Stef08 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Πέρασες unsu zip και τις εντολές ;η από wug κατευθείαν; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 απο wug...όλο αυτοματοποιημένο, αν και σκάλωσα στην αρχή γιατί είχα σετάρει password και σκάλωνε η twrp...μόλις το απενεργοποίησα όλα οκ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 απο wug...όλο αυτοματοποιημένο, αν και σκάλωσα στην αρχή γιατί είχα σετάρει password και σκάλωνε η twrp...μόλις το απενεργοποίησα όλα οκ.:) Ναι αυτό να το έχεις υπόψιν σου και όταν παίρνεις nandroind πάντα να απενεργοποιεις δακτυλικό και pin όπως επίσης και να απεγκαταστεις τα layers που τυχών έχεις πριν το back up σου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Πολύ σημαντικό αυτό.. Γιατί κι εγώ ξεκίνησα όμορφα κι ωραία με εντολές και τα χρειάστηκα λίγο χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 χαχαχα...κακάκια...:p αν δεν την πατήσεις, δε μαθαίνεις..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160121/203d0437c17ec434fbd07c8650cd5315.jpg Doze με στοκ κερνελ της du Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Λογικό αν δεν έχεις χρήση γιατί είναι μόνο 48 λεπτά εκτός φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Λογικό είναι με το doze αυτό θέλησα να αναδειξω όχι τις μαγικές δυνάμεις του κερνελ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Το doze κάνει δουλειά όντως. Πάντως τελευταία έχω παρατηρήσει κάτι κουλά drain από g services και fb,messenger,insta,viber αλλά προσπαθώ με amplify να τα μηδενίσω. Ίσως δοκιμάσω και εγώ DU. Αν και θέλω να παραμείνω στοκ όσο γίνεται. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Έχω παρατηρήσει και εγώ πολλά partial wakelocks από πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα κυρίως "launch" και "alarms"αλλά επίσης είδα ότι δεν επηρεάζουν την μπαταρία Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Εμένα την επηρρέαζαν τις τελευταίες ημέρες. Ξεκίνησαν ξαφνικά από την Κυριακή. Τώρα με amplify τα έχω περιορίσει πάρα πολύ. Μέχρι τότε δεν έιχα βάλει xposed. Έβαλα αναγκαστικά. Έκανα και μία εκ νέου καθαρή εγκατάσταση της τελευταίας stable Cata για να τεστάρω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Λοιπόν στοκ Ρουτ mod cataclysm. Elemental x kernel. Layers glass . Γοητευμένος και πάλι! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160121/e664a3603fc9766fff78c9369b3c5dad.jpg Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Ωραίος ο Μήτσος άντε να ξανανιωσεις πάλι χαχα Edited January 21, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Χρησιμοποιεί κανείς το naptime σε συνεργασία με Gmail, hangouts, Facebook, fb messenger και viber. Αυτά συν τα sms και τις κλήσεις φυσικά είναι που δεν θέλω να χάνω λειτουργικότητα και notifications. Οπότε έχει τεστάρει κανείς το aggressive doze με το Naptime να δει πως συμπεριφέρεται? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) Κώστα δεν το έχω βάλει αλλά από αυτά που διαβάζω δεν συμπεριφέρεται καλά χάνουν πολλά notifications οι χρήστες που το έχου βάλει Edit: τώρα είδα ότι το συγκεκριμένο bug διορθώθηκε Edited January 22, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Που το είδες... Για δώσε μου Link να ρωτήσω και εκεί. Στα comments στο xda, στο G+ του franco? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το γράφει κάποιος συμφορουμιτης εδώ στο νήμα του 6p Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Δυστυχώς δεν μπορώ να το βρώ. Μόνο τεστ να κάνω υποχρεωτικά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Εγω χτες μετα απο reboot κολλησε στο logo, οποτε πηγαμε για νεο στησιμο (ευκαιρια θελαμε) και θα βαλω aosip με elemental. Αυτα τα layers καλα χρυσα αλλα πρεπει να βρω καποιο να δουλευει σωστα. Τη λυση του προβληματος την εδωσε Ο Στεφανος ,να σαι καλα φιλε! Οποτε θα παιξω με theme engine Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Για να σου κόλλησε σημαίνει ότι κάτι δεν εγκατέστησες καλά από τα layers. Πρέπει να διαβάζεις τις οδηγίες στο κάθε ένα και τι ζητάει συγκεκριμένο. Αν κολλάει στο logo τότε recovery και διαγραφή του φακέλου overlays ή του layer που ξέρεις ότι δημιουργεί πρόβλημα. Εγώ πάντως ενώ όλοι έχουν θέματα τα θεωρώ τόσο εύχρηστα σε βαθμό γελοιότητας. Τώρα ίσως είναι θέμα διαβάσματος και το ότι τα έχω διαβάσει αρκετά. Δεν ξέρω. Αλλάζω layers για την πλάκα. Προς το παρόν το Domination που τα κάνει blacked μου είναι το καλύτερο. Αλλά χρειάζονται theme ready apps. Καλά γενικά χρειάζονται theme ready apps Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Για να σου κόλλησε σημαίνει ότι κάτι δεν εγκατέστησες καλά από τα layers. Πρέπει να διαβάζεις τις οδηγίες στο κάθε ένα και τι ζητάει συγκεκριμένο. Αν κολλάει στο logo τότε recovery και διαγραφή του φακέλου overlays ή του layer που ξέρεις ότι δημιουργεί πρόβλημα. Εγώ πάντως ενώ όλοι έχουν θέματα τα θεωρώ τόσο εύχρηστα σε βαθμό γελοιότητας. Τώρα ίσως είναι θέμα διαβάσματος και το ότι τα έχω διαβάσει αρκετά. Δεν ξέρω. Αλλάζω layers για την πλάκα. Προς το παρόν το Domination που τα κάνει blacked μου είναι το καλύτερο. Αλλά χρειάζονται theme ready apps. Καλά γενικά χρειάζονται theme ready apps Η αληθεια ειναι οτι ακομα δεν τα εχω διαβασει.Και μενα μου αρεσουν πολυ. Τωρα ομως σιγα σιγα θα μπω και παλι στο πνευμα.Θα την ειχα κανει την εντολη που ειπες αλλα εκανα μια δικια μου χαζομαρα οποτε πηγαμε νεο στησιμο. :) επισης ναι και μενα μαρεσει που παιρνει σε καποιες εφαρμογες ολο το θεμα με τα layers. Το layer ηταν το glass material,μονο αυτο ειχα δοκιμασει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Η κάθε engine έχει τα καλά της και τα κακά της παιδιά , όσον αφορά τα layers δεν είναι μόνο το διάβασμα αν το layer δεν είναι καλό θα σου την κάνει απλά πρέπει να γνωρίζεις την διαδικασία επαναφοράς Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Η κάθε engine έχει τα καλά της και τα κακά της παιδιά , όσον αφορά τα layers δεν είναι μόνο το διάβασμα αν το layer δεν είναι καλό θα σου την κάνει απλά πρέπει να γνωρίζεις την διαδικασία επαναφοράς Α γεια σου αυτο ηθελα να πω. Τι να διαβασω αφου εκανα οτι ηταν για να μπει το layer .Το αν ειναι καλο ή οχι ειναι αλλο θεμα,δν ειναι θεμα διαβασματος. Εγω θα προτεινω να ανοιξουμε ενα αλλο θεμα ή να μπουν στον οδηγο ποια layers και ποια theme ειναι χωρις προβληματα απο αυτα που εχουμε χρησιμοποιησει.Τωρα δοκιμασα αλλη ρομ ,εβαλα theme και μετα απο reboot παλι logo..Παμε αλλη δοκιμη τωρα xD Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Δεν εννοώ μόνο διάβασμα για τα layers ως διαδικασία. Αλλά και το θέμα το ίδιο. Διαβάζω comments, ψάχνω XDA, διαβάζω οδηγίες αν έχει. π.χ. Το Magpie είχε πολύ συγκεκριμένες τι μπορούσες να βάλεις. Τεσπα περί ορεξεωσ όλα αυτά. Σίγουρα κάθε μία έχει τα "+" & "-" Εγω δεν έχω θέμα. Οσο παίζουν όλα και τα layers μια χαρά μου είναι Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Δεν εννοώ μόνο διάβασμα για τα layers ως διαδικασία. Αλλά και το θέμα το ίδιο. Διαβάζω comments, ψάχνω XDA, διαβάζω οδηγίες αν έχει. π.χ. Το Magpie είχε πολύ συγκεκριμένες τι μπορούσες να βάλεις. Τεσπα περί ορεξεωσ όλα αυτά. Σίγουρα κάθε μία έχει τα "+" & "-" Εγω δεν έχω θέμα. Οσο παίζουν όλα και τα layers μια χαρά μου είναι Γιαυτο λεω να φτιαξουμε μια βαση σχετικα με το ποια δουλευουν,αν ειναι εφικτο βεβαια γιατι μπορει να φτιαχνονται με τον καιρο :) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts