ngel Δημοσιεύτηκε December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Ψάχνω να βρώ Screen Protector ή Tempered glass (κατά προτίμηση) για Lenovo Tab2 A7-30F και γινεται πανικός με τις εκδόσεις και τις διαστάσεις αλλά και τη θεση της κάμερας με τα tab2 a7. Έχει πάρει κάποιος Screen Protector ή Tempered glass για το συγκεκριμένο tablet, και αν ναι απο που; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Ψάχνω να βρώ Screen Protector ή Tempered glass (κατά προτίμηση) για Lenovo Tab2 A7-30F και γινεται πανικός με τις εκδόσεις και τις διαστάσεις αλλά και τη θεση της κάμερας με τα tab2 a7. Έχει πάρει κάποιος Screen Protector ή Tempered glass για το συγκεκριμένο tablet, και αν ναι απο που; Ευχαριστώ πολύ Χρόνια πολλά φίλε μου. Τέτοια θα βρεις σε ποικιλία στο ebay και aliexpress απλά στο δεύτερο λόγω capital controls δύσκολο να αγοράσεις οπότε δοκίμασε από ebay που πολλές πληρωμές περνάνε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. December 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Χρόνια πολλά φίλε μου. Τέτοια θα βρεις σε ποικιλία στο ebay και aliexpress απλά στο δεύτερο λόγω capital controls δύσκολο να αγοράσεις οπότε δοκίμασε από ebay που πολλές πληρωμές περνάνε Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Έχω ψάξει - και γενικά προτιμώ το eBay και το amazon - αλλά όπως είπα γίνεται πανικός με διαστάσεις και πλευρά κάμερας και δε το προσδιορίζουν! Γι αυτό ρώτησα σε περίπτωση που το είχε κάποιος και έχει πάρει για να μου πει απο που :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος, να πώ ότι βρήκα λύση στο πρόβλημά μου και τελικά αγόρασα αυτο: http://goo.gl/aK0iqb To παρέλαβα χθες και θα το βάλω σήμερα - αν ενδιαφέρεται κανείς μπορώ να γράψω εντυπώσεις απο τη χρήση, αλλά προς το παρόν μου αρέσει πολύ που είναι matte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts