Voldemort Δημοσιεύτηκε January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2005 Λοιπόν...Καλή Χρονιά πρώτα από όλα. Τρέχω Windows 2000, και θα ήθελα να τα κάνω να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με τα XP... :rolleyes: Μπορεί να είναι τρελό αυτό που θέλω, αλλά έχω πωρωθεί με την εμφάνιση τους! :p Λοιπόν, μπορώ να βάλω κάποιο Theme, ή κάτι άλλο; Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα από τον πυρήνα, να κάνω κάτι σοβαρό μέσα στα 2000, μονάχα την εμφάνιση... thx :rolleyes: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Windowblinds ειναι η λυση. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 ή StyleXP! Προτιμώ WindowBlinds αν και το θεωρώ πιο βαρύ για τον υπολογιστή...οπότε αν εχεις καλό μηχάνημα καντο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAiK Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Voldemort ( 2 Ιαν. 2005 , 21:46) Μπορεί να είναι τρελό αυτό που θέλω, αλλά έχω πωρωθεί με την εμφάνιση τους! Τo Mac OS είναι πιο όμορφο :p :p :p !!! Παράθεση http://www.saik.hostindex.gr/misc/UIQ_logo.gif User Intelligence Quotient [UIQ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. January 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Τώρα δοκιμάζω το Style XP! :) Παίζει και σε 2000 ή μόνο σε XP? [EDIT] Γκρρρρ...Δεν κάνει install... πάμε στο WindowBlinds... Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 WindowBlinds Enhanced version και οχι public H enhanced σου προσφερει και αλλα που η public τα εχει κλειδωμενα :( Μην ξεχασεις οτι η enhanced θελει money για να την παρεις :( Γι αυτο ψαξε για καποιον κλειδαρα ;) ( http://www.astalavista.com ) Φιλικα Πάρις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. January 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Dokimasa...alla telika mapa to karpouzi ;) Ta skin pou exei, opos kai alla pou vrika apo net, einai polimvaria, mesa stin ipervoli, den exoun ena oreo allagmeno perivallon... tespa, tpt allo iparxei ektos apo auta? Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Voldemort, δοκίμασε τα Windowblinds με αυτό το σκίν. Παίζει άψογα στα 2000 και νομίζω πως είναι αυτό που χρειάζεσαι. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. January 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος seeker ( 3 Ιαν. 2005 , 16:14) Voldemort, δοκίμασε τα Windowblinds με αυτό το σκίν. Παίζει άψογα στα 2000 και νομίζω πως είναι αυτό που χρειάζεσαι. :D :D Πολύ καλό το skin, μέχρι ως πωρωτικό! Thanks man! :lol: Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ας κάνει κάποιος τον κόπο να στείλει ένα PM με links από που μπορούμε να κατεβάσουμε αυτά τα προγράμματα!!!!Ξέρετε γιατί τα ζητάω με ΡΜ ;) Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer ( 4 Ιαν. 2005 , 07:25) Ας κάνει κάποιος τον κόπο να στείλει ένα PM με links από που μπορούμε να κατεβάσουμε αυτά τα προγράμματα!!!!Ξέρετε γιατί τα ζητάω με ΡΜ ;) :D Δεν χρειάζεται, αλλά thx! Ξέρω βρε παιδιά που να βρω κλειδαράδες, για πρωτάρη με περνάτε; :p Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts