xarhss Δημοσιεύτηκε January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2005 το pc μου μου εβγαλε προειδοποιηση για νεο ιο BLOODHOUND.W32.EP ΤΙ ΚΑνω???? το norton leei den to ΔΙΟΡΘΏΝΕΙ? ΒΟΗΘΕΙΑ Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 des pio arxoio einai kai kai pigene kai sbisto monos sou. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/bloodhound.html Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Έχεις κάνει Live Update; Μου φαίνεται περίεργο να μην αναγνωρίζει ιό το Norton... Να έχεις και το Firewall της Norton ενεργοποιημένο, αυτά τα δυο πάνε πακέτο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarhss Δημ. January 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 5 Ιαν. 2005 , 20:31) Έχεις κάνει Live Update; Μου φαίνεται περίεργο να μην αναγνωρίζει ιό το Norton... Να έχεις και το Firewall της Norton ενεργοποιημένο, αυτά τα δυο πάνε πακέτο. ;) to norton εληξε το ειχα απο κλεμενο και τωρα δεν υπαρχει πια, δεν κανει update Παράθεση OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Εαν έχεις κάνει σωστή απεγκατάσταση του NORTON τότε εάν το ''ξανακλέψεις'' και το εγκαταστήσεις ξανά θα δουλεύει. Αλλά γιατί να το κλέψεις Κοστίζει μόνο 30€. :( Για κοίτα εδώ μήπως σε βοηθήσω.... http://securityresponse.symantec.com/avcenter/tools.list.html Συγνώμη william blake δεν το πρόσεξα.. :cool: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος George_Kont ( 7 Ιαν. 2005 , 11:09) Εαν έχεις κάνει σωστή απεγκατάσταση του NORTON τότε εάν το ''ξανακλέψεις'' και το εγκαταστήσεις ξανά θα δουλεύει. Αλλά γιατί να το κλέψεις Κοστίζει μόνο 30€. :( Για κοίτα εδώ μήπως σε βοηθήσω.... http://securityresponse.symantec.com/avcenter/tools.list.html Συγνώμη william blake δεν το πρόσεξα.. :cool: Όχι ρε γιατί να πληρώσει 30 ευρώ; Δεν πας καλύτερα στην Πέγκυ Ζήνα; :p Αφού είσαι από Αθήνα να πας στο Μοναστηράκι είναι ένας γεράκος πουλάει τέτοια προγράμματα και παιχνίδια με 5 ευρώ μόνο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος minovg ( 7 Ιαν. 2005 , 12:29) Όχι ρε γιατί να πληρώσει 30 ευρώ; Δεν πας καλύτερα στην Πέγκυ Ζήνα; :p Αφού είσαι από Αθήνα να πας στο Μοναστηράκι είναι ένας γεράκος πουλάει τέτοια προγράμματα και παιχνίδια με 5 ευρώ μόνο. ;) Σοβαρά μόνο 30 € η Πέγκυ???? Πουλάω NORTON FULL ΓΝΗΣΙΟ 30 €. Πέγκυ σου 'ρχομαι!!!!!!! :lol: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος George_Kont ( 7 Ιαν. 2005 , 13:17) Σοβαρά μόνο 30 € η Πέγκυ???? Πουλάω NORTON FULL ΓΝΗΣΙΟ 30 €. Πέγκυ σου 'ρχομαι!!!!!!! :lol: Αν θες τραπεζάκι 70 ευρώ 4 άτομα θα σου κλείσω εγώ... ;) Έχουμε τα μέσα... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts