superseven Δημοσιεύτηκε January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2005 Γειά σας. Έχω ένα σκριπτ, το EVO, στο οποίο όταν κάνω whois τον εαυτό μου, μου δείχνει πως είμαι σε ένα κανάλι στο οποίο όμως, πρακτικά δεν είμαι αφού δεν το έχω σε κανένα παράθυρο. Επίσης, το κυριότερο πρόβλημά μου είναι πως δεν μπορώ να μπω σε περισσότερα από 9 κανάλια, δηλαδή αυτό το δήθεν κανάλι μου πιάνει μία θέση. ξέρετε τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ. Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 καπου μεσα στα options του εν λογου script θα υπαρχει ρυθμιση γιαυτο, δεν μπορω να σου πω για σιγουρα αλλα πρεπει να υπαρχει Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Τι ρύθμιση όμως; Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts