prioxxx Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δοκίμασα και γω να περάσω dirty unicorns στο 5χ μου αλλά δεν μου έβγαζε τις επαφές και σε μένα. Από τις κατεβάσετε και δουλεύουν σωστά; Δες πιο πανω τι εγραψα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Δες πιο πανω τι εγραψα Το είδα. Απλά λέω μήπως δεν το κατεβάζω από το σωστό μέρος. Θα ξαναδοκιμασω μιας και επέστρεψα στην cataclysm. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πάντως παιδιά δίνετε γύρω στα 10 λεπτά καιρό μέχρι να συγχρονιστούν οι επαφές καμία φορα αργεί αλλά το κάνει Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Πάντως παιδιά δίνετε γύρω στα 10 λεπτά καιρό μέχρι να συγχρονιστούν οι επαφές καμία φορα αργεί αλλά το κάνει Σε αυτο εχεις δικιο Στεφανε,βεβαια εγω φλασαρα στη δουλεια και επρεπε κατι να κανω γρηγορα :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εχει γίνει ******* το XDA... Μας τελείωσε η Cataclysm ? Βαρέθηκα μς όλους τους κομπλεξικούς που έχουν μαζευτεί εκει μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Έχω δοκιμάσει αρκετές ρομ αυτές τις μέρες θα πρότεινα εκτός xda να δείτε τις tipsy Tesla και twisted πολύ σταθερές και χωρίς bug σε αυτά που τουλάχιστον εγώ δουλεύω @ampelift υπάρχουν και για το 6 αυτές Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Με έχει βολεψει ρε γμτ η cata! :p Τι θα κάνω τώρα Χριστέ μου; Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Υπάρχουν ρομ περίπου στο πνεύμα της cata ρίξε μια μάτια στην xtrasmooth νομίζω ότι θα σου αρέσει αφού ήσουν φαν της cata Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ναι το επιβεβαιώνω και εγω για την xtrasmooth ,απ το καλοκαίρι την δοκίμαζo ,ηταν η πρώτη που έδωσε MM σε αρχικά στάδια και χωρις ιδιαίτερα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Και εγώ είχα βολευτεί με Cata και τώρα πρέπει να ξανα ψάξω να βρω κάτι ανάλογο. Ειδικά για μένα που θέλω να μείνω όσο στοκ γίνεται. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ευχαριστώ παιδιά! Δε νομίζω βέβαια ότι θα το παρατήσει έτσι, είναι μεγάλο τρυπακι και δεν το αφήνεις εύκολα πιστεύω, όπως όλα τα χόμπι βέβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ευχαριστώ παιδιά! Δε νομίζω βέβαια ότι θα το παρατήσει έτσι, είναι μεγάλο τρυπακι και δεν το αφήνεις εύκολα πιστεύω, όπως όλα τα χόμπι βέβαια! Μακάρι αλά δύσκολο το βλεπω... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160129/9a02d1e4a4ed6fd95f09f5efeaafedbe.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θα μπορούσε να πάει στο google+ όπως και οι άλλοι. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μάλιστα... Κατάλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Πάντως από ότι έγραψε ο dev της du στο g+ το xda τον κάλεσε να δείξει τον κώδικα που αποδείκνυε ότι ή ρομ του είναι original και αυτός αρνήθηκε ,έτσι του μετέφεραν το νήμα από το original Android στο Android development και αυτός το έκλεισε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Η διαφορά είναι ότι ο dev της DU συνεχίζει απλά όχι στο xda. Εδώ ο atlantis σταματάει γενικότερα όπως λέει. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Κώστα ο dev της du εξηγεί τι έγινε με τον Atlantis δεν μιλούσε για τον εαυτό του ή du έχει φύγει εδώ και καιρό από το xda για άλλους λόγους ,επί τη ευκαιρία να πούμε ότι από εχθες ή du έγινε open source που σημαίνει ότι θα δούμε στο μέλλον και σε άλλες ρομ τις πατέντες της όπως fling και pulse Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να γινει καποια ρυθμιση για να εχω ρυθμιση 4g (ειμαι σε δυκτιο cyta) η απλα αν το δυκτιο εειναι 4G to κινητο το λαμβανει απο μονο του Και οσο αφορα την καμερα αν υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που χρειαζοντε καποιο ψαξιμο η υπαρχει καποιο manual για τις διαβασω Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Φιλε douka σε λαθος νημα εισαι για να ρωτας για τοP8 Lite - http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=417714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Κώστα ο dev της du εξηγεί τι έγινε με τον Atlantis δεν μιλούσε για τον εαυτό του ή du έχει φύγει εδώ και καιρό από το xda για άλλους λόγους ,επί τη ευκαιρία να πούμε ότι από εχθες ή du έγινε open source που σημαίνει ότι θα δούμε στο μέλλον και σε άλλες ρομ τις πατέντες της όπως fling και pulse Νόμιζα ότι έλεγες ότι έγινε το ίδιο και στη DU. Για μένα είτε έτσι είτε αλλιώς αν θέλω κάτι να το συνεχίσω το κάνω. Ξενέρωσα με το xda? Το κάνω στο G+, το κάνω σε άλλα site. Εγώ αυτά στους περισσότερους dev τα βλέπω και λίγο σαν αφορμή ότι κουράστηκα. Μπορεί εδώ να μην ισχύει αλλά αν δούμε στο xda είναι γεμάτο από καλούς μεν, ευαίσθητους δε dev που πάντα μία αφορμή ψάχνουν. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Επειδή με τρώει ο πωπός μου. Η cm13 παίζει με το δακτυλικό αποτύπωμα? Αν είναι να ξεκινήσω το flash το βράδυ. Τώρα είμαι με rooted stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Επειδή με τρώει ο πωπός μου. Η cm13 παίζει με το δακτυλικό αποτύπωμα? Αν είναι να ξεκινήσω το flash το βράδυ. Τώρα είμαι με rooted stock. Αν σε ενδιαφέρουν τα cm themes καλύτερα βάλε την pure NEXUS ,έβγαλε update με υποστήρηξη σε cmte . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Αν σε ενδιαφέρουν τα cm themes καλύτερα βάλε την pure NEXUS ,έβγαλε update με υποστήρηξη σε cmte . Δε με ενδιαφέρουν τόσο τα θέματα αλλά το customization. Γενικά να μπορώ να αλλάξω πράγματα. Έβαλα το xposed αλλά ξενέρωσα που δεν μπορούσα να τροποποιησω τον gel. Οπότε το έβγαλα. Αυταααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 30, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Δε με ενδιαφέρουν τόσο τα θέματα αλλά το customization. Γενικά να μπορώ να αλλάξω πράγματα. Έβαλα το xposed αλλά ξενέρωσα που δεν μπορούσα να τροποποιησω τον gel. Οπότε το έβγαλα. Αυταααα GEL = Google Now Launcher? Θα αλλάξεις ρομ για τον launcher? Nova και μόνο nova κατά την άποψη μου. Και άμα θες τον κάνεις ίδιο με τον gel. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 GEL = Google Now Launcher? Θα αλλάξεις ρομ για τον launcher? Nova και μόνο nova κατά την άποψη μου. Και άμα θες τον κάνεις ίδιο με τον gel. Τρέχω apex. Είπα να βάλω xposed και να τροποποιησω τον gel μαζί με τη rom. Αφού είδα πως έχει θεματάκια ακόμη το xposed είπα να εκμεταλλευτώ πλήρως το nexus αλλάζοντας rom. Απλά τα πράγματα. Δεν είναι θέμα ο launcher. Είναι side effect. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts