να αλλάξεις γλώσσα !! Το insomnia το έχουν αφαιρέσει για κάποιο λόγο από το play store. Όσο για το myphone.gr Δεν είχε ποτέ app!!! Αν το θες σε app Μια είναι η λύση..... Να κατεβάσεις την εφαρμογή tapatalk και να μπαίνεις από κει. Κανείς πρώτα δωρεάν έναν λογαριασμό στο tapatalk και μετά μπαίνεις στο φορουμ με τα στοιχεία που έχεις στο φορουμ του myphone. 7) δεν υπάρχουνε συγκεκριμένα προγραμματα που πρέπει να έχει κανείς !! Καλημερααααααααα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου με καληψες απολυτα να σαι καλα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Καλημερααααααααα σε ευχαριστω πολυ φιλε μου με καληψες απολυτα να σαι καλα. Φίλη !!!!!! Σιγά τον κόπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilie Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Στην βονταφον εχπυν προσφπρα το G4 στα 390κατι ευρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts