aaaaztek84 Δημοσιεύτηκε December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2015 Παντού διαφημιζονται αυτές οι 2 κάρτες. Ποια θεωρείται καλύτερη για ένα skylake? Πσ για παιχνίδια και όχι οβερκλοκ και τέτοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Και οι δύο κάρτες είναι ισάξιες από ότι είδα σε benchmark.όμως πρέπει να δεις σε τι αναλύσεις παιζεις; Αν σκοπευεις να πας σε πιο ψηλές όπως uhd τότε ή radeon τα πάει ελαφρος καλύτερα αλλά με κόστος να καίει πολλά περισσότερα watt!αυτό δεν είναι καλό. Επιπλεον, προσωπικά εμπιστεύονται nvidia λόγω τον drivers αλλά και το maxwell chipaki που έχει, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια 250 vs 300 δεν είναι και λίγο. Ακόμα όσο και καλή κάρτα να πάρεις τα σημερινά παιχνίδια θέλουν και καλό επεξεργαστή γτ αν δεν έχεις ένα σχετικά καλό, θα έχεις το λεγόμενο bottleneck και να χάνεις fps. Προσωπικά έχω εδώ και ένα χρόνο την asus 970 strix και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. December 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Και οι δύο κάρτες είναι ισάξιες από ότι είδα σε benchmark.όμως πρέπει να δεις σε τι αναλύσεις παιζεις; Αν σκοπευεις να πας σε πιο ψηλές όπως uhd τότε ή radeon τα πάει ελαφρος καλύτερα αλλά με κόστος να καίει πολλά περισσότερα watt!αυτό δεν είναι καλό. Επιπλεον, προσωπικά εμπιστεύονται nvidia λόγω τον drivers αλλά και το maxwell chipaki που έχει, καταναλώνει λιγότερη ενέργεια 250 vs 300 δεν είναι και λίγο. Ακόμα όσο και καλή κάρτα να πάρεις τα σημερινά παιχνίδια θέλουν και καλό επεξεργαστή γτ αν δεν έχεις ένα σχετικά καλό, θα έχεις το λεγόμενο bottleneck και να χάνεις fps. Προσωπικά έχω εδώ και ένα χρόνο την asus 970 strix και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Έχω το skylake i5 6600. Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει γιατί δεν ασχολούμαι με οβερκλοκ και τέτοια είναι ποια κάρτα θα έχει αντοχή στο μέλλον, πιο future proof. Αυτό το θέμα με την θερμοκρασία το πέτυχα κάπου αλλά έχω 750 τροφοδοτικό και κουτί καλό δεν νομίζω να χω πρόβλημα! Πολύ πολύ βάζω και μια ψυκτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Από cpu είσαι πολύ καλα!οποία και να πάρεις είναι future proof.Τα 8gb φαίνονται αρκετά δελεαστικα και περισσότερο future proof για μεγάλες αναλύσεις και full maximum γραφικά αλλά μην περιμένεις ανάλογα μεγάλα fps. Με τον ρυθμό που αναπτύσονται οι κάρτες γραφικών και τα παιχνίδια κάθε κάρτα θεωρήται παλιά μετά από 2 χρονια! Μιλάμε πάντα στο high end κομμάτι. Δεν θα διαλεγα την radeon λόγω driver περισσότερη κατανάλωση ρευματος 750 watt psu vs 500 psu αν και έχεις το μηχανάκι για μένα είναι μεγάλη διάφορα, και επίσης πολλά watt σημαίνει και αυξημένη θερμοκρασία. Κάτι βασικό που ξεχνάνε οσοι αγοράζουν κάρτες γραφικών είναι τα fps και ότι το ανθρώπινο μάτι πρέπει να δέχεται πάνω από 60 και 80. Πιο κάτω όταν πεζεις πονάνε τα ματια ειδικά σε massive fps games. Κοιτά τα benchmark σε πολλά παιχνίδια και θα αποφασισεις. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts