k30taas Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 27, 2015 (edited) Λοιπον επανέρχομαι στο θεμα τωρα που εδωσα το g2, τι προτείνεται ρε παιδια σε μεταβαση μετα από 2 χρονια με το g2 μεχρι το πολύ 280 €? σκέφτομαι διαφορα αλλα θελω γνωμες, lg g3 - s5 - s5 neo - ulefone be tooth 2, Xiaomi Redmi Note 3 32GB κλπ, τι λετε? Edited December 27, 2015 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Δεν ειναι εύκολο να βρεις κάτι φανερά γενικως καλυτερο σε αυτα τα χρηματα που λες. Ίσως xiaomi απο αποψη specs, αλλα οχι τόσο troublefree και χωρίς διετη εγχωρια εγγύηση. G3 16gb: αρκετοι προτιμανε το g2 αν εξαιρέσουμε τη καμερα που είναι πολυκαλη, γιατί τo g3 εχει χειρότερη μπαταρια και δεν είναι τοσο smooth η εμπειρία λογω υψηλης αναλυσης οθονης. G3 32gb: εχει 3 gb ram, αντι για 2 που έχει το πανω, οπότε είναι καλη λυση αλλα αρχιζει απο 300 ευρω.. Για τα κινεζικα μιλησα για το xiaomi που ειναι ισως η πιο μεγαλη εταιρεια μετα τη huawei. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- S5 388 ευρω, ξεφεύγει η τιμη του απο τα 280 πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Δεν ειναι εύκολο να βρεις κάτι φανερά γενικως καλυτερο σε αυτα τα χρηματα που λες. Ίσως xiaomi απο αποψη specs, αλλα οχι τόσο troublefree και χωρίς διετη εγχωρια εγγύηση. G3 16gb: αρκετοι προτιμανε το g2 αν εξαιρέσουμε τη καμερα που είναι πολυκαλη, γιατί τo g3 εχει χειρότερη μπαταρια και δεν είναι τοσο smooth η εμπειρία λογω υψηλης αναλυσης οθονης. G3 32gb: εχει 3 gb ram, αντι για 2 που έχει το πανω, οπότε είναι καλη λυση αλλα αρχιζει απο 300 ευρω.. Για τα κινεζικα μιλησα για το xiaomi που ειναι ισως η πιο μεγαλη εταιρεια μετα τη huawei. ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- S5 388 ευρω, ξεφεύγει η τιμη του απο τα 280 πολύ. Εννοεί το S5 neo στα 294 το οποίο έχει και ραδιόφωνο σε σύγκριση με το S5. Για μένα μόνο του μειονέκτημα τα 2gb όταν βρίσκεις συσκευές με 3 αλλά overall είναι πολύ καλή συσκευή και ολοκληρωμένη ανεξάρτητα από τις αντιρρήσεις που έχουν εκφραστεί για το design του S5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Εννοεί το S5 neo στα 294 το οποίο έχει και ραδιόφωνο σε σύγκριση με το S5. Για μένα μόνο του μειονέκτημα τα 2gb όταν βρίσκεις συσκευές με 3 αλλά overall είναι πολύ καλή συσκευή και ολοκληρωμένη ανεξάρτητα από τις αντιρρήσεις που έχουν εκφραστεί για το design του S5. Αναφερει και το σκετο s5 γιαυτο μίλησα γιαυτο. Ναι το neo συμπαθητικότατο. Ειχα το κανονικό s5 και ηταν μια χαρα απο επιδοσεις, και ακομα είναι απο φιλικα προσωπα που βλέπω που το έχουν. Αντιστοίχως και το neo, μονο του κακο οτι εχει λογο χειροτερα γραφικα αλλα με λιγο καλυτερο ισως επεξεργαστη. Διάφορες ομως αισθητες σε σχεση με το G2 σαν τελική εμπειρία χρηστη αντε να βρει στη καμερα. Δε διαφέρουν ιδιαίτερα οι επιδοσεις τους. Edited December 28, 2015 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Αναφερει και το σκετο s5 γιαυτο μίλησα γιαυτο. Ναι το neo συμπαθητικότατο. Ειχα το κανονικό s5 και ηταν μια χαρα απο επιδοσεις, και ακομα είναι απο φιλικα προσωπα που βλέπω που το έχουν. Αντιστοίχως και το neo, μονο του κακο οτι εχει λογο χειροτερα γραφικα αλλα με λιγο καλυτερο ισως επεξεργαστη. Διάφορες ομως αισθητες σε σχεση με το G2 σαν τελική εμπειρία χρηστη αντε να βρει στη καμερα. Δε διαφέρουν ιδιαίτερα οι επιδοσεις τους. αντι για αυτά για το g3 32gb τι λετε ρε παιδια αξιζει? γιατι ακουω πολλα και θετικα και αρνητικα, λεω γι αυτό επειδή εχει και οπτικο σταθεροποιητή που δεν εχουν τα αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 αντι για αυτά για το g3 32gb τι λετε ρε παιδια αξιζει? γιατι ακουω πολλα και θετικα και αρνητικα, λεω γι αυτό επειδή εχει και οπτικο σταθεροποιητή που δεν εχουν τα αλλα. Σχετικα με το s5 neo? Ναι απο αποψη μνημης ram και λιγο καμερας, κατα τα αλλα δεν εχει κατι καλυτερο. θα παιρνα το G3 32gb εναντι συγκεκριμένα του s5 neo λογω του ότι ειναι πιο mainstream μοντέλο και εχει περασει το σκαλι των 2gb ram πραγμα σημαντικό για να κρατησει μια συσκευή στο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σχετικα με το s5 neo? Ναι απο αποψη μνημης ram και λιγο καμερας, κατα τα αλλα δεν εχει κατι καλυτερο. θα παιρνα το G3 32gb εναντι συγκεκριμένα του s5 neo λογω του ότι ειναι πιο mainstream μοντέλο και εχει περασει το σκαλι των 2gb ram πραγμα σημαντικό για να κρατησει μια συσκευή στο χρόνο. σε σχεση με το s5 το παλιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 σε σχεση με το s5 το παλιο? Σχετικα με το κανονικο S5, ειναι τι θα σ αρεσει εσένα. Εκει μαλλον θα επέλεγα το S5 γιατί εμπιστευομαι πιο πολυ τα μεγαλα μοντελα της Samsung απ της LG απο αποψη αξιοπιστιας λογισμικού. Ειχα LG g2 και αργοτερα S5 και ηταν πιο προσεγμενο το λογισμικό του Samsung. Δεν αναφερομαι σε ταχυτητα κτλ, αλλα σε bugs, δυνατοτητες, κτλ. Ψαχνοντας με το καιρο για το G3 βλέπω περίπου την ιδια κατασταση απο χρηστες. Πχ το ξυπνητήρι της LG μπορεί να κανει κουφα στο 2 και 3 (για το 4 δεν γνωρίζω) και απλως να μην ξυπνήσεις να πας σε μια δουλειά γιατί δε χτυπησε. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το S5 neo ενας ακομα λογος που δε το προτεινα εναντι g3 32gb ειναι οτι εχει πιο πολυ lag απο το κανονικο s5 και έχει πιο φορτωμενο λογισμικό απο το κανονικο (εχει το πιο νεο το s5 neo). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Σχετικα με το κανονικο S5, ειναι τι θα σ αρεσει εσένα. Εκει μαλλον θα επέλεγα το S5 γιατί εμπιστευομαι πιο πολυ τα μεγαλα μοντελα της Samsung απ της LG απο αποψη αξιοπιστιας λογισμικού. Ειχα LG g2 και αργοτερα S5 και ηταν πιο προσεγμενο το λογισμικό του Samsung. Δεν αναφερομαι σε ταχυτητα κτλ, αλλα σε bugs, δυνατοτητες, κτλ. Ψαχνοντας με το καιρο για το G3 βλέπω περίπου την ιδια κατασταση απο χρηστες. Πχ το ξυπνητήρι της LG μπορεί να κανει κουφα στο 2 και 3 (για το 4 δεν γνωρίζω) και απλως να μην ξυπνήσεις να πας σε μια δουλειά γιατί δε χτυπησε. σωστα όλα αυτά που λες ετσι σκέφτομαι και εγω ποιο αξιοπιστα τα Samsung μου φαινεται, απλως με το g3 θα ημουν στα ιδια πλαισια με καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα με αυτά που διαβαζω φοβάμαι.... δεν ξερω αμα βρω ένα s5 προσεγμενο σε καλη τιμη προς τα εκει με βλεπω. τωρα για κινεζικα που σκεφτομουν δεν το βλεπω αφου δεν είμαι και λατρης του ψαξίματος ροοτ, ρομ, κλπ, τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 σωστα όλα αυτά που λες ετσι σκέφτομαι και εγω ποιο αξιοπιστα τα Samsung μου φαινεται, απλως με το g3 θα ημουν στα ιδια πλαισια με καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα με αυτά που διαβαζω φοβάμαι.... δεν ξερω αμα βρω ένα s5 προσεγμενο σε καλη τιμη προς τα εκει με βλεπω. τωρα για κινεζικα που σκεφτομουν δεν το βλεπω αφου δεν είμαι και λατρης του ψαξίματος ροοτ, ρομ, κλπ, τι λες? Κινεζικο δεν έχω ακομα πειστει πληρως να παρω μιας και ειμαι απαιτητικος χρήστης και θελω να εχω και καλη εγγύηση εγχώρια. Ειναι και το τελευταίο ενα ζητημα αξιοπιστιας για εμενα. Οποτε αν εχεις οικονομική ανεση, καπως μικροτερες απαιτησεις σε καμερα και ορεξη για ψαξιματα κτλ τοτε μπορει ενα xiaomi πχ να το παρεις και να λες μου βγηκε τελειο και ειμαι κομπλε με λιγα χρήματα. Μπορει και όχι ομως. Δυστυχώς αξιοπιστια και επιδόσεις μαζι κοστιζουν ακριβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Κινεζικο δεν έχω ακομα πειστει πληρως να παρω μιας και ειμαι απαιτητικος χρήστης και θελω να εχω και καλη εγγύηση εγχώρια. Ειναι και το τελευταίο ενα ζητημα αξιοπιστιας για εμενα. Οποτε αν εχεις οικονομική ανεση, καπως μικροτερες απαιτησεις σε καμερα και ορεξη για ψαξιματα κτλ τοτε μπορει ενα xiaomi πχ να το παρεις και να λες μου βγηκε τελειο και ειμαι κομπλε με λιγα χρήματα. Μπορει και όχι ομως. Δυστυχώς αξιοπιστια και επιδόσεις μαζι κοστιζουν ακριβα. οποτε βλεπω μονοδρομο το g3 και μακαρι να μου βγει καλο. Eπισης εχεις δει καποιο κινεζικο ulefone be tooch 2? είναι ομορφουλικο αλλα είναι καλυτερο από το g2? Edited December 28, 2015 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 παιδια επειδή το βρηκα θελω την γνωμη σας , XiaomI note 2 η lg g3? βοηθεια σας παρακαλω!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 (edited) παιδια επειδή το βρηκα θελω την γνωμη σας , XiaomI note 2 η lg g3? βοηθεια σας παρακαλω!!!!!! G3 προτείνω απο αυτα. Αν τωρα ο κόσμος εχει φουλ καλή εμπειρία απο αξιοπιστια κτλ σε xiaomi τι να πω. Προσωπικά θα επαιρνα το note 2 εαν είχα χαμηλο budget και επειδή μπορώ να ασχοληθω προσωπικα με root ψαξιματα, tweaks και customιες. Edited December 29, 2015 by Nikos751 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Εδώ κ καιρό είμαι μεταξύ xiaomi redmi note 3 κ xiaomi mi 4c κ έπεσε στα χέρια μου ένα xiaomi redmi note 2 κ μ' έστειλε...:blink: Αν κοιτάς να την βγαλεις φθηνα, παίρνεις το redmi note 2/16GB, μιας κ παίρνει εξωτερική sd κ έχεις την πιο vfm συσκευή με 125 ευρώ. Άποψη για το G3 δεν έχω, αλλά άποψη για τα 125 ευρώ, σε σχεση με τα 280 (που ξεκιναει) του G3, έχω!:lol: Το redmi note 3 στα 200 ευρω τωρα ερχεται με μπαταρία 4000mah, fingerprint sensor, 32 ROM/3GB RAM, premium αίσθηση αλλά χωρίς sd card κ χωρίς αποσπώμενη μπαταρια. Xiaomi εννοείται αξιόπιστη -από κάτω κ κοντά σε huawei- με συνεχή υποστήριξη κ από Ελληνική κοινότητα. Τα ζυγίζεις κ καλή φώτιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts