Jump to content

blogging @ myphone.gr: Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός... «προσωρινός»

Psylos_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επί μία δεκαετία αγόραζα τα ακριβότερα Nokia. Ένας Θεός ξέρει γιατί. Τα έχω στη βιβλιοθήκη μου αλλά δεν υπάρχει καμία νοσταλγία. Το να τα νοσταλγείς μοιάζει με νεκροφιλία πλέον. Το Symbian πιο δύσχρηστο πεθαίνεις, ίσως τότε δεν είχα και την όρεξη να ασχοληθώ αλλά θυμάμαι που χαζεύαμε το Omnia του αδερφού του κολλητού μου. Ας είναι καλά η Google που μας έκανε τους ίδιους προϊόντα και καταφέραμε να έχουμε στην κατοχή μας την πραγματική πρόοδο και εξέλιξη με γοργά βήματα και όχι φινλανδικής χελώνας.

Γιατι τοσο μισος για το Symbian? Η ευχρηστια του μενου του Ε66 που ανεφερα πιο πανω νομιζω οτι ηταν απαραμιλη.Πιστευω οτι αν το Ν8 που ηρθε αργοτερα ειχε το μενου του Ε66 και με την καμερα που ειχε θα ειχε σαρωσει.Στο Android για να κανεις τις δουλειες που εκανες στο Symbian αν δεν εχεις FX plorer τουλαχιστον δεν κανεις τιποτα.Βρες μου ενα τροπο να τακτοποιω τα αρχεια μου οπως τα εκανε το Ε66.Και μην μου πεις διαχειρηση αρχειων μαμα γιατι δεν το φτανει στο μικρο του δαχτυλακι..Ασε που με ενα Xplore εκανες παπαδες..(Εφτιαχνες φακελλους εκρυβες εμφανιζες φωτο που ηθελες πραγματα που τα εκανε απο μονο του).ΟΚ με το android εχεις google facebook και αλλα καθως και πολλες αλλα οχι παντα χρησιμες και αξιοπιστες εφαρμογες αλλα η ζωη δεν ειναι μονο εφαρμογες...Και δεν νομιζω οτι αν η ΝΟΚΙΑ δεν επωλουντο δεν θα ηταν ενας πολυ αξιος ανταγωνιστης του android...(εννοω το symbian) Ετσι και αλλιως αυτα τα δυο λειτουργικα μοιαζουν (γνωμη μου, δεν ειμαι ειδικος αλλα...).Και το κυριοτερο πλεονεκτημα των παλαιων ΝΟΚΙΑ ειναι οτι μολις βαλεις μια sim μιλας αμεσως για πλακα δεν μενεις απο τηλ...(χωρια οι φωνητικες εντολες για ολα απο τοτε κατι που η google το δινει σιγα-σιγα και οι fans πανηγυριζουν λες και εκανε κατι το σπουδαιο).Τελος παντων μοιαζει να βγηκα λιγο off topic αλλα....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.....

Δεν το μισεί κανεις. Όλοι μας αυτό είχαμε και ηταν το καλύτερο μεχρι και το 2006.

Η Νοκια φταίει που το άφησε πίσω απο την εξέλιξη.

Ο κόσμος έκανε υπομονή και περίμενε την Νοκια μεχρι το 12. Τότε άρχισε η μαζική φυγή προς android.

Αν είχε βγάλει το 2008 κάτι σαν το Μ9 με σωστή κάμερα και ήχο, ποιος θα είχε πάει σε android;

Είχε τον χρόνο. Η Apple έκανε 2 χρόνια να ολοκληρώσει το iPhone. Tα πρώτα android βγήκαν ουσιαστικά το 2009 καθώς τα hero κλπ δεν υπολογίζονται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,