Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Huawei Nexus 6P

djkostas20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τοτε Κώστα νομίζω θα έπρεπε να βάλεις τη στοκ πάλι και να φλασαρεις την cataclysm από πάνω θα είναι ιδανικό για εσένα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μμμμμμ θα το κοιτάξω και αυτό... Τώρα που έχουμε νεξους όλα αυτά είναι πανεύκολα

Google Pixel 9 Pro XL

Τοτε Κώστα νομίζω θα έπρεπε να βάλεις τη στοκ πάλι και να φλασαρεις την cataclysm από πάνω θα είναι ιδανικό για εσένα

Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δεν ξέρω αν το είδες ή αν το ξέρεις. Άμα έχεις στοκ απλά περνάς από πάνω ένα mod/update που είναι 35MB μόνο? Μόνο αυτό? Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση πραγματικά!

Google Pixel 9 Pro XL

Αν λες για την cataclysm υπάρχει καιρό ήταν το πρώτο πράγμα που έβαλα όταν ρουταρισα

Όχι σαν ρομ αλλά σαν τρόπο που μπαίνει. Δεν το είχα δει ποτέ αυτό

Google Pixel 9 Pro XL

Όσοι έχετε πρὀβλημα με την pure nexus δοκιμάστε να φλασάρετε άλλα gapps πρέπει να έχουν κάποιο bug...

Εγώ φλάσαρα τα gapps της chroma και τώρα μου δουλεύει άψογα η ρομ.

Αλλά από μπαταρία μία πάει καλά μία όχι, την έχω με τον στόκ κέρνελ.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Πρόβλημα εννοείς drain? Γιατί εγώ την έβαλα με τα opengapps.

Google Pixel 9 Pro XL

Όχι σαν ρομ αλλά σαν τρόπο που μπαίνει. Δεν το είχα δει ποτέ αυτό

Ναι , και το ωραίο είναι ότι μπαίνει και χωρίς να είσαι Ρουτ είναι πολύ βολική η cataclysm

Όσοι έχετε πρὀβλημα με την pure nexus δοκιμάστε να φλασάρετε άλλα gapps πρέπει να έχουν κάποιο bug...

Εγώ φλάσαρα τα gapps της chroma και τώρα μου δουλεύει άψογα η ρομ.

Αλλά από μπαταρία μία πάει καλά μία όχι, την έχω με τον στόκ κέρνελ.

Εγώ πάντα με banks dynamic gapps είμαι απροβληματιστα σε όλα

Πρόβλημα εννοείς drain? Γιατί εγώ την έβαλα με τα opengapps.

Και drain και fc σε πολλές εφαρμογές.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Για όσους έιναι ακόμη στην 6 και θέλουν να φλασαρουν κάποια Ρομ της 6.0.1 μπορούν να φλασαρουν μόνο τον vendor ,επίσης καλό θα ήταν αυτοί που έχουν layers όταν φλασαρουν μια καινούργια Ρομ να σβήνουν το φάκελο overlays από τον vendor μέσω twrp ή εναλλακτικά να ξανά φλασαρουν τον vendor από twrp πιστέψτε με θα σας σώσει από πολλά προβλήματα αφού ο φάκελος overlays δεν διαγράφεται με clean flash και προκαλεί προβλήματα στις Ρομ που βαζετε https://www.androidfilehost.com/?w

Πολύ σωστό αυτό Στεφανε. Καλά έκανες και το είπες. Να θυμηθώ να βάλω το ποστ σου στο αρχικό σαν γενική παρατήρηση.

Εγώ τελικά πέρασα εκ νέου στοκ 6.0.1 και μετά Cataclysm. Να δω πως θα πάει

Google Pixel 9 Pro XL

Θα σου αρέσει αυτός ο συνδυασμός Κώστα είμαι σίγουρος Edited by Stef08

Σαν πρώτη εικόνα είναι σούπερ. Πραγματικά. Και όσο πιο κοντά στην στοκ γίνεται! Από εβδομάδα θα την δοκιμάσω και με Elemental να δω πως θα πάει.

Google Pixel 9 Pro XL

Εγώ πάντως με Pure nexus και kylo linaro 5.3 δεν βλέπω καλούς χρόνους.

Με την ρομ και τον στοκ κέρνελ είχε πάει καλύτερα.

Θα τον αφήσω λίγο παραπάνω να δω μήπως στρώσει αλλιώς πίσω στον κέρνελ της ρομ.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Εγώ γενικότερα με pure nexus είχα drain. Οπότε και την έβγαλα. Τώρα την καταβρηκα με Cataclysm που ουσιαστικά είναι καθαρή στοκ.

Google Pixel 9 Pro XL

Εγώ παιδιά επειδή πέρασα από τους περισότερους μέχρι στιγμής κερνελ θεωρώ ότι ο στοκ της dirty unicorns είναι κορυφαίος από εκεί και πέρα στοκ και elementalx είναι στα ίδια επίπεδα

Θα τον δοκιμάσω και εγώ τον Elemental. Με στοκ ρυθμίσεις τον αφήνεις?

Επίσης θα δοκιμάσω και Franco που στο Galaxy Nexus είχε κάνει φοβερή δουλειά.

Google Pixel 9 Pro XL

Προτιμώ να τον αφήσω στοκ μιας και δεν ξέρω και πολλά από kernel tweaks χρησιμοποιώ μόνο κάτι έτοιμα προφίλ που έχει για να κάνω το λευκό λίγο πιο ψυχρό , Franco δεν δουλεύω γιατί είναι μόνο με systemless root που δεν με ενδιαφέρει προς το παρών

Εγώ Systemless έχω πάντως. όσο δεν έχω θέμα να σου πω την αλήθεια με συμβατότητα δεν με πειράζει!

Google Pixel 9 Pro XL

Κάνε μου μια χάρη τότε Κώστα και δες αν δουλεύει ο es file explorer systemless δωστου δικαίωμα Ρουτ

Στέφανε πάντα του δίνω Root. Δεν έχει θέμα. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει να κάνω κάποια ενέργεια ακόμα. Ωστόσο θα σου πω το εξής. Όταν πρωτοπήρα το nexus προσπάθησα να κάνω restore με TB τα data του Viber για να έχω πάλι τα μηνύματα μου και λοιπά. Δεν γινόταν. Πάλι μου έβγαζε να μου στείλει μήνυμα για ενεργοποίηση σαν πρώτη φορά και έτσι δεν είχα τα μηνύματα μου. Οπότε αναγκάστηκα να εξάγω από το backup που είχα δύο αρχεία που τοποθετούνται σε root directory και να τα βάλω εκεί στο nexus έτσι ώστε να έχω το ιστορικό μηνυμάτων μου από το προηγούμενο κινητό. Αυτό μάλιστα απαιτούσε και αλλαγή των permissions των αρχείων μετά την επικόλληση στον φάκελο μέσα στο σύστημα. Τα έκανα όλα με ES Explorer και τότε είχα systemless root 2.64. Άρα δουλέυει. Τώρα σε Cataclysm με systemless 2.65 δεν έχει χρειαστεί να τροποιήσω κάτι απλά το αναφέρω.

Πάντως έχει κανονικά δικαιώματα σύμφωνα με την εφαρμογή SuperSU.

Google Pixel 9 Pro XL

Ναι και εγώ σύμφωνα με τον su είχα δικαιώματα με 2.62 αλλά δεν είχα πρόσβαση στον root explorer στον es τελος πάντων αυτές τις μέρες που θα έχω χρόνο θα φλασαρω και εγώ στοκ με cataclysm και systemless και θα δούμε

Δεν ξέρω αν είχε να κάνει με το 2.62. Με 2.64 που ξεκίνησα εγώ και τώρα 2.65 δεν φαίνεται να έχω θέμα.

Google Pixel 9 Pro XL

Για να δούμε. Σιγά σιγά θα φτιαχτεί και το θέμα με το systemless root πιστεύω.

EDIT: Μετά από επικοινωνία με τον Mythozz, το θέμα μεταφέρθηκε κάτω από άλλη υποκατηγορία και συγκεκριμένα στους "οδηγούς". Αυτό έγινε για να έχω δικαίωμα να κάνω τροποποίηση του αρχικού ποστ οποιαδήποτε στιγμή έτσι ώστε να κρατάω όσο μπορώ ενημερωμένο το θέμα και το υλικό στο αρχικό ποστ καθώς και να είναι δυνατή η προσθήκη νέων πληροφοριών σε αυτό όπως έκανα τώρα με μία πληροφορία που είχε δώσει ο Στέφανος σχετικά μετα Layers που είναι σημαντικό να ξέρει κάποιος και έχει ήδη προστεθεί στο αρχικό ως παράθεση του Στέφανου.

Google Pixel 9 Pro XL