Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Και μετά από αυτό κανονικά download αυτό που θέλω και εγκατάσταση? Γενικότερα αυτό πρέπει να κάνω κάθε φορά? Πολύ μπερδεψοδουλεια τελικά τα layers ειδικά αν μπλέξεις σε bootloop απ ότι διάβασα Ο τρόπος που πρότεινα είναι για να αποφυγεις τις κακοτοπιες , και ο τρόπος που σου πρότεινε ο Κώστας είναι λιγότερο μπελαλιδικος , εγώ στην προηγούμενη ρομ που ήμουν πχ ο layer manager δεν μου έκανε απεγκατασταση τα layers όπως και να έχει κανείς οποία σε βολευει Edited January 15, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Πρέπει να κάνεις limit 2 συγκεκριμένα wakelocks. *job*/com.facebook.orca/com.facebook.bugreporter.scheduler.LollipopService *job*/com.facebook.katana/com.facebook.bugreporter.scheduler.LollipopService τα οποία τρέχουν ασταμάτητα. Αν γουγλάρεις θα δεις ότι έχει γεμίσει με θέματα παντού σχετικά με το νέο αυτό wakelock του bugreporter. Μάλιστα εγώ δοκίμασα ανά απενργοποιησω γενικά τα services που έχουν να κάνουν με bug report αλλά μετά δεν λειτουργούσαν οι εφαρμογές και είχαν FCs. Είμαι ο μόνος που δεν έχω θέμα με τα layers ρε παιδιά?? Τώρα με domination layer theme και όλα δουλεύουν τέλεια. Και inverted. Ευχαριστώ Κώστα θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Βαλε το νέο BBS και τα βλέπεις όλα αναλυτικά. Εμένα από 70% πήγαν στο 5% ήδη χωρίς να μηδένισω τα στατιστικά. Αρα τα έκοψα. Σε νέα φόρτιση δεν θα έχω καθόλου οπότε μια χαρά. Απαράδεκτη γενικότερα σε αυτό το κομμάτι η FB και με τις 2 εφαρμογές. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Πάντα απαράδεκτη ήταν. Το θυμάμαι από την εποχή του Νώε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Πάντως @djkostas από το πρωί το παρακολουθώ δεν έχω δει κάτι για αυτά τα δύο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160115/e80dee59d5af9265ed428be08b8318fc.jpg Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Τα πρώτα 2 είναι Στεφανε. Δεν τα χρειάζεσαι και άμα σκαλωσουν όπως γίνεται σε μερικούς είναι τρελό drain! Σκέψου ότι σε μισή μέρα ήδη αυτά έχουν 15 λεπτά wakelocks. Τεράστιο νούμερο. Πόσο μάλλον αν γίνει παραπάνω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Ναι απλά λέω ότι και πριν τα updates εμένα εκεί έπαιζαν δύο τρία λεπτά πάνω ή κάτω σε wakelocks απλά σκέφτομαι επειδή εχω γραφτεί και beta tester είμαι κάνα δύο εκδόσεις μπροστά Edited January 15, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ξαφνικά ξεκίνησαν και σε μένα και είχαν 4 ώρες awake σε 12 ώρες πχ. Ορίστε το screenshot για να καταλάβετε.. Στο τέλος φαίνεται πως είναι απενεργοποιημένα :p http://i.imgur.com/6LSzuxE.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ξαφνικά ξεκίνησαν και σε μένα και είχαν 4 ώρες awake σε 12 ώρες πχ. Ορίστε το screenshot για να καταλάβετε.. Στο τέλος φαίνεται πως είναι απενεργοποιημένα :p http://i.imgur.com/6LSzuxE.jpg Τι δείκτης dow jones ειναι αυτος ?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 NASDAQ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Το fb και messenger ακόμα να βγάλουν update για το πρόβλημα με το awake; Βλέπω τελευταία έκδοση στις 11/01. Το συγκεκριμένο αφορά μόνο την MM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εγω τα πεταξα γιατί το πρόβλημα είχε γίνει έντονο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Έβαλα παλιότερη έκδοση και είναι οκ αν θες να δοκιμάσεις.. Στο xda το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Μπαίνω από browser και μου φαίνεται δεν θα ξανά βάλω την εφαρμογή Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εγώ με amplify το έλυσα το θέμα. Τα έχω μπλοκάρει σε άπειρο χρόνο και δεν έχει drain. Τώρα μου κάνει κάτι κουλά το instagram όπου τα alarms του δείχνουν ότι κάτι γίνεται με το facebook και το instagram. Τα έκανα Limit και βλέπω. Γενικότερα πάντως τις τελευταίες ημέρες βλέπω ένα drain στο κινητό. Θα το παρατηρήσω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Όσοι έχετε αλλάξει τα χρώματα της οθόνης, τι τιμές έχετε βάλει; Μου φαινόταν λίγο κίτρινη και έχω χαμηλώσει πολύ το κόκκινο R 200 G 235 B 256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αν τρέχεις elemental x έχει στο ap του κάποια έτοιμα προφίλ το cold white χρησιμοποιώ εγώ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Για οποιον θέλει color profiles - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BfdU0CVpCZVGAoIUw6JLjWtSsIzKKM-PbCnpu31zU0g/edit?usp=sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 εγώ έχω το cooler than stock Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Έχοντας περάσει από πολλές Ρομ και set up πάντα γύριζω στην αγαπημένη μου , με διαφορά ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Ρομ για την συσκευή μας αυτή την στιγμή κατά την γνώμη μου https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/985eb6fd281bcb2c6f1c3ff46d3b3578.jpg Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Έχοντας περάσει από πολλές Ρομ και set up πάντα γύριζω στην αγαπημένη μου , με διαφορά ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Ρομ για την συσκευή μας αυτή την στιγμή κατά την γνώμη μου Τι μπαταρία σου δίνει αυτή η ρομ stef? Μπορείς να δικαιολογήσεις με λίγες λεπτομέρειες την άποψη σου? Δηλαδή, τι καλύτερο έχει από ανταγωνιστικες ρομ κατά την άποψη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καταρχήν οι dev της du γνωρίζουν από κώδικα , δεν παίρνουν στοιχεία από εδώ και από εκεί να τα μαγειρεύουν να τα πετάνε μες την Ρομ και να στην πασαρουν ,ότι build βγάζουν είναι stable , έχουν tweaks δικά τους πατέντες όπως το flig το pulse και ή smart nav bar , δικό τους κερνελ τον unicornblood που για μένα είναι μέσα στους 3 καλύτερους αυτή τη στιγμή ,όσο για μπαταρία με τον δικό τους κερνελ χωρίς πείραγμα 5:30 ώρες άνετα ! Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Από ότι βλέπω υπάρχουν μόνο τα test builds, σωστά; gapps ποια ενδείκνυνται; Γιατί από το G+ δε βγάζω εύκολα άκρη. Μάλλον τα bank..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι Νίκο μόνο test builds και μόνο g+ από gapps banks dynamic σε μένα παίζουν τέλεια Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 .. να πας στην εφαρμογή του su ρυθμίσεις κανείς scroll down κάποια στιγμή θα δεις που γράφει με αχνά γράμματα να γίνει ο su εφαρμογή συστήματος, αν είσαι με το system root θα γράφει ο su είναι ήδη εφαρμογή συστήματος αν είσαι systemless θα γράφει not currently available in systemless root Όπως εδώ Στεφανε, τελικά systemless είμαι..:p όπως το screenshot , που έχεις βάλει..:) Τελειώσα και το setup και τώρα απολαμβάνω :):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts