ckone Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Swift Style & Swift Dark όλα μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Blacked Out. Δεν έχω κανένα θέμα. Swift Style & Swift Dark όλα μια χαρά Ευχαριστώ πολύ παλικάρια Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Faded black ,deep darkness που είναι και το κορυφαίο θέμα με τα πιο πολλά themed apps Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Faded black ,deep darkness που είναι και το κορυφαίο θέμα με τα πιο πολλά themed apps Το deep darkness μου έκανε fc στα Settings>memory και Settings >battery γι αυτό και το απεγκατεστησα. Thanks πάντως! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το deep darkness μου έκανε fc στα Settings>memory και Settings >battery γι αυτό και το απεγκατεστησα. Thanks πάντως! Τι να σου πω φίλε μου εμένα δεν μου έκανε ποτέ πρόβλημα σε οτιδήποτε ,your welcome πάντως! Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Το deep darkness μου έκανε fc στα Settings>memory και Settings >battery γι αυτό και το απεγκατεστησα. Thanks πάντως! Αν δοκίμασες πολλά θέματα είναι λογικό να στο έκανε. Όταν αλλάζεις θέματα καλό είναι να χρησιμοποιείς το Theme Rebuilder έτσι ώστε να μηδενίσεις τα fc Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Η cm13 εξακολουθεί να μου παρουσιάζει το πρόβλημα που δεν ανοιγοκλεινει η οθόνη από το power button. Το καλό είναι πως παρουσιαζεται πολύ σπάνια και φτιάχνει μόνο του μετά από λίγη ώρα. Τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Πρέπει να είσαι και ο μοναδικός που χρησημοποιεί cm ενώ υπάρχουν τόσες απροβληματιστες ρομ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Πρέπει να είσαι και ο μοναδικός που χρησημοποιεί cm ενώ υπάρχουν τόσες απροβληματιστες ρομ Και η Pure Nexus που είχα βάλει μου έκανε το ίδιο. Και την ξήλωσα την ίδια στιγμή. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Το μόνο κακό είναι πως ξέχασα να κάνω decrypt το χώρο αποθήκευσης και είναι λίγο αργός. Τώρα το τριήμερο θα το κάνω. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Σε σχέση με την 12.1 που είχα πριν στο Note4 είναι άλλη ROM. Ούτε battery drain ούτε πρόβλημα με το σήμα. Άρα δεν έχω λόγο να την αλλάξω. Στο Note πάντα είχα ταχύτητα αλλά ταυτόχρονα την αίσθηση ότι κάτι θα σκάσει. Εδώ καμία σχέση. Λες και αγόρασα iPhone. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και η Pure Nexus που είχα βάλει μου έκανε το ίδιο. Και την ξήλωσα την ίδια στιγμή. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Το μόνο κακό είναι πως ξέχασα να κάνω decrypt το χώρο αποθήκευσης και είναι λίγο αργός. Τώρα το τριήμερο θα το κάνω. Δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Σε σχέση με την 12.1 που είχα πριν στο Note4 είναι άλλη ROM. Ούτε battery drain ούτε πρόβλημα με το σήμα. Άρα δεν έχω λόγο να την αλλάξω. Στο Note πάντα είχα ταχύτητα αλλά ταυτόχρονα την αίσθηση ότι κάτι θα σκάσει. Εδώ καμία σχέση. Λες και αγόρασα iPhone. :lol: Τότε το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι των Ρομ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αυτό πήγα να πω και εγώ... Δεν έω δοκιμάσει και πολλές ρομ. Purenexus, Cataclysm και τώρα πάλι Purenexus. Σε καμία δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα! Όλες με Elemental kernel. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Και γω που χω αλλάξει αρκετές δεν έχω βρει τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πρώτου να βγεί η Ν preview είχα βάλει Krexus ROM ,για οποίον θέλει μια σταθερή και απροβληματιστη στοκ ρομ την συνιστω ανεπιφύλακτα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Πρώτου να βγεί η Ν preview είχα βάλει Krexus ROM ,για οποίον θέλει μια σταθερή και απροβληματιστη στοκ ρομ την συνιστω ανεπιφύλακτα Και ελληνική, να στηρίζουμε και τους δικούς μας λίγο. :D Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Έβαλε κανένας την Ν να μας πει εντυπώσεις? Πόσο ασταθες να είναι άραγε.. Θα την δοκιμαζα αλλά χρησιμοποιώ το nexus σαν βασική συσκευή αυτή τη στιγμή και δεν είμαι για πειράματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Εγώ την έχω βάλει έχει κάποια μικρό bugs χωρίς όμως να επηρεάζουν την γενική λειτουργία του τηλεφώνου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Την έχω βάλει κ γω. Όπως είπε κ ο Στέφανος όλα τρέχουν καλά μέχρι ώρας. Βέβαια δεν με ικανοποιεί εμένα οπότε θα γυρίσω. Έχει αρκετή δουλειά το ξέρουμε. Πάντως θα απογειώσει τη συσκευή αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μπαταρία σε μένα δεν πήγε καθόλου καλά πάντως. Περίπου 3.30 4 ώρες εβγαλα. Πάντως για ημερήσια χρήση δεν θα βρείτε κάποιο πρόβλημα. Δοκιμαστε τη είναι πολύ ωραία και αν δεν σας κάνει Γυρίστε. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Την έχω βάλει κ γω. Όπως είπε κ ο Στέφανος όλα τρέχουν καλά μέχρι ώρας. Βέβαια δεν με ικανοποιεί εμένα οπότε θα γυρίσω. Έχει αρκετή δουλειά το ξέρουμε. Πάντως θα απογειώσει τη συσκευή αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Μπαταρία σε μένα δεν πήγε καθόλου καλά πάντως. Περίπου 3.30 4 ώρες εβγαλα. Πάντως για ημερήσια χρήση δεν θα βρείτε κάποιο πρόβλημα. Δοκιμαστε τη είναι πολύ ωραία και αν δεν σας κάνει Γυρίστε. Έτσι ακριβώς Μήτσο δεν δίνει κάτι το ουσιαστικό παραπάνω αυτή τη στιγμή εγώ γύρισα πίσω σε mm αλλά άφησα το 5x στην Ν για να μας λέει τα νέα.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Έτσι ακριβώς Μήτσο δεν δίνει κάτι το ουσιαστικό παραπάνω αυτή τη στιγμή εγώ γύρισα πίσω σε mm αλλά άφησα το 5x στην Ν για να μας λέει τα νέα.... Πως γυρίζουμε πίσω στεφ? Σε fastboot κάνουμε την διαδικασία ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Απλά κανείς unenrolled την συσκευή σου από το beta program και σου έρχεται ota αναβάθμιση στην τρέχουσα version της mm Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Καλή σαρακοστή παιδάκια ! Ποια Ρομ να περάσω έτσι ώστε να έχω σταθερότητα και να μπορώ να δουλεύω screen mirroring ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Sos. Έβαλα την twrp και προσπάθησα να βάλω πάλι κάποια rom. Το προβλημα ειναι πως ενώ ολοκληρώνεται κανονικά η εγκατάσταση το /system εχει μονο φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Σε ποιά έκδοση είσαι twrp και σε ποιά ρομ ησουν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Σε ποιά έκδοση είσαι twrp και σε ποιά ρομ ησουν Είχα την N και την twrp 2.8.6. Πέρασα την recovery και όταν πήγα να flash την νέα ROM δεν έγραφε κανένα αρχείο στο /system. Παρ' όλα αυτά η εγκατάσταση γινόταν κανονικά. Χωρίς λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Δεν δουλεύει η twrp σωστά στην Ν ποσο μάλλον η 2.8.6 πέρασε την 3.0.0.1 και δες ξανά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts