jonthedoc Δημοσιεύτηκε December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2015 Ειχα κανει φορματ τα windows 7 στο δικο μου pc και λειτουργουν μια χαρα δενε χω κανενα θεμα. Με το ιδιο cd μετα απο καποιες μερες εκανα φορματ και το pc της αδερφης μου και απο τοτε καθε φορα που το ανοιγουμε λειτουργει μια χαρα φορτονει τα windows κανονικα και εκει που εισαι στην επιφανεια εργασιας μετα απο ενα δυο λεπτα οτι και να κανεις εκινη τη στιγμη κολλαει η οθονη, δεν μπορει να κουνισεις τον κερσορα δεν μπορει να πληκτρολογησης γενικα ειναι λες και εχεις τραβηξει σκρινσοτ. Ας μου πει καποιος τι προβλημα υπαρχει?????? Υ.Γ. για να μω στο ιντερνετ αναγκαζομαι να τον βαλω σε ''safe mode with networking''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ειχα κανει φορματ τα windows 7 στο δικο μου pc και λειτουργουν μια χαρα δενε χω κανενα θεμα. Με το ιδιο cd μετα απο καποιες μερες εκανα φορματ και το pc της αδερφης μου και απο τοτε καθε φορα που το ανοιγουμε λειτουργει μια χαρα φορτονει τα windows κανονικα και εκει που εισαι στην επιφανεια εργασιας μετα απο ενα δυο λεπτα οτι και να κανεις εκινη τη στιγμη κολλαει η οθονη, δεν μπορει να κουνισεις τον κερσορα δεν μπορει να πληκτρολογησης γενικα ειναι λες και εχεις τραβηξει σκρινσοτ. Ας μου πει καποιος τι προβλημα υπαρχει?????? Υ.Γ. για να μω στο ιντερνετ αναγκαζομαι να τον βαλω σε ''safe mode with networking''. Της αδερφής σου το pc βρήκε μετά όλους τους drivers κανονικά; Μήπως είναι πολύ παλιός και κάνει καμία ασυμβατότητα; Δοκιμασες να κανείς παλι το φορμάτ μήπως δεν έκατσε καλά; Και όταν λες φορμάτ τι απλά εβαλες το CD και περασε τα windows πάνω από τα παλιά δημιουργώντας αρχείο windows old? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 1. Η θέμα με τα drivers παίζει 2. Η τα φτυσε vga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 3. Τσίμπησες κανέναν ιο.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonthedoc Δημ. December 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια τελικα εφταιγε το VGA :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts