makarios91 Δημοσιεύτηκε January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 1, 2016 Θελω αν μπορείτε να μου πείτε την άποψη σας. Χτες ενα μέρος του καλωδίου κόπηκε απο το σημείο του τροφοδιτικου προς το λαπτοπ. Και δεν δίνει καθόλου ρεύμα πλέον. Να το αγοράσω καινούργιο κανει 100€. είδα κατι βιντεάκια στο YouTube που ανοίγουν κόβουν το κομμάτι που έχει φθαρεί και το υπόλοιπο το συνδέουν με το τροφοδιτικο. Αλλα φοβάμαι μην γίνει καμία βλακεία και μου κάψει την πλακέτα. τι προτείνετε ως καλύτερη λύση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Artist_ Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 πάνε το σε κάποιο τεχνικό να στο φτιάξει. Θα δουλεύει σαν καινούργιο. Έχει 3 εβδομάδες που έφτιαξα ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjVassel Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Υπάρχουν και μη αυθεντικα σε κοστος κατω του μισου. Εγω τα δουλευω 2 χρονια τωρα και δεν εχω παραπονα, μπορεις να δεις και κριτικες στο skroutz Παράθεση Αξεσουάρ για iPhone, iPad, Smartphones και PlayStation στο The iStore.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts