Jump to content

Κινητο για δωρο γιορτων

efmakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα και καλες γιορτες.Ενδιαφερομαι να αγορασω 2 συσκευες ιδιες σε 2 παιδια για δωρο εορτων.Οι συσκευες θα προτιμουσα να ειναι out of the box οσο περισσοτερο γινεται.Οι ιδανικες διαστασεις απο 4.5-5 ιντσες το πολυ.Φανταζομαι οτι γυμνασιοπαιδα περισσοτερο ασχολουνται με fb και παιχνιδια και λιγοτερο με καμερα αρα καλουτσικη αυτονομια.Το μπατζετ αποκλειεται να ξεφυγει πανω απο 100 για το καθε ενα.Κινα Ελλαδα αδιαφορο.Το doogee x5 pro σκεφτομαι καλα κανω?Αν καποιος εχει και εμπειρια με αυτες τις ηλικιες ας με βοηθησει.

σε αυτη την ηλικια συνηθως θελουν μεγαλη οθονη 5.5"

οποτε δες και doogee x6 pro αλλα δεν ξερω αν προλαβαινεις xmas

αλλιως x5 pro που ανεφερες

θα σου ελεγα να κοιταξεις και oukitel k4000 που ειναι ανθεκτικοτερο

και εχει μεγαλη μπαταρια που θες, αλλα ενω αρχικα 99€, μετα το ανεβασανε

Edited by telefoneri

Ξερω οτι δεν θα προλαβω αλλα δεν πειραζει υπαρχει υπομονη

Τωρα σκεφτομαι την αναμονη για το zte blade a1

Ειχα 2 zte και η ποιοτητα τους ηταν πραγματικα παρα πολυ καλη.Η τιμη ομως θα μεινει περιπου εκει οταν το παρουν προς πωληση τα κινεζομαγαζα και σε ποσο καιρο αραγε?

Και εγω θα το ηθελα σε αυτη την τιμη αλλα αυτο που μου προτεινεις ειναι 99% καινουργιο αν προσεξες

Σημαινει οτι ειναι μεταχειρισμενο. Απλα συνηθως οταν λεει 99% δεν εχει ανοιχτει καν η συσκευασια και εχει εγγυηση. Απλα διαβαζω στο νημα κατι παιδικες ασθενειες και ξενερωνω. Θα μου πεις με τετοια τιμη....

Δεν νομιζω να βρεις κατι καλυτερο ποιοτικα και φιλικοτερο στη χρηση απο το Lumia 550. Η τιμη του κοντα στα 100 θα κυμανθει

υπαρχει και το meizu m2 :)
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

υπαρχει και το meizu m2 :)

Πολυ καλο αλλα θελει πολυ πειραγμα και εκει που θα πανε δεν θα εχω επαφη

Οσο για το lumia αδυνατω να ξεφυγω απο 100 για καθε συσκευη