Nickb Δημοσιεύτηκε January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2005 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ PASSWORD ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΕΞΩ..ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ.. (Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ Η/Υ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΑΠΛΑ ΣΤΟ PASSWORD ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο στο αντίστοιχο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ISP που είσαι; :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αν έχεις XP δεν νομίζω να γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickb Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 XP EXΩ..ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Υπάρχει. http://www.snadboy.com/ Φιλικά V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 υπαρχει και το Opus Password Recovery , με ενα googling θα το βρεις Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rohamis Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 5 Ιαν. 2005 , 11:38) υπαρχει και το Opus Password Recovery , με ενα googling θα το βρεις Αυτό το πρόγραμμα δεν δουλεύει για το password των συνδέσεων στα XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts