Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη συσκευασία έχει και ένα μικρότερο καλώδιο USB a to c δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σε βοηθήσω επειδή είμαι στην δουλειά αργότερα το βράδυ ΣΒ θέλεις πολύ ευχαρίστως

Δυστυχως δεν εχει κατι τετοιο σε μενα ....

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι ήταν στάνταρ στην συσκευασία....

Δεν τπ αγορασα σφραγισμενο..Απο φιλο...Αλλα και παλι με το αλλο που εχω μου το βρισκει κανονικα ρε γμτ...

Ακουστικα εχει σε μενα αλλα οχι καλωδιο

Έπρεπε να έχει ,έχεις κάνει τα βήματα που είπα; Επελεξες mtp;
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Έπρεπε να έχει ,έχεις κάνει τα βήματα που είπα; Επελεξες mtp;

Ναι ολα αυτα προχωρησαν κανονικα..Καπου με μπερδεψαν ομως οι επεξησγησεις για το ποτε ανοιγω το usb debugging..Το οτι με γυρισα μετα απο εντολη σε bootloader menu και οτι μου εγραψε μηνυμα οτι βρεθηκαν οι adb drivers δε σημαινει οτι ολα καλα με το καλωδιο?..Απλα οταν τρεχει το script δεν ξεκλειδωνει τον bootaloader..Kai οταν κανει bootarisma δεν βγαζει κανενα μηνυμα σαν αυτο που αναφερει στην επεξηγηση.

Edited by navouxodonosoras

Έχω δει αρκετά παράπονα για wug τώρα τελευταία αν δεν αισθάνεσαι άνετα να το κάνει μόνος σου με adb εντολές δοκίμασε κάποιο άλλο tool

Έχω δει αρκετά παράπονα για wug τώρα τελευταία αν δεν αισθάνεσαι άνετα να το κάνει μόνος σου με adb εντολές δοκίμασε κάποιο άλλο tool

Eχεις καποιο υποψιν σου?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eχεις καποιο υποψιν σου?

Το skipsoft ασ πουμε?

Δεν το έχω δουλέψει αλλά διαβάζω ότι δουλεύει

Οκ θα το ψαξω με αλλο toolkit λοιπον μιας κι απο οτι φαινεται το wugfresh δεν μας κανει την χαρη

Συμβουλή μου είναι κάντο μόνος σου. Nexus έχεις. Με μία ώρα διάβασμα θα τα κάνεις όλα χωρίς tookits και βλακείες. Είμαι υπερ των toolkit αλλά όταν ξέρεις τι κάνεις. Όταν δεν ξέρεις τότε καλύτερα να πηγαίνεις με τα βασικά για να καταλαβαίνεις και τι γίνεται. Γενικότερα μπορώ να γράψω ολόκληρη έκθεση γιατί δεν πρέπει να το κάνεις(ή γενικότερα να το κάνει κάποιος) μέσω κιτ αλλά είναι προχωρημένη η ώρα για να το κάνω αυτό.

Google Pixel 9 Pro XL

Και ομως με το skipsoft εγινε δουλεια..Αν και λιγο διαφορετικο σε περιβαλλον εγιναν ολα κομπλε..Τωρα τρεχω την chroma αλλα θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος κερνελ συμβατος μαυτη που να εχει εκτος των αλλων και ddtw..Συγχωρεστε με αν ρωταω βλακειες αλλα εχω να ασχοληθω με το αθλημα απο το nexus 5

Καμία ερώτηση δεν είναι χαζή εάν πρώτα εψαξες και δεν βρηκες ,με μια μικρή αναζήτηση θα βρείς όλα τα χαρακτηριστικά των κερνελ

Εχει δουλεψει κανεις την benzo να μου πει πως ενεργοποιειται το dttw γτ την εχω βαλει το ενεργοπειω αλλα οταν παω να το ξανατσεκαρω μου το εχει απενεργοποιησει απο μονο του.

Λυστε μου μια απορία για όποιον ξέρει :

Μπαίνω στο g+ για να κατεβάσω μια twisted rom, και βλέπω ανεβάζουν ρομς 3 διαφορετικά άτομα, που αναφερονται και οι 3 σαν owners.

Allen, bauke και branden, όπου ο τελευταίος, φαίνεται ο πιο "οργανωμένος" βάζοντας screenshots, λεπτομέρειες και όλα αυτά.

Η απορία μου είναι η εξής: είναι ίδιες όλες αυτές οι ρομ και απλά αναβαθμιζονται από διαφορετικό άτομο κάθε φορά ή διαφορετικές??

Λυστε μου μια απορία για όποιον ξέρει :

Μπαίνω στο g+ για να κατεβάσω μια twisted rom, και βλέπω ανεβάζουν ρομς 3 διαφορετικά άτομα, που αναφερονται και οι 3 σαν owners.

Allen, bauke και branden, όπου ο τελευταίος, φαίνεται ο πιο "οργανωμένος" βάζοντας screenshots, λεπτομέρειες και όλα αυτά.

Η απορία μου είναι η εξής: είναι ίδιες όλες αυτές οι ρομ και απλά αναβαθμιζονται από διαφορετικό άτομο κάθε φορά ή διαφορετικές??

Είναι ξεχωριστά builds της ίδιας ρομ κάποιοι χρησιμοποιουν άλλους κερνελ κλπ από αυτούς εγώ εμπιστευόμαι τον letmedanz αν δεν κάνω λάθος είναι ο Branden

Είμαι με aosip ένα 2ημερο και σε σχέση με όλες σχεδόν τις aosp, είναι η μοναδική που δεν έχει πρόβλημα με τα push σε ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Πάντως οι stock based ρομ μου φαίνονται πιο smooth από τις aosp. Επίσης λησμονω την cataclysm είχα ηρεμήσει από φλασαρισματα :P

Είμαι με aosip ένα 2ημερο και σε σχέση με όλες σχεδόν τις aosp, είναι η μοναδική που δεν έχει πρόβλημα με τα push σε ορισμένες εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Πάντως οι stock based ρομ μου φαίνονται πιο smooth από τις aosp. Επίσης λησμονω την cataclysm είχα ηρεμήσει από φλασαρισματα :P

Και εγώ το ίδιο αλλά και η Purenexus καλή είναι!

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Έχει κανείς να προτείνει CM themes που να δουλεύουν ολόσωστα σε Pure Nexus CMTE?

Έχω δοκιμάσει κάποια αλλά σχεδόν όλα είχαν μικροπροβλήματα του τύπου μαύρα γράμματα πάνω σε μαύρο φόντο κτλ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Έχει κανείς να προτείνει CM themes που να δουλεύουν ολόσωστα σε Pure Nexus CMTE?

Έχω δοκιμάσει κάποια αλλά σχεδόν όλα είχαν μικροπροβλήματα του τύπου μαύρα γράμματα πάνω σε μαύρο φόντο κτλ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Blacked Out. Δεν έχω κανένα θέμα.

Google Pixel 9 Pro XL