marios_ch Δημοσιεύτηκε December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2015 Παιδια εχω ενα προβλημα και οσο και αν εψαξα στο νετ δεν βρηκα λυση. εκανα φορματ και τωρα δεν μου ανοιγει τον εξωτερικο, τον αναγνωριζει μονο σαν usb και δεν προχωραει. εψαξα για τους drivers αλλα δεν βρηκα κατι, ειναι ο packard bell store & save 2400 και ειμαι με xp pro. τι να δοκιμασω, θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Παιδια εχω ενα προβλημα και οσο και αν εψαξα στο νετ δεν βρηκα λυση. εκανα φορματ και τωρα δεν μου ανοιγει τον εξωτερικο, τον αναγνωριζει μονο σαν usb και δεν προχωραει. εψαξα για τους drivers αλλα δεν βρηκα κατι, ειναι ο packard bell store & save 2400 και ειμαι με xp pro. τι να δοκιμασω, θενκς Καταρχήν δοκίμασε να τον συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή και ενημέρωσε μας. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. December 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Καταρχήν δοκίμασε να τον συνδέσεις σε άλλον υπολογιστή και ενημέρωσε μας. Δεν έχω αλλο pc ευκαιρο φιλε. Πριν το φορματ πάντως δουλευε κανονικά και εκει περασα ολα τα αρχεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts