Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε όλες τις Ρομ έχει να κάνει αυτό ακόμα και με στοκ που είμαι τώρα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θυμάται κανένας πως λέγεται το module στο xposed για να αλλάξω την status bar? Αλλαγή εικονιδιων δηλ, υπήρχαν έτοιμα αλλά δεν θυμάμαι

Το βρήκα τελικά, λέγεται flat style

Δημήτρης

Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση για επιβεβαίωση. Επειδή έχω βολευτεί με την cataclysm, αν φλασαρω μόνο το vendor του Φεβρουαρίου, θα είναι Οκ; Ή θα τα κάνω μαντάρα;

Από ότι έχω δει μια χαρά δουλεύει και με το update του Φεβρουαρίου

Δλδ για να καταλάβω και εγώ λίγο. Αφού μιλάμε για security update μεταξύ MM29P και MM29Q και δεν υπάρχουν αλλαγές στο σύστημα, για να πούμε ότι έχουμε την MM29Q ουσιαστικά θέλουμε το vendor και το boot?(boot εαν θέλεις να έχεις τον τελευταίο κέρνελ)

Καθυστερήσεις ναι. Σε WhatsApp, Viber, messenger κυρίως σε WiFi.

Δοκίμασε να βγάλεις τις εφαρμογές από το doze...

Google Pixel 9 Pro XL

Δλδ για να καταλάβω και εγώ λίγο. Αφού μιλάμε για security update μεταξύ MM29P και MM29Q και δεν υπάρχουν αλλαγές στο σύστημα, για να πούμε ότι έχουμε την MM29Q ουσιαστικά θέλουμε το vendor και το boot?(boot εαν θέλεις να έχεις τον τελευταίο κέρνελ)

Δοκίμασε να βγάλεις τις εφαρμογές από το doze...

Έτσι ακριβώς είναι Κώστα αν είσαι με στοκ τώρα αν είσαι με custom και θέλεις να βάλεις την τελευταία έκδοση που έχει το security update του Φεβρουαρίου φτάνει μόνο ο vendor

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037

Καλησπέρα παιδιά

Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037

Ωραίος οδηγός. Εγώ κάνω από προηγούμενα κινητά αυτά που λες από οδηγό του v7 και γενικότερες γνώσεις μου. Ωστόσο στα disable services θέλει πολύ μεγαλύτερη προσοχή. Μερικά από τα services που έχεις μέσα είναι πιθανό, μετά από Disable να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα και να "τρελαθούν" στα alarm και wakelocks. Εγώ θεωρώ, και η εμπειρία μου αυτό έχει δείξει ότι από services κλείνεις μόνο τα wearbles/fitness εαν δεν τα χρησιμοποιείς ή και κανένα. Αλλά αφού χρησιμοποιείς Amplify, ρυθμίζεις από εκεί τα wakelocks/alarms που σχετίζονται με τα services που δεν θες και είτε τα επιτρέπεις μία φορά την ημέρα(86400 sec) ή σε maximum 99999999 sec. Πολύ πιο safe από αυτή την άποψη. Γενικότερα όμως ότι υπάρχουν άπειρα πράγματα στο κινητό μας που τρέχουν και δεν τα χρησιμοποιούμε καν, δυστυχώς συμβαίνει.

Google Pixel 9 Pro XL

Ωραίος οδηγός. Εγώ κάνω από προηγούμενα κινητά αυτά που λες από οδηγό του v7 και γενικότερες γνώσεις μου. Ωστόσο στα disable services θέλει πολύ μεγαλύτερη προσοχή. Μερικά από τα services που έχεις μέσα είναι πιθανό, μετά από Disable να έχουν αντίθετο αποτέλεσμα και να "τρελαθούν" στα alarm και wakelocks. Εγώ θεωρώ, και η εμπειρία μου αυτό έχει δείξει ότι από services κλείνεις μόνο τα wearbles/fitness εαν δεν τα χρησιμοποιείς ή και κανένα. Αλλά αφού χρησιμοποιείς Amplify, ρυθμίζεις από εκεί τα wakelocks/alarms που σχετίζονται με τα services που δεν θες και είτε τα επιτρέπεις μία φορά την ημέρα(86400 sec) ή σε maximum 99999999 sec. Πολύ πιο safe από αυτή την άποψη. Γενικότερα όμως ότι υπάρχουν άπειρα πράγματα στο κινητό μας που τρέχουν και δεν τα χρησιμοποιούμε καν, δυστυχώς συμβαίνει.

Σωστός, και μάλιστα αναφέρω κάπου στον οδηγό ότι αν απενεργοποιηθούν λανθασμένα κάποια πράγματα έχει αντίθετα αποτελέσματα, γι' αυτό θέλει σωστές κινήσεις. Το amplify είναι πολύ καλή λύση, αλλά είναι πάντα καλύτερο αν κάνεις κάτι που δεν χρησιμοποιείς πλήρως ανενεργό.

Έπρεπε να την φλασαρεις για να το δεις; Μια ματιά αν εριχνες στο op της Ρομ θα έβλεπες ότι είναι μιά debloated stock rom Edited by Stef08

Έπρεπε να την φλασαρεις για να το δεις; Μια ματιά αν εριχνες στο op της Ρομ θα έβλεπες ότι είναι μιά debloated stok rom

Με πρόλαβες Στέφανε! Μπορείς να βάλεις το μοντακι της cataclysm. Αλλά θέλει διάβασμα για ποια Ρομ περνάς. Μη φλασαρετε χωρίς να διαβάζετε

Δημήτρης

Έχω περάσει την xtra smooth με το cataclysm mod και βλέπω να μένω έτσι. Δεν ξέρω γιατί αλλά οι aosp εμένα προσωπικά δεν μου πάνε. Έβαλα και elementalx με profile powersave και είμαι κομπλέ προς το παρόν. Αν είχε και cm θέματα θα ήταν τέλεια αλλά εντάξει δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!

Η xtrasmooth δεν έχει τίποτα σε φάση battery % και custom tiles? Είναι τα μόνα που θέλω έτσι και αλλώς!

Google Pixel 9 Pro XL

Η xtrasmooth δεν έχει τίποτα σε φάση battery % και custom tiles? Είναι τα μόνα που θέλω έτσι και αλλώς!

Πρέπει να φλασαρεις από πάνω cataclysmmod και βγαίνουν επιπλέον ρυθμίσεις, για αυτά που ζητάς. Βασικά είναι οι ρυθμίσεις που έχει και η cataclysm rom. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται με systemless root, καθώς αν διαβάσεις από την αρχή το τοπικ στο XDA, κάπου κάτι ρωτάει ο stef08 σχετικά με αυτό και του απαντάνε. Εγώ φλασαρα πάντως από πάνω το cataclysmmod μόνο και όλα κυλανε καλά.

Αν θέλεις μόνο ποσοστό μπαταρίας και custom tiles γιατί δεν ενεργοποιεις το system ui tuner στην στοκ Ρομ Κώστα;

Έχετε δίκαιο σε αυτό. Λάθος μου. Θα βάλω το mod της cataclysm.

Πάντα προτού να φλασαρεις Ρομ αφιέρωσε δύο λεπτά να διαβάσεις τουλάχιστον την πρώτη σελίδα εκεί υπάρχουν όλα τα στοιχεία συμπεριλαμβανομένων και τυχών bug της Ρομ θα σε σώσει από άσκοπα φλασαρισματα

Αν θέλεις μόνο ποσοστό μπαταρίας και custom tiles γιατί δεν ενεργοποιεις το system ui tuner στην στοκ Ρομ Κώστα;

Δεν έχει network mode στα tiles και ούτε έχει μόνο %(π.χ. να λέει 70% ευδιάκριτο και μεγάλο) αυτό που λες. Άρα δεν μου κάνει. Ούτε μέσω της εφαρμογής Custom Tile δουλεύει αυτό. Άρα θέλω mod.

Θα ξαναδοκιμάσω purenexus μου φαίνεται!

Google Pixel 9 Pro XL

Πάντα προτού να φλασαρεις Ρομ αφιέρωσε δύο λεπτά να διαβάσεις τουλάχιστον την πρώτη σελίδα εκεί υπάρχουν όλα τα στοιχεία συμπεριλαμβανομένων και τυχών bug της Ρομ θα σε σώσει από άσκοπα φλασαρισματα

Πάντα το κάνω αυτό. Απλά δεν έδωσα πολύ σημασία. Anyway, δεν έγινε και τίποτα κακό..

:D

Ρε παίδες nexus έχετε, φλασαρετε να γουστάρετε, σιγά μην κάτσουμε στοκ τελείως.

Φλασαρετε γιατί χανομαστε!!!!! :D

με την cataclysm εχουμε κανενα νεο; :p

Μπα τίποτα ακόμα αλλά εντάξει τόσες Ρομ υπάρχουν βρε παιδιά δοκιμαστε και καμία άλλη

Έχει κάποια πράγματα που με βολεύουν πολύ στην cata δυστυχώς! Δοκίμασα 3-4 ακόμα αλλά ήταν διαφορετικές

Ότι είχε ή cata που εδώ που τα λέμε δεν είχε και πολλά μπορείς να τα βρείς με το xposed και να είσαι σε stock rom

Τόσες ρομ υπάρχουν αλλά δεν θέλω να μπλέξω με πολύ customization. Για τα γούστα μου είναι περιττό. Για μένα μόνο 3 πράγματα είναι απαραίτητα. Custom tiles για να έχεις Network mode tile και Auto brightness tile, only text % battery, άντε και ένα center clock. Και τρίτο και βασικό inverted UI. Το τελευταίο έχουμε out-of-the-box τα layers οπότε είναι κοινό παντού. Το άλλα ίσως γίνονται και με gravity box δεν θυμάμαι, απλά τα προτιμώ built-in στην ρομ.

Google Pixel 9 Pro XL