lewton Δημοσιεύτηκε January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 7, 2005 Έχω ADSL με τον router 652R της Zyxel. Έχω δουλέψει 2 PC μέχρι τώρα χωρίς πρόβλημα. Προχτές έφερα ένα ακόμα από το χωριό και το συνέδεσα και αυτό. Αυτομάτως πέταξε μήνυμα ότι η σύνδεση Local Access Connection είναι ενεργή. Επίσης το λαμπάκι πάνω στο switch που ειδοποιεί ότι υπάρχει υπολογιστής άναψε με το που συνέδεσα τα καλώδια. Ωστόσο δε μπορώ να μπω στο ίντερνετ (προσπαθεί να καλέσει dial-up), δε βλέπει τον άλλο υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος στο switch αλλά ούτε ο άλλος τον βλέπει. Στο ping τα πακέτα χάνονται. Καμιά ιδέα για να δουλέψει; Ευχαριστώ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 μηπως πρεπει να δεις λιγο τις επιλογες του ιντερνετ και να βαλεις never dial a connection? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Το έχω βάλει. Αλλά και να ήταν αυτό δεν δικαιολογεί το να μη δουλεύει το ping. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Να υποθέσω ότι έχεις δοκιμάσει να βάλεις manually ρυθμίσεις στο tcp/ip; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Ναι. Ολόιδιες με αυτές που έχει το άλλο PC που δουλεύει κανονικά με μόνη διαφορά την IP address (X.4 αντί για Χ.5). Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Κάποιος κάποια βοήθεια; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 kapoio anoikto firewall pou empodizei thn epikoinwnia; isws; Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Μόνο των Windows. Το απενεργοποίησα αλλά και πάλι τίποτα. :( Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 μηπως εβαλες λαθος καλωδιο? την εχω πατησει ετσι... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Όχι γιατί είχα μέχρι πρόσφατα έναν παλιό από τον οποίο έβγαλα την κάρτα δικτύου και την έβαλα σε αυτόν πριν τον συνδέσω. Δηλαδή δεν άλλαξε τίποτα στη συνδεσμολογία. Άσε που τον άλλαξα και με τον άλλον υπολογιστή μου και ο άλλος δουλευει στη θέση αυτού, αυτός δε δουλεύει στη θέση του άλλου. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιαν. 2005 , 13:16) Όχι γιατί είχα μέχρι πρόσφατα έναν παλιό από τον οποίο έβγαλα την κάρτα δικτύου και την έβαλα σε αυτόν πριν τον συνδέσω. Δηλαδή δεν άλλαξε τίποτα στη συνδεσμολογία. Άσε που τον άλλαξα και με τον άλλον υπολογιστή μου και ο άλλος δουλευει στη θέση αυτού, αυτός δε δουλεύει στη θέση του άλλου. confused :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Απλά έβαλα την κάρτα δικτύου σε άλλη PCI. Προφανώς η πρώτη είχε πρόβλημα, αν και έβλεπε κανονικά την κάρτα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts