Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τίποτα Μήτσο διάβαζα για το χθεσινο update σήμερα είδα ότι έβγαλε καινούργιο που διόρθωσε και το πρόβλημα του synapse
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια στην συζήτηση για τους devs εχω να πω οτι ο Beans Town 106 της Pure Nexus ειναι ο πιο interactive και δραστήριος που εχω συναντησει ποτε σε thread του Xda.. Εξαιρετική Ρομ με πολυ καλη μπαταρία και παραμετροποιηση με CyanogenMod Theme Engine
LeonDk410

Είναι πραγματικά πολύ καλος ο beans πιστεύω πάντως ότι οι devs στο g+ έχουν πιο άμεση επαφή με τους χρήστες

Είναι πραγματικά πολύ καλος ο beans πιστεύω πάντως ότι οι devs στο g+ έχουν πιο άμεση επαφή με τους χρήστες

Ειναι λογικο,XDA μπαινει η σαρα κ η μαρα μεσα. Σημερα που ρωτησα κατι στο , g+ απαντησαν αμεσως. Σε λιγο καιρο πιστευω εκει θα βρισκονται ολοι. Ασε που ξεχνας τα αγγλικα σου στο XDA χαχα

Δημήτρης

Ειναι λογικο,XDA μπαινει η σαρα κ η μαρα μεσα. Σημερα που ρωτησα κατι στο , g+ απαντησαν αμεσως. Σε λιγο καιρο πιστευω εκει θα βρισκονται ολοι. Ασε που ξεχνας τα αγγλικα σου στο XDA χαχα

Ναι Μήτσο νομίζω και οι ίδιοι οι dev δεν το πολυγουσταρουν το xda πλέον πολλά (μεγάλα)ονόματα έχουν φύγει

H XtraSmooth που λέγατε καμια 2-3 σελίδες πίσω είναι αυτή? http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/development/rom-xtrafactory-odex-xtreme-battery-love-t3280511

Google Pixel 6 Pro

Όσοι έχουμε μείνει με Cataclysm υπάρχει τρόπος να περάσουμε το security patch του Φεβρουαρίου? Αλλιώς αν είναι να φλασαρω άλλη ρομ ποια προτεινετε? Να πω πως θέλω κάτι σταθερό με καλή μπαταρία μιας και δεν καίγομαι να φλασαρω κάθε εβδομάδα!

Μπορείς να φλασαρεις τα factory images του Φεβρουαρίου και να περάσεις το mod της cataclysm από επάνω εναλλακτικά μπορείς να βάλεις την xtrafactory επίσης μπορείς να βάλεις μέσω twrp το flashable vendor του Φεβρουαρίου μπορείς να το βρείς στο xda στο op της pure rom Edited by Stef08

Μπορείς να φλασαρεις τα factory images του Φεβρουαρίου και να περάσεις το mod της cataclysm από επάνω εναλλακτικά μπορείς να βάλεις την xtrafactory επίσης μπορείς να βάλεις μέσω twrp το flashable vendor του Φεβρουαρίου μπορείς να το βρείς στο xda στο op της pure rom

Βρήκα το vendor που λες του Φεβρουαρίου. Αφού το φλασαρω, ξανά περνάω από πάνω την Cataclysm, η κάνω επανεκκίνηση κατευθείαν?

Τίποτα μόνο τον vendor φλασαρεις και reboot,έχε υπόψιν αν έχεις layers εγκατεστημένα θα τα διαγράψει Edited by Stef08

Τίποτα μόνο τον vendor φλασαρεις και reboot,έχε υπόψιν αν έχεις layers εγκατεστημένα θα τα διαγράψει

Έχω! Ξέχασα πως είχα. Οπότε - για να μην το αναφέρεις - δεν θέλουν σβησιμο τα layers πριν φλασαρω τον vendor, απλά θα τα ξαναεγκαταστησω μετά! Ευτυχώς που ασχολείσαι και εσύ πολύ stef και βοηθάς, γιατί εγώ προσωπικά, θα είχα χάσει την μπάλα

Το φλασαρισμα του vendor είναι και ένας εναλλακτικός τρόπος για να σβηνεις τα layers αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την απεγκατασταση τους ,όλοι εδώ για να βοηθουμε ο ένας τον άλλον ήμαστε :)

Βγήκε καινούργια twrp για το 6p

Edited by Stef08

Πέρασα την tipsy rom και επειδή έχω το τηλέφωνο πάντα συνδεδεμένο με ένα pebble, μου βγάζει μετά από 1 λεπτό "unfortunately, Bluetooth share has stopped" και χάνεται η σύνδεση. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης ρομ..

Πέρασα την tipsy rom και επειδή έχω το τηλέφωνο πάντα συνδεδεμένο με ένα pebble, μου βγάζει μετά από 1 λεπτό "unfortunately, Bluetooth share has stopped" και χάνεται η σύνδεση. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης ρομ..

Αν δεν το είχες και πριν την TipsyOS το πρόβλημα τότε λογικά ειναι θέμα της συγκεκριμενης Rom... γιατί δεν μπαίνεις στο Google+ στην κοινότητα της Tipsy να το αναφέρεις να δεις τι θα σου πουν, απαντάνε σχεδόν άμεσα .

Edited by ampelift
giphy.gif

Το συγκεκριμένο πρόβλημα με το Bluetooth έχω δει να το αναφέρουν και σε άλλες Ρομ σε κάθε περίπτωση ρώτησε στο g+ ταγκαρε και τον dev του angler και θα απαντήσει ,πάντως την tipsy την είχα βάλει όταν ακόμα ήταν alpha build και ήταν σταθεροτατη αλλά Bluetooth δεν είχα χρησιμοποιήσει ή αλήθεια είναι

Πάντως παιδιά έχοντας περάσει και από dirty unicorns είμαι σχεδόν σίγουρος πως η tipsy είναι αρκετά πιο γρήγορη σε άνοιγμα εφαρμογών, με τις ίδιες ρυθμίσεις animation. Ίσως την du την επιβραδυνουν λίγο όταν έχεις theme? Δεν δοκίμασα τίποτα περίεργες εφαρμογές. Τα απλά WhatsApp, Viber, Instagram και όλα αυτά.

Δες και το δίδυμο αδερφακη της την Tesla που επίσης είναι πολύ καλή Ρομ ίσως και να μην σου κάνει και το πρόβλημα με το Bluetooth , και οι δύο αυτές Ρομ προέρχονται από μια από τις καλύτερες Ρομ για εμένα την validus ή Tesla στην ουσία είναι η validus χωρίς cmte αλλά με layers και ή tipsy είναι η Ρομ που έκανε τις δοκιμές του ο dev της validus δεν ήταν να κυκλοφορήσει αλλά κάποιος βρήκε τη Ρομ στο github και τη έβγαλε προς τα έξω ....αυτά απλώς εγκυκλοπαιδικά :) Edited by Stef08

Επειδή χρησιμοποιώ και γω pebble, δεν έχω συναντήσει πρόβλημα στις παρακάτω ρομ: στοκ, purenexus, screwd, aosip, du, xtra. Αυτές θυμάμαι τώρα
Δημήτρης

Ρε σεις έβαλα και τεσλα και έχω θέμα με τα push notifications. Κάτι παρόμοιο είδα και με dirty unicorn. Με cataclysm όλα δούλευαν ρολόι.

Θέμα με το Bluetooth είχε μόνο η tipsy.

Όταν λες θέμα; Αν μιλάς για καθυστερήσεις το έχω δει σε όλες τις Ρομ ακόμα και στην στοκ που είμαι τώρα

Θυμάται κανένας πως λέγεται το module στο xposed για να αλλάξω την status bar? Αλλαγή εικονιδιων δηλ, υπήρχαν έτοιμα αλλά δεν θυμάμαι
Δημήτρης

Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση για επιβεβαίωση. Επειδή έχω βολευτεί με την cataclysm, αν φλασαρω μόνο το vendor του Φεβρουαρίου, θα είναι Οκ; Ή θα τα κάνω μαντάρα;
:D

Από ότι έχω δει μια χαρά δουλεύει και με το update του Φεβρουαρίου

Όταν λες θέμα; Αν μιλάς για καθυστερήσεις το έχω δει σε όλες τις Ρομ ακόμα και στην στοκ που είμαι τώρα

Καθυστερήσεις ναι. Σε WhatsApp, Viber, messenger κυρίως σε WiFi.