Stef08 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Ή συντριπτική πλειοψηφία των Ρομ για το 6p που κυκλοφορούν δεν κάνει force encryption Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Χτες εβαλα την pure nexus και μου κανει και αυτη προβλημα με το power button οπως η cm13. Ωρες ωρες δε δουλευει. Ευτυχως που ειναι ενεργοποιημενα τα taps και κανω δουλεια. Το κουμπι δουλευει γενικα καθως με διπλο πατημα ανοιγει η καμερα. Ειδα οτι υπαρχει σαν προβλημα αλλα δεν εψαξα περεταιρω για τη λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εγώ με PN κανα 4αρι μέρες+ και δεν έχω θέμα. Κάθε άλλο η ρομ πάει σουπερ. Σε σχέση με την πρώτη φορά που την έβαλα, έχει φτιάξει πάρα πολύ θα έλεγα. Όλα δουλεύουν άψογα. Και με ElementaX έχω πάρα πολύ καλή μπαταρία. Με FB,fb messengerviber,twiter,insta,hangouts, 3 gmail accounts να τρέχουν συνεχώς από πίσω και σύμφωνα με την εφαρμογή του Elemntal και το battery monitor έχω ένα average 0,9% drain στο screen off και 9,8%!!!! στο screen on. Αν και στο xda έχω δει και κάτι 0,3-0,4% για screen off, σε screen on δεν έχω δει ποτέ κάτω από 12-13%. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Στον elementalX, για όσους έχετε την εφαρμογή του, έχετε αλλάξει τα governor options για καλύτερη μπαταρία? Γιατί από εκεί μπορούμε να αλλάξουμε profiles (έχει κάπου στα δέκα), αλλά δεν ξέρω ποιο να πρώτοβαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εγώ είμαι με στοκ. Κάποια στιγμή είχα βάλει και vomertweaks αλλά δεν είδα τρελή διαφορά για να συμφέρει να έχω το touchboost στο off. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ακόμα και ο ίδιος ο flar λέει ότι η καλύτερη ρύθμιση σε σχέση απόδοσης, μπαταρίας είναι ή στοκ που έχει ο κερνελ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Εγώ έπαιξα με διάφορα tweaks. Στο μόνο που κερδίζεις μπαταρία είναι αν απενεργοποιήσεις το touchboost όπου να θα δεις κέρδος. Όμως το side effect δεν αναλογεί στο κέρδος κατά την άποψη μου. Οπότε μένω σε στοκ που έτσι και αλλιώς έχω άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τώρα μέσα από τα χρόνια που ασχολούμαι με tweaks και λοιπά φτάνω στο συμπέρασμα ότι γενικότερα πρέπει να πειράξεις μόνο σου πράγματα και μετά από πολλές δοκιμές να φτάσεις σε αυτό που καλύπτει την δική σου χρήση. Και αυτό γιατί βλέπεις εσύ και σου λέει ο djkostas20. Εγώ πείραξα αυτά, αυτά και αυτά και έβγαλα 15.000 ώρες οθόνης, Και λες wow!!! Φέρε τα settings να τα βάλω και εγώ. Έλα μου όμως που κάνεις άλλη χρήση, έχεις πιθανόν άλλες εφαρμογές, χρησιμοποιείς άλλες λιγότερο ή περισσότερο, έχεις άλλα γενικότερα settings, έχεις άλλη κάλυψη σήματος , πιθανόν άλλες κλιματικές παραμέτρους και χίλια δύο άλλα. Ακόμα και άλλη αίσθηση του "lag". Εννοώ κάποιος το καταλαβαίνει αμέσως άλλο δεν πολυασχολείται κλπ κλπ κλπ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Σκέφτομαι να βάλω και γω elemental και μάλιστα θα αγοράσω και την εφαρμογή του. Η απορία μου είναι αν όντως υπάρχει εμφανής διαφορά. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Βάλε και δοκίμασε.... Δεν χάνεις τπτ. Δεν χρειάζεσαι την εφαρμογή υποχρεωτικά. Μόνο αν θες να πειράξεις κάτι μετά. Αλλά κατά την εγκατάσταση σου λέει ποιες θες να είναι οι ρυθμίσεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Υπάρχει κάποια rom που να έχει network mode και sound/vibration tile; Μόνο στην cataclysm το έχω βρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Δεν ξέρω αν μπορείς μέ κανένα Gravity box να τα έχεις. Σαν ρομ είναι κάτι που και εγώ μόνο σε Cata τα είχα βρει. Επίσης οι CM ίσως το έχουν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Υπάρχει κάποια rom που να έχει network mode και sound/vibration tile; Μόνο στην cataclysm το έχω βρει.. Για ήχο και δόνηση έχει ή benzo rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Έχει κανείς σας το mobile radio active bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Έχει κανείς σας το mobile radio active bug? Δώσε παραπάνω λεπτομέρειες... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=190396 Το Tapatalk ανεβάζει στραβά τα screenshots χαχα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160217/0a238f0e6b49a8d8d96d4dddd43908dd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160217/28ac7df4379c9fe4c8600f2b3b820adf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 :lol::lol::lol: σε χάκεψε η τεχνολογία. Δεν θυμάμαι να έχω δει τόση χρήση. Και χθες μάλιστα ήμουν εκτός wifi και άντε να έχω 10m σήμερα mobile radio active. Σου προκαλεί κάποιο drain? Ή απλά σαν εικόνα το δείχνει? Έτσι και αλλιώς εγώ βλέπω τα στατιστικά μου μέσω BBS για να βλέπω πιο αναλυτικά τι παίζει Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Αν συνεχίζει το drain και όλα τα αλλα αποτυγχάνουν......reboot!!!! Edited February 18, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Το έβαλα 4g να το δω και φαίνεται να μειώθηκε λίγο.. Αλλά και πριν ξαφνικά ξεκίνησε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 όπως είπε ο Στέφ...κλείσιμο-άνοιγμα μια φορά την βδομάδα και είσαι κομπλέ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Δυστυχώς κάνω πιο συχνά από βδομάδα.. Τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Κανε ένα wipe cashe και dalvic να δεις Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπερα σε ολους σας ...Νεος κατοχος του κινητου αλλα εχω καποιες βασικα ερωτηματα..Εχω την εκδοση MMB29Q και προσπαθω απο το wugfresh να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα οταν παταω την επιλογη οκ για να το ξεκλειδωσει δεν καταφερνει κατι...βασικα εχω μπερδευετει με τα μηνυματα που βγαζει για το usb debbuggin και ειδικα αυτο το βαλε βγαλε ..Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει τα φωτα του? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους σας ...Νεος κατοχος του κινητου αλλα εχω καποιες βασικα ερωτηματα..Εχω την εκδοση MMB29Q και προσπαθω απο το wugfresh να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα οταν παταω την επιλογη οκ για να το ξεκλειδωσει δεν καταφερνει κατι...βασικα εχω μπερδευετει με τα μηνυματα που βγαζει για το usb debbuggin και ειδικα αυτο το βαλε βγαλε ..Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει τα φωτα του? Επισης κατι αλλο ..Πηρα ενα καλωδιο απο usb σε type c απο ενα μαγαζι γτ με την αλχημεια που εκαναν στην huawei μας αναγκαζουν να τρεχουμε να αγοραζουμε εξτρα...Παιζει καποιο ρολο αυτο ? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπερα σε ολους σας ...Νεος κατοχος του κινητου αλλα εχω καποιες βασικα ερωτηματα..Εχω την εκδοση MMB29Q και προσπαθω απο το wugfresh να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα οταν παταω την επιλογη οκ για να το ξεκλειδωσει δεν καταφερνει κατι...βασικα εχω μπερδευετει με τα μηνυματα που βγαζει για το usb debbuggin και ειδικα αυτο το βαλε βγαλε ..Υπαρχει καποιος που μπορει να μου δωσει τα φωτα του? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης κατι αλλο ..Πηρα ενα καλωδιο απο usb σε type c απο ενα μαγαζι γτ με την αλχημεια που εκαναν στην huawei μας αναγκαζουν να τρεχουμε να αγοραζουμε εξτρα...Παιζει καποιο ρολο αυτο ? Καλησπέρα και καλώς ορισες στην παρέα πρώτον θα συμβουλευα να κανείς την διαδικασία με το καλώδιο της συσκευασίας καλού κακού, σιγουρεψου ότι έχεις εγκαταστήσει τους drivers της Google νομίζω ότι το nrt του wug έχει τέτοια επιλογή επίσης απεγκατεστησε παλιότερους drivers αν έχεις , αφού κανείς plug πάτησε πάνω στο εικονίδιο που βγάλει και επέλεξε την επιλογή mtp αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και Παρολαυτά δεν αναγνώριζει την συσκευή δοκίμασε σε διαφορετική θήρα USB στο PC Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπέρα και καλώς ορισες στην παρέα πρώτον θα συμβουλευα να κανείς την διαδικασία με το καλώδιο της συσκευασίας καλού κακού, σιγουρεψου ότι έχεις εγκαταστήσει τους drivers της Google νομίζω ότι το nrt του wug έχει τέτοια επιλογή επίσης απεγκατεστησε παλιότερους drivers αν έχεις , αφού κανείς plug πάτησε πάνω στο εικονίδιο που βγάλει και επέλεξε την επιλογή mtp αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και Παρολαυτά δεν αναγνώριζει την συσκευή δοκίμασε σε διαφορετική θήρα USB στο PC Πως ακριβως να το κανω με το δικο του καλωδιο απο τη στιγμη που εχει και τις δυο ακρες type c?Αν καταλαβα καλα τον αναγνωρισε κανονικα το κινητο και περασε τους drivers γτ οταν τρεχω το toolkit μου το αναγνωριζει κανονικα..Σου ειναι ευκολο να μου γραψεις τα βηματα με pm ?Αν φυσικια δε σου ειναι κοπος ... Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Στη συσκευασία έχει και ένα μικρότερο καλώδιο USB a to c δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σε βοηθήσω επειδή είμαι στην δουλειά αργότερα το βράδυ ΣΒ θέλεις πολύ ευχαρίστως Edited February 26, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts