dinosang Δημοσιεύτηκε January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2005 Αυτό ακριβώς που λέω στο θέμα. Είναι εφικτό ταυτοχρόνως να συνδεθώ στο internet , χρησιμοποιώντας τα δύο κανάλια του ISDN , με μία σύνδεση ISDN και μία PSTN? Εννοείται ότι έχω δύο συνδέσεις με IP και ότι χρησιμοποιώ το netmod για την μία , και ένα απλό modem για την άλλη. Θα μου είναι χρήσιμο για κατέβασμα αρχείων με την ISDN σύνδεση και για περιήγηση με την "αργή". Εάν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί πιστέυω με το δωρεάν internet που δίνει η Vodafon πολλοί θα ωφεληθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosang ( 6 Ιαν. 2005 , 02:56) Αυτό ακριβώς που λέω στο θέμα. Είναι εφικτό ταυτοχρόνως να συνδεθώ στο internet , χρησιμοποιώντας τα δύο κανάλια του ISDN , με μία σύνδεση ISDN και μία PSTN? Εννοείται ότι έχω δύο συνδέσεις με IP και ότι χρησιμοποιώ το netmod για την μία , και ένα απλό modem για την άλλη. Θα μου είναι χρήσιμο για κατέβασμα αρχείων με την ISDN σύνδεση και για περιήγηση με την "αργή". Εάν κάποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει γιατί πιστέυω με το δωρεάν internet που δίνει η Vodafon πολλοί θα ωφεληθουν. Με μια σύνδεση ISDN ναι είναι δυνατόν να χρησιμοποιείς και τα δυο κανάλια... Αυτό το καθορίζεις από το Netmod Configuration Manager στις ρυθμίσεις, το βάζεις στα 128 και πλέον μπαίνεις με 128άρα σύνδεση (2 64άρες). Αυτό προϋποθέτει βέβαια να έχεις σύνδεση ISDN (και γραμμή ISDN). Κάπου μπλέκεις και την PSTN σύνδεση, εκεί δεν σε κατάλαβα. Μόνο με μία ISDN γραμμή γίνεται αυτό που σου είπα. Την PSTN βάλτην στην άκρη. Δικάναλη PSTN όχι απόσα ξέρω δεν γίνεται. Τώρα για το δωρεάν ίντερνετ που λες από Vodafone (αυτό χρησιμοποιώ κι εγώ) είναι μόνο για PSTN σύνδεση...Δεν προσφέρει ISDN... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. January 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Δεν με κατάλαβες. Εννοώ ότι με τα δύο κανάλια που μου δίνει η ISDN γραμμή εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω το ένα για σύνδεση ISDN και το άλλο για PSTN. Μεμονωμένα το κάνω αλλά θέλω να το κάνω και ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Γιατί τα μπλέκεις τόσο τα πράματα; Ναι κατάλαβα τι εννοείς. Γιατί να μην χρησιμοποιείς τα δυο κανάλια της ISDN με 128άρα σύνδεση; Πάλι διπλή σύνδεση είναι και μάλιστα 64+64. Στην περίπτωση που λες θα είναι 64+56. Και θα κατεβάζεις μια χαρά και θα σερφάρεις σχετικά άνετα. Βέβαια θα σου πρότεινα DSL αν μπαίνεις αρκετή ώρα μέσα, γιατί έτσι θα σε φάει ο ΕΠΑΚ... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αυτό φίλε που λές δεν γίνεται!Αν βάλεις στοιχεία pstn για να συνδεθείς στο ίντερνετ θα δείς ότι σου βγάζει ότι τα στοιχεία δεν είναι σωστά σε γραμμή isdn!Δοκίμασε με κάποιου φίλου σου τα στοιχεία του που έχει απλή γραμμή και θα δείς ότι δεν γίνεται! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Πριν κανα χρονο περιπου ειχα βρει ενα τετοιο προγραμμα αλλα τωρα μου διαφευγει το ονομα του. Για λιγες μερες που το δοκιμασα δουλευε καλα. Αν το θυμηθω θα το ποσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Υπόψη ότι ακόμα και αν τα καταφέρει, που μου φαίνεται δύσκολο (απ'όσο θυμάμαι ένα πρόγραμμα που υπήρχε απαιτούσε δύο ίδιες συνδέσεις) η χρέωση είναι μεγάλη. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Νομίζω midpoint... Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Midpoint Teaming λέγεται το πρόγραμμα. Αυτο που θέλουμε να κάνουμε οι περισσότεροι είναι να "ενωνουμε" 2 η παραπάνω συνδέσεις και να τις χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα. Εγω πχ έχω 3 64άρες ISDN και 2 PSTN. Όλες τζάμπα και δεν θα με χάλαγε να μπορώ να τις χρησιμοποιώ μαζι. Δεν έχω φυσικά καμμία όρεξη να πληρώσωσ για 128άρα. Το midpoint όμως δεν λειτουργεί. Είχα καταφέρει κάποτε να συνδεθώ με 2 συνδέσεις αλλά η μία ήταν "κούφια", δεν μπορούσα να τη χρησιμοποιήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Δεν γίνεται αυτό που ζητάτε. Είχε συζητηθεί πριν ΧΡΟΝΙΑ θυμάμαι στο insomnia.gr. Το Midpoint δεν ξέρει να "μοιράσει" καλά τους πόρους. Απλά αυτό που λέτε ξεχάστε το. Μοναδική λύση, ISDN 128άρα :) Φιλικά, Νίκος Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias ( 6 Ιαν. 2005 , 23:01) Δεν γίνεται αυτό που ζητάτε. Είχε συζητηθεί πριν ΧΡΟΝΙΑ θυμάμαι στο insomnia.gr. Το Midpoint δεν ξέρει να "μοιράσει" καλά τους πόρους. Απλά αυτό που λέτε ξεχάστε το. Μοναδική λύση, ISDN 128άρα :) Φιλικά, Νίκος Κι εγώ αυτό ξέρω, 128άρα αν δε γίνεται DSL. Το βρίσκω εντελώς ανούσιο αυτό που λέτε καταρχάς. Γιατί εκεί δεν θα χρεώνεστε περισσότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Καλημέρα. Αυτό που λες φίλε δεν γίνεται. Ο ΟΤΕ αλλάζει από μόνος του τις ρυθμίσεις της τηλεφωνικής σου γραμμής από PSTN σε ISDN. Εγώ στην εργασία μου έχω ISDN 128 και από το ίδιο NETMOD μπαίνουν δύο (2) υπολογιστές στο INTERNET συγχρώνος αλλά θέλει διαφορετικό κωδικό, όνομα χρήστη και τηλέφωνο (δηλαδή διαφορετική σύνδεση ISDN). ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ NETMOD. Μην τσεκάρεις δηλαδή το ENABLE MULTILINK PROTOCOL (MLPP) και κάτω να μην βγάλει ETRA SETTINGS: B0KAS0. Χρεώνεσε διπλά και παραπάνω. Εγώ έτσι το έχω και λειτουργεί εδώ και 5 μήνες. :o Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts