kokoblue Δημοσιεύτηκε December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2015 Καλημερα παιδια ενδιαφερομαι να παρω ενα νεο κινητο γτ τωρα εχω το lumia 535 και με εχεικ ουρασειπολυ το λογισμικο του γρηγορο δν κολλαει δεν λεω...αλλα δν παει αλλο...Θελω πισω τον android........ :cry::cry::cry: Εμπας περιπτωση ψαχνω ενα κινητο μεχρι τα 120Ε οχι παραπανω...το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρω απ τα καταστηματα γεερμανος γτ εχω κερδισει δωροεπιταγη 50Ε και κοιταω καπως να την εξαργυρωσω... τα πιθανα κινητα που σκεφτομαι ειναι: MLS Iq TALK FLAME ZTE BLADE A460 ALCATEL One Touch Pop 3-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Αν πας απο WP σε αυτά που λες δεν βλέπω να τα κρατάς ουτε βδομάδα.... Καλόμαθες στα σύκα με το WP και για παρομοια εμπειρια χρήσης πρέπει μάλλον να τριπλασιάσεις το μπάτζετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Mα αυτο λεω οτι το μαρκετ του ειναι πολυ αδειο για μενα!! ειχα μαθει στα android!! Δεν θελω κανα τρελλο κινητο εκει μεχρι 120 - 130ε οχι παραπανω απλα να ξεφυγω απο το wp θελω γτ δν βρισκω τπτ ιδιετερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alegg Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 σε αυτα τα λευτα το lg spirit ειναι το καλυτερο (120 απο το kaizer store) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημερα παιδια ενδιαφερομαι να παρω ενα νεο κινητο γτ τωρα εχω το lumia 535 και με εχεικ ουρασειπολυ το λογισμικο του γρηγορο δν κολλαει δεν λεω...αλλα δν παει αλλο...Θελω πισω τον android........ :cry::cry::cry: Εμπας περιπτωση ψαχνω ενα κινητο μεχρι τα 120Ε οχι παραπανω...το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρω απ τα καταστηματα γεερμανος γτ εχω κερδισει δωροεπιταγη 50Ε και κοιταω καπως να την εξαργυρωσω... τα πιθανα κινητα που σκεφτομαι ειναι: MLS Iq TALK FLAME ZTE BLADE A460 ALCATEL One Touch Pop 3-5 σε τρωει ο ποποσ σου και καλα κανεις. Το αντροιντ σε αυτά τα λεφτα θελει baby sitting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καλημερα παιδια ενδιαφερομαι να παρω ενα νεο κινητο γτ τωρα εχω το lumia 535 και με εχεικ ουρασειπολυ το λογισμικο του γρηγορο δν κολλαει δεν λεω...αλλα δν παει αλλο...Θελω πισω τον android........ :cry::cry::cry: Εμπας περιπτωση ψαχνω ενα κινητο μεχρι τα 120Ε οχι παραπανω...το θεμα ειναι οτι πρεπει να παρω απ τα καταστηματα γεερμανος γτ εχω κερδισει δωροεπιταγη 50Ε και κοιταω καπως να την εξαργυρωσω... τα πιθανα κινητα που σκεφτομαι ειναι: MLS Iq TALK FLAME ZTE BLADE A460 ALCATEL One Touch Pop 3-5 escape. αντι +70 δωσε +80 για αυτο :cool: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Θελω να εξαργυρωσω τα 50Ε του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και να προσθεσω αλλα 50-60 οποτε μαλλον για κανενα ZTE BLADE με βλεπω...απλα δν θελω αλλο αυτο το κινητοοοοο...οποιος το θελει ας εποικοινωνησει να του το δωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Βάλε κάτι παραπάνω γιατί με αυτά τα λευτα Android είναι για τον κουβά.Σε σύγκριση με το γρήγορο lumia που έχεις ένα Android με τα ίδια χαρακτηρηστικα θα έχει τη μισή αποδοση..Πουλά κανένα πενηντάρικο το lumia :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokoblue Δημ. December 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μα το εχω προς πωληση ηδη!! σε τιμη κατων των 100Ε Τα Mls πως σου φενονται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δεν είναι ότι καλύτερο.Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η ράμ αν έχει κάτι με πάνω από 1 Γκίκα κοντά στην τιμή που θέλεις,καλώς αν όχι καλύτερα να περιμένεις λίγο να μαζέψεις κάτι παραπάνω γιατί Android και 1 giga ram δεν πάνε μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Σε αυτά τα λεφτά τα πιο πολλά Android έχουν μέχρι 1 για ραμ και δεν τραβάνε. Με 1 2 εφαρμογές θα κολλάει απίστευτα και θα σου σπάσουν τα νεύρα. Σε χαμηλά specs είναι καλύτερα τα wp γιατί έχουν πιο ελαφρύ λειτουργικό. Αν και όπως λες χάνει στο μάρκετ, κερδίζει όμως στην ψυχική ηρεμία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Xiaomi Redmi 2 με 2gb ram 120-130€ απο κινα χωρίς γερμανική παρέμβαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts