Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση γιατί σκάλωσα λίγο.

Με wug έκανα unlock bootloader, root custom recovery.

Μετά δοκίμασα PureNexus με την εξής διαδικασία.

1. Advanced wipe dalvik/cache/system/data.

2. Installed PureNexus zip

3. Installed Gapps

4. Reboot και όλα καλά (vendor δεν φλάσαρα γιατί έχει τον τελευταίο).

Μετά αποφάσισα να φλασάρω DU με την ίδια διαδικασία αλλά είχα πολλά κολλήματα όπου έπρεπε να πατήσω μέχρι και 3 φορές το home button για να φύγω από κάποια εφαρμογή.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι λάθος έκανα?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καταρχήν εάν είχες layers στην προηγούμενη Ρομ που ήσουν έπρεπε να τα διαγραψεις είτε μέσω twrp είτε μέσω κάποιου Ρουτ file explorer από εκεί και πέρα από ότι είδα στην κοινότητα της du στο g+ υπάρχουν και άλλοι χρήστες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη Ρομ ,όλος τυχαίος σήμερα την φλασαρα και εγώ και δεν έχω διαπίστωσή το συγκεκριμένο bug ακόμα , σε εμένα δουλεύει μια χαρά
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δεν είχα layers. Έχω PureNexus CMTE έκδοση εγκαταστήσει. Παράξενο ίσως να περιμένω νέο build να ξαναδοκιμάσω.

Η διαδικασία είναι σωστή ειδικά εάν θέλω να περάσω άλλη rom?

Δεν είχα layers. Έχω PureNexus CMTE έκδοση εγκαταστήσει. Παράξενο ίσως να περιμένω νέο build να ξαναδοκιμάσω.

Η διαδικασία είναι σωστή ειδικά εάν θέλω να περάσω άλλη rom?

Η διαδικασία σου ήταν μια χαρά...

Πια gapps φλασαρες στην DU?

giphy.gif

Εγώ τα banks dynamic που πάντα χρησιμοποιώ ποτέ δεν μου δημιούργησαν κανενός είδους πρόβλημα

Τα Banks dynamic είναι μια χαρά...

Δοκίμασε και τα Open Gapps.

http://opengapps.org

giphy.gif

Και εγώ αυτά χρησιμοποιώ συνήθως... Αλλά είπα να ρωτήσω να δω αν εχει βγει τπτ καινούριο.

Google Pixel 6 Pro

Πριν λίγες μέρες πήγα να δοκιμασω τα pico open gapps και την ωρα που τα φλασαρα μου έκανε aboard installation ή twrp τα εσβησα τα ξανά κατέβασα και δεύτερη φορά το ίδιο ε τρίτη δεν είχε έβαλα ξανά τα banks

Πριν λίγες μέρες πήγα να δοκιμασω τα pico open gapps και την ωρα που τα φλασαρα μου έκανε aboard installation ή twrp τα εσβησα τα ξανά κατέβασα και δεύτερη φορά το ίδιο ε τρίτη δεν είχε έβαλα ξανά τα banks

Στέφανε ουδέποτε μου έχουν κάνει το παραμικρό τα Open Gapps, και να σου βγάζει και aboard το installation?

Αγνωστε οι βουλε των gapps... Χαχαχααχ

giphy.gif

Στέφανε ουδέποτε μου έχουν κάνει το παραμικρό τα Open Gapps, και να σου βγάζει και aboard το installation?

Αγνωστε οι βουλε των gapps... Χαχαχααχ

Ε ναι Χάρη δεν θα τα παρακαλαω κιόλας χαχχα

Solo project και banks βάζω εγώ

Τα solo είναι του sdroind της aosip Μήτσο;

Banks Gapps φλάσαρα - όχι τα dynamic

Ίσως δοκιμάσω και opengapps

Νομίζα ότι όλα του banks τα arm 64 είναι dynamic

Ερώτηση γιατί σκάλωσα λίγο.

Με wug έκανα unlock bootloader, root custom recovery.

Μετά δοκίμασα PureNexus με την εξής διαδικασία.

1. Advanced wipe dalvik/cache/system/data.

2. Installed PureNexus zip

3. Installed Gapps

4. Reboot και όλα καλά (vendor δεν φλάσαρα γιατί έχει τον τελευταίο).

Μετά αποφάσισα να φλασάρω DU με την ίδια διαδικασία αλλά είχα πολλά κολλήματα όπου έπρεπε να πατήσω μέχρι και 3 φορές το home button για να φύγω από κάποια εφαρμογή.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι λάθος έκανα?

Διάβασε το πρώτο post στην σελίδα της du στο google+ και θα καταλάβεις τι παίζει με την nav bar. Εγώ έχω άλλο θέμα με τη du. Μένει συνέχεια ανοιχτό το wifi. Ενώ έχω κλειστή την ειδοποίηση δικτύου και και ποτέ ανοιχτό κατά την αναστολή. Ξέρεις κανείς τι παίζει; Και πρέπει να έγινε από εχθές που πέρασα elemental kernel.

Edited by GeorgeX21

Διάβασε το πρώτο post στην σελίδα της du στο google+ και θα καταλάβεις τι παίζει με την nav bar. Εγώ έχω άλλο θέμα με τη du. Μένει συνέχεια ανοιχτό το wifi. Ενώ έχω κλειστή την ειδοποίηση δικτύου και και ποτέ ανοιχτό κατά την αναστολή. Ξέρεις κανείς τι παίζει; Και πρέπει να έγινε από εχθές που πέρασα elemental kernel.

Δυστυχώς δεν το βρήκα αυτό που λες.

Το μόνο που φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να δημιουργεί το πρόβλημα είναι τα layers αλλά η PureNexus που είχα πριν ήταν με theme engine.

Ε ναι Χάρη δεν θα τα παρακαλαω κιόλας χαχχα

Τα solo είναι του sdroind της aosip Μήτσο;

Νομίζα ότι όλα του banks τα arm 64 είναι dynamic

Ναι Στέφανε από aosip!

Δημήτρης

Φαντάζομαι έχεις κάνει την διαδικασία που απαιτείται όταν μένει το WiFi πάντα ανοιχτό ;

Δυστυχώς δεν το βρήκα αυτό που λες.

Το μόνο που φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να δημιουργεί το πρόβλημα είναι τα layers αλλά η PureNexus που είχα πριν ήταν με theme engine.

Για την smart bar της du θέλει γρήγορο κλικ για να πιάσει το κουμπί επειδή υποστηρίζει και long press. Είναι και σε αρχικό στάδιο.

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φαντάζομαι έχεις κάνει την διαδικασία που απαιτείται όταν μένει το WiFi πάντα ανοιχτό ;

Πια διαδικασία;

Επειδή δεν έχω καταλάβει καλά τι παίζει με τα layers και την αλλαγή ρομ, υπάρχει κάποιο λινκ για να διαβάσω;

Τίποτα απλά πριν το back up ή το πέρασμα καινούργιας ρομ πρέπει να διαγράφεις τα layer και επειδή με το uninstall από το layers manager δεν γίνεται δουλειά καθώς αφήνει κατάλοιπα πρέπει να σβηνεις τον φάκελο overlays του vendor είτε μέσω twrp είτε μέσω κάποιου Ρουτ explorer

@GeorgeX21 κλείνεις το WiFi always scanning και γυρνας την μπάντα από αυτόματο σε 2.4 για αρχή

Εγώ παίδες έβαλα PureNexus πάλι με elementalx και θα πω εντυπώσεις. Την CMTE έκδοση. Όλα μία χαρά δείχνουν σε πρώτη φάση.

Google Pixel 6 Pro

Είναι μια χαρά η pure Κώστα αν και δεν την εχω βαλει ποτέ στο 6p την φοραω αυτή την στιγμή με elementalx στο 5x

Θέλω να βάλω 2 διαφορετικά layers. Κατέβασα ένα για να αλλάξει τη navigation bar και ένα για τα υπόλοιπα. Μπορώ να το κάνω;
:D

Ναι μπορείς το ίδιο έχω κάνει και εγώ προσοχή όμως επειδή η nav bar είναι framework φρόντισε στο άλλο θέμα που κατεβάσεις για την γενική εμφάνιση του κινητού να μην επιλέξεις παραπάνω από 3 frameworks επειδή μπορείς να επιλέξεις μέχρι 4 από εκεί και πάνω έχει bootloop

Μου έκανε κάτι τρέλα ή cm13 και γύρισα προς το παρόν στη stock. Αν βάλω κάποια από αυτές που προτεινετε θα έχω απενεργοποιημένο το encryption;