Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μετά από αυτό κανονικά download αυτό που θέλω και εγκατάσταση? Γενικότερα αυτό πρέπει να κάνω κάθε φορά? Πολύ μπερδεψοδουλεια τελικά τα layers ειδικά αν μπλέξεις σε bootloop απ ότι διάβασα

Ο τρόπος που πρότεινα είναι για να αποφυγεις τις κακοτοπιες , και ο τρόπος που σου πρότεινε ο Κώστας είναι λιγότερο μπελαλιδικος , εγώ στην προηγούμενη ρομ που ήμουν πχ ο layer manager δεν μου έκανε απεγκατασταση τα layers όπως και να έχει κανείς οποία σε βολευει

Edited by Stef08
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πρέπει να κάνεις limit 2 συγκεκριμένα wakelocks.

*job*/com.facebook.orca/com.facebook.bugreporter.scheduler.LollipopService

*job*/com.facebook.katana/com.facebook.bugreporter.scheduler.LollipopService

τα οποία τρέχουν ασταμάτητα.

Αν γουγλάρεις θα δεις ότι έχει γεμίσει με θέματα παντού σχετικά με το νέο αυτό wakelock του bugreporter.

Μάλιστα εγώ δοκίμασα ανά απενργοποιησω γενικά τα services που έχουν να κάνουν με bug report αλλά μετά δεν λειτουργούσαν οι εφαρμογές και είχαν FCs.

Είμαι ο μόνος που δεν έχω θέμα με τα layers ρε παιδιά?? Τώρα με domination layer theme και όλα δουλεύουν τέλεια. Και inverted.

Ευχαριστώ Κώστα θα το δοκιμάσω!

Βαλε το νέο BBS και τα βλέπεις όλα αναλυτικά. Εμένα από 70% πήγαν στο 5% ήδη χωρίς να μηδένισω τα στατιστικά. Αρα τα έκοψα. Σε νέα φόρτιση δεν θα έχω καθόλου οπότε μια χαρά. Απαράδεκτη γενικότερα σε αυτό το κομμάτι η FB και με τις 2 εφαρμογές.

Google Pixel 9 Pro XL

Πάντως @djkostas από το πρωί το παρακολουθώ δεν έχω δει κάτι για αυτά τα δύο https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160115/e80dee59d5af9265ed428be08b8318fc.jpg

Τα πρώτα 2 είναι Στεφανε. Δεν τα χρειάζεσαι και άμα σκαλωσουν όπως γίνεται σε μερικούς είναι τρελό drain! Σκέψου ότι σε μισή μέρα ήδη αυτά έχουν 15 λεπτά wakelocks. Τεράστιο νούμερο. Πόσο μάλλον αν γίνει παραπάνω.

Google Pixel 9 Pro XL

Ναι απλά λέω ότι και πριν τα updates εμένα εκεί έπαιζαν δύο τρία λεπτά πάνω ή κάτω σε wakelocks απλά σκέφτομαι επειδή εχω γραφτεί και beta tester είμαι κάνα δύο εκδόσεις μπροστά Edited by Stef08

Ξαφνικά ξεκίνησαν και σε μένα και είχαν 4 ώρες awake σε 12 ώρες πχ. Ορίστε το screenshot για να καταλάβετε.. Στο τέλος φαίνεται πως είναι απενεργοποιημένα :p

http://i.imgur.com/6LSzuxE.jpg

Ξαφνικά ξεκίνησαν και σε μένα και είχαν 4 ώρες awake σε 12 ώρες πχ. Ορίστε το screenshot για να καταλάβετε.. Στο τέλος φαίνεται πως είναι απενεργοποιημένα :p

http://i.imgur.com/6LSzuxE.jpg

Τι δείκτης dow jones ειναι αυτος ?:lol:

giphy.gif

Το fb και messenger ακόμα να βγάλουν update για το πρόβλημα με το awake; Βλέπω τελευταία έκδοση στις 11/01. Το συγκεκριμένο αφορά μόνο την MM;

Εγω τα πεταξα γιατί το πρόβλημα είχε γίνει έντονο

Έβαλα παλιότερη έκδοση και είναι οκ αν θες να δοκιμάσεις.. Στο xda το βρήκα

Μπαίνω από browser και μου φαίνεται δεν θα ξανά βάλω την εφαρμογή

Εγώ με amplify το έλυσα το θέμα. Τα έχω μπλοκάρει σε άπειρο χρόνο και δεν έχει drain. Τώρα μου κάνει κάτι κουλά το instagram όπου τα alarms του δείχνουν ότι κάτι γίνεται με το facebook και το instagram. Τα έκανα Limit και βλέπω. Γενικότερα πάντως τις τελευταίες ημέρες βλέπω ένα drain στο κινητό. Θα το παρατηρήσω.

Google Pixel 9 Pro XL

Όσοι έχετε αλλάξει τα χρώματα της οθόνης, τι τιμές έχετε βάλει; Μου φαινόταν λίγο κίτρινη και έχω χαμηλώσει πολύ το κόκκινο

R 200

G 235

B 256

Αν τρέχεις elemental x έχει στο ap του κάποια έτοιμα προφίλ το cold white χρησιμοποιώ εγώ

Έχοντας περάσει από πολλές Ρομ και set up πάντα γύριζω στην αγαπημένη μου , με διαφορά ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Ρομ για την συσκευή μας αυτή την στιγμή κατά την γνώμη μου https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/985eb6fd281bcb2c6f1c3ff46d3b3578.jpg

Έχοντας περάσει από πολλές Ρομ και set up πάντα γύριζω στην αγαπημένη μου , με διαφορά ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε Ρομ για την συσκευή μας αυτή την στιγμή κατά την γνώμη μου

Τι μπαταρία σου δίνει αυτή η ρομ stef? Μπορείς να δικαιολογήσεις με λίγες λεπτομέρειες την άποψη σου? Δηλαδή, τι καλύτερο έχει από ανταγωνιστικες ρομ κατά την άποψη σου?

Καταρχήν οι dev της du γνωρίζουν από κώδικα , δεν παίρνουν στοιχεία από εδώ και από εκεί να τα μαγειρεύουν να τα πετάνε μες την Ρομ και να στην πασαρουν ,ότι build βγάζουν είναι stable , έχουν tweaks δικά τους πατέντες όπως το flig το pulse και ή smart nav bar , δικό τους κερνελ τον unicornblood που για μένα είναι μέσα στους 3 καλύτερους αυτή τη στιγμή ,όσο για μπαταρία με τον δικό τους κερνελ χωρίς πείραγμα 5:30 ώρες άνετα !

Από ότι βλέπω υπάρχουν μόνο τα test builds, σωστά; gapps ποια ενδείκνυνται; Γιατί από το G+ δε βγάζω εύκολα άκρη. Μάλλον τα bank..;

Ναι Νίκο μόνο test builds και μόνο g+ από gapps banks dynamic σε μένα παίζουν τέλεια

.. να πας στην εφαρμογή του su ρυθμίσεις κανείς scroll down κάποια στιγμή θα δεις που γράφει με αχνά γράμματα να γίνει ο su εφαρμογή συστήματος, αν είσαι με το system root θα γράφει ο su είναι ήδη εφαρμογή συστήματος αν είσαι systemless θα γράφει not currently available in systemless rootfde55a62b28e65604f60aebc10e38078.jpg

Όπως εδώ

Στεφανε, τελικά systemless είμαι..:p

όπως το screenshot , που έχεις βάλει..:)

Τελειώσα και το setup και τώρα απολαμβάνω :):happy: