Jump to content

δεν μπορω να μπω σε συγκεκριμενη σελιδα στο internet!!

Anthraxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας,εχω ενα θεμα με το site του hotmail.Ενω βαζω τα στοιχεια μου κανονικα και παταω να κανει συνδεση μετα απο αρκετη ωρα loading με πεταει σε αυτο εδω περα http://prntscr.com/9c4ojk .Αυτο το παθαινω μονο για το συγκεκριμενο site.Ειχα το προβλημα αυτο και στο παρελθον με το ιδιο site ακριβως ,το εφτιαξα καπως με cmd και flushdns κτλ κτλ επιδιορθωθικε αλλα τις τελευταιες μερες ξαναεμφανιστικε και ενω εψαξα και εκανα αυτα που εκανα και τοτε, δεν βρηκα λυση στο προβλημα μου.Γνωριζει καποιος πως να το φτιαξω?

Είχα και εγω παρόμοιο θέμα σε 2 net cafe με την Google πριν από 3-4 μέρες. Δοκίμασα ακόμη και reset το router, αλλά πιστεύω διορθώθηκε από μόνο του, καθώς η IP τους είναι σταθερή, τα μηχανήματα Φρεεζαρισμενα και καθαρά από ιούς. Μήπως ήταν κάτι παροδικό ? Τώρα είναι οκ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Είχα και εγω παρόμοιο θέμα σε 2 net cafe με την Google πριν από 3-4 μέρες. Δοκίμασα ακόμη και reset το router, αλλά πιστεύω διορθώθηκε από μόνο του, καθώς η IP τους είναι σταθερή, τα μηχανήματα Φρεεζαρισμενα και καθαρά από ιούς. Μήπως ήταν κάτι παροδικό ? Τώρα είναι οκ?

Οχι συνεχιζει να υπαρχει το προβλημα..εδω και αρκετο καιρο.Εαν ξερετε εστω και μια διαδικασια να ακολουθησω για να το επιδιορθωσω καλο θα ηταν να το δοκιμασω..

Κάνε ρεσετ το ρουτερ σου. Στη συνέχεια άνοιξε τα host file στον υπολογιστή σου μπας και έχει τίποτα περασμένο . Αν είναι μόνο με μια εγγραφή ,αυτή του εαυτού σου, 127.0.0.0 νομίζω είδα οκ. Επόμενο βήμα να σκαναρεις τον υπολογιστή σου για κάποιο ιο

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν φτιαχτηκε...τα δοκιμασα αυτα που ειπες.. :(

Ούτε ιούς είχες? Trojan? Δοκίμασε με ένα Live cd linux όποια θέλεις, μπαίνει? :confused::worry: